Minunatele Scorpiutze *73*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aici nu se vopsesc oua nina...sunt doar oua de ciocolate cat vezi cu ochii...desi majoritatea sunt catolici si parca stiu ca si la catolici se vopsesc oua rosii...
noi mergem la o biserica libaneza ortodoxa(insa nici aici nu au vopsea si vopsesc ouale cu vopsea pentru panza)
mie mi-a trimis mama de-acasa multe pliculete asa ca sambata astept tot poporul ro sa vopsim ousoare...spre bucuria copiilor

va pup pe toate si va doresc o zi minunata si spor la pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Veniti aici ca aici se gasesc tot anul oua rosii in magazine. Practic oulele fierte gata sunt colorate. In schimb in Franta sau in spania nu se vopsesc si nici vopsele nu se gasesc.Da acu cum spune si Monica este plin de iepuri de ciocolata de tot felul, oua de ciocolata,mmmmmmmm eu nu ma duc prin magazine ca nu ma pot abtine. vineri o sa vopsim si noi cateva cu siguranta.
Mai sa stiti ca si barbatului i s-a incretit parul pe la 20 ani de a devenit cret ca o oaie. Acum nu prea a mai ramas mult dar tot cret e. Deci mai am o speranta.

Adriana felicitari pentru baietelul cel mic. SA creasca mare sa stea cuminte la caldurica.

Azi mi-am dat demisia. Nu ma simt eu in apele mele. Oricat de mult mi-am dorit sa plec de aici atunci cand vine vremea nu mi-e tot una. Nu-mi plac schimbarile. Dar tinand cont ca e numai jumatate de schimbare sunt optimista.
Nici noi nu facem nimic de Paste. Heinz va lucra in weekend peste noapte, si apoi luni dupa masa cateva ore, deci nu avem timp de plimbari. Dar poate e mai bine asa ca se anunta vreme rece. Nina, la noi s-au anuntat chiar ninsori pe maine. Sper sa nu tina prea mult frigul, copii au urmatoarele 2 sapt vacata de primavara.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana , sa iti traiasca gorobetele no. 2, o sa ajungi in pollposition cu Razvi si pilotel nr. 2...asa ca , sa fiti sanatosi si sa va vad pe podium , la locul I.

Vaz ca vorghiti deja de Paste , alea alea...saru-mana ca intrebarati de mine...suntem liniar , in parametre...scriu mai mult pe blog...dar dau si pe aici sa aflu noutati despre voi...
De paste stam pe cururile noastre acasa , din pacate si sunt ofticata la maxim pe treaba asta....Versolica merge azi la schimbat placutele de frana si ne costa o tura treaba asta...deci asta e una din piedicile plecarii si alta piedica si cea mai importanta este ca Marius TREBUIE sa stea in oras , colegul lui va fi plecat din localitate la parintii lui in Oradea si ulterior isi va lua concediu pentru ca are probleme de sanatate...asa ca Marius trebuie sa fie de mentenanta aici...Daca luam avantajele , ar fi ca vin ceva mai multi banuti luna urmatoare , dar , zau asa , prefer normalitatea noastra si coclaurile patriei banutilor in plus...
Nah , m-am racorit oleaca....
Curat nu am facut... , io-te-asa...o sa bag un aspirator rapidulescu , daca nu uit si stergem oleaca praful...n-am nici un chef de heirupuri de alea cu statuie pe centru...pe bune...sunt ciufuta la maxim pe treaba asta si nu vreau sa fac , na!In plus Marius o clipit frumos cu ochii lui albastrii la mine si m-a convins sa facem cozonacisi am capatat si o reteta faina de tort cu crema de alune , asa se cheama , pe care am de gand sa o prepar...am si foi de pandispan...le umplu si pe alea cu crema...si de haleala , cum nu mancam miel...cred ca am sa bag un drob cu organe de pui , o fricturica de porcusor...probabil , si daca o sa fie soare...banuiesc ca procul se va fripturi pe gratar la iarba verde...Cam asta...o sa vopsesc vreo 10 oute...ca sunt arhisuficiente...si neaparat rosii...
Ce sa va mai zic?Gata...va pup cu drag si daca nu mai dau pe aici , spor la treaba si Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

La multi ani, "balerina" Isabella!

Sa fii sanatoasa, cuminte, ascultatoare, sa ai parte in viata de tot ce este mai bun si mai frumos!
Petrecere frumoasa si multe surprize placute!

Gabi, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sarbatori fericite , pline de lumina, iubire,
bucurii si sperante implinite tuturor scorpiutelor minunate, de aici !

La multi ani, Isabella !
Sa cresti sanatoasa si fericita, alaturi de fratiorul tau mai mare
si parintii vostri ce va iubesc atata de mult !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Gabi, pt. primul anisor
al minunii tale de fetita !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie !

, fete dragi !
Monica, aici catolicii vopsesc si ei, oua. Dar am auzit si eu, ca in Irlanda, Italia, tot asa, nu vopsesc oua.
Ce atmosfera faina va fi la voi, sambata !
Mira, dar cand incepi munca la vechiul loc de munca ?
Bucura-te de copii in zilele astea libere, ca ei sigur s ebucura ca o au pe mami acasa.
Deja e friiig si la noi. E inorat, mai ploua marunt din cand in cand si bate un vant rece.
Daca mergem la Inviere, ne trebuie hainele groase si cizmele inapoi, ca inghetam afara, langa biserica.
Ana, aspiratorul il folosim si noi, sambata, dar ne-am ocupat si de ferestre si usi, vitrine, dulapuri. Uf, urasc zilele de curatenie generala sau de curatenia de dupa zugravit ! Dar nu suport nici praful care la mine se cam aduna, la cat stam pe acasa, eu si Cristina, ca mai mult la mama suntem.
Spor la pregatiri, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dodolico , pup balerinuta mica si scumpa inca o data si ii urez zambaretei LA MULT ANI!

Nina...pe mine nu ma trage inima sa fac nimic...casa este cum este si nici macar nu-i a mea... Spor la treaba!

Va urez si eu Paste fercit si distractie frumoasa zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc scorpiutze dragi

Tot aspiratorul e seful curateniei si la noi,geamurile le-am sters...praful si restul teoretic le-am asezat practic nu se vede...mai curand se vad "labutze" de printzesa

de mancare nu fac miel(de mama lui de buget...) ci pui si ceva sarmale,o praji la tava sper....

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Dodo, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita!

Noi pentru prima oara am decis ca ramanem acasa de Pasti. Curatenie n-am facut mare lucru, ce timp am avut l-am folosit la facut ordine, ca dupa aia un aspirator si-un mop se face rapid. Iar perdelele oricum le spal tot la 2-3 saptamani asa ca.....
O sa incerc sa nu ma sparg prea tare in figuri, un pic de miel la cuptor, poate o ciorba, desi nu cred, si drob (cu asta-mi pun ambitia). Cozonac o sa cumpar si daca-mi vine vro idee mai fac eu ceva dulce. A, si maine seara am programat vopsit de oua cu Vizigotu'.

Va tzuc!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete dragi !
Noi am vopsit ouale de aseara. Nepotelele au plecat de dimineata la Toplita, pana dupa Paste.
Azi prajiturim, facem un chec aperitiv de ciuperci si pregatim sarmalele. Maine facem pasca fara aluat, salata de vinete, ciorbita de miel si friptura de miel, aparut in ultimul moment.
Drob de miel, face mama soacra si gustam la ea.
Afara e soare si frumos, sa avem spor la pregatiri !
O zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput