Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
Salutare si de la mine....am intrat sa va urez o saptamana cu multe realizari si sa auzim numai de bine!
mina spune:
Salutare frumoaselor!
Ma vaitam de harnicie saptamana trecuta, na ca se schimbara ora si ne-am molesit la loc....abia am tras de somnorosi azi dimineata.
Mira, fruntea sus cu ondoleurile fetelor, ca mie mi s-a ondulat parul incoace, dupa 20 ani (bine, lins nu l-am avut niciodata). Iar dupa sarcina mi s-a sarmosit de tot. Tatalui meu, de exemplu, i s-a incretit parul pe la 14 ani. Asa ca nu e timpul pierdut.
Da, Francisa, las ondoleurile in legea lor, ca nu-mi trebe intins de placa. Am facut chestia asta o data si am murit de ras, ziceai ca m-a lins vaca. Atunci m-am lumina eu ca fiecaruia i-a dat Doamne Doamne cu rost ce i-a dat. Bine, nici n-ar fi practic sa-mi intind io parul ca la primul strop de ploaie sau urma de umezeala se face la loc. Si mai si creste repede, de aia mi-e urat de vopselit.
In Bucuresti iar a descantat careva de Caloian, ca ieri a plouat si acuma e vreme inchisa si deprimanta. Dar cica maine da soarele.
Va tzuc pe toate si s-aveti o saptamana cu harnicie, eu is in plin proces al curateniei de Pasti.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
, fete dragi !
Mira, asa e cu parul. La pubertate se increteste mai tare. Am avut bucle pana m-a tuns mama prima data si apoi, doar capetele mai erau intoarse. Insa, dupa 14 ani, au revenit buclele.
Eu am scapat de o parte de prin casa, sambata. A fost frumos afara, dar ne-a tinut in casa. Iar duminica, am avut vreme inchisa, ploaie si friiig. Am fost la mama si am jucat remy cu mama si fetele.
Acum avem soare, dar cu dinti.
O zi faina, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
si eu sa aveti o saptamana minunata
noi azi am facut kurtos pe jar si m-am gandit la nina
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Anina_n spune:
, fete dragi !
Ce faceti, cum sunteti ?
Noi avem soare !
Francisca, te bucuri de primavara ?
Mira, multumesc din suflet pt. cutia de ace ! Azi a sosit !
Monica, immmm....exact ca la zilele orasului, kurtos copt la jaratec !
Au fost zilele judetului, in weekend, dar sambata fiind ocupati cu n-am ajuns, iar duminica, vremea urata ne-a tinut in casa. Am ratat kurtos-ul la jaratec.
Adriana, azi e marti, tinem pumnii pt. vesti bune !
O zi senina, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Francisca spune:
minunate scorpiutze!
Nina, asa este ... ne bucuram de primavara s-a vazut, nu?
Azi avem 21 de grade este superb afara!
Daca vrei iti trimit eu kurtos noi putem cumpara oricand, se gaseste langa Kaufland
Gabi, surioara imi pare rau sa aud ca si tu patesti la fel Tu ai fost la medic? Stii care este cauza?
Eu nu am ajuns inca, acum sincer m-am simtit ok, la mine a fost prima data cand am patit asa ceva ... sper din suflet sa nu se mai intample, ca este tare nasol
Sper ca esti si tu ok acum!
Ce mai face "balerina"? Dar Bogdanel?
Mira, stai linistita ca onduleurile pot aparea si mai tarziu, asa cum au zis fetele Si parul meu s-a ondulat mai tare pe la varsta de 14 ani
Ce mai fac fetele? David? Speram ca sunt ok!
Monica, noi nu mai trebuie sa asteptam zilele Resitei ca sa mancam kurtos, putem cumpara in orice zi, se gaseste langa Kaufland
Este foarte gustos ne place
Mina, am gustat si varza si placinta cu spanac, multumim au fost delicioase
Matei ce mai face? Este ok?
Adriana, iti tinem pumnii sa fie totul ok!
Ana, voi cum sunteti? Sper ca sunteti ok!
Sa aveti o zi superba!
nastasie spune:
suntem bine.ne-a masurat 1 ora din cap pana in picioare.si suntem BAIETEL.maine incarc poze sa ne vedeti.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
scorpiutele
adriana, felicitari pentru baietl...ma bucur ca sunteti bine...sarcina usoara in continuare
gabi, ce bine...deci sa inteleg ca la toate mag se gasesc???
Nina haideti la mine ca sigur nu=l mai ratam
nastasie spune:
http://s1013.photobucket.com/albums/af253/ionutnastase78/bebe2/?action=view¤t=17-27-17.png
pozele promise, insa nu sunt toate editate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
, fete dragi !
Francisca, bine spui de Kaufland ! Am vazut si la noi, ca este kurtos, acolo. Doar ca, ajungem noi, foarte rar la Kaufland.
Ce face Vlady ? I-ai gasit oua sau iepurasi de pictat pt. Paste ?
Cristina m-a intrebat deja, daca o voi lasa sa picteze oua, cum a facut si ieri la scoala. Nu stie ce surpriza o asteapta.
Monica, pfoa...cum sa refuz o asemena invitatie ? In Brazilia, tara salsei, sa nu merg ? Cu primul avion ! Doar ca....vorba cantecului, "n-am bani de bilet".
Se vopsesc oua si in Brazilia ?
Adriana, felicitari pt. baietel no. 2 ! Sanatate la amnadoi si sarcina usoara in continuare !
Ce nume i-ati ales ?
Dodo, voi cum sunteti ?
Mina, tu ce gatesti bun de Paste ?
Ana, ce faceti de Paste ?
Noi vom fi acasa si pe la mamicile noastre.
Gata, s-a dus soarele ! Cred ca va fi rece si ploaie de Paste, ca si de Florii, la noi.
O zi faina, in continuare !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute