Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 14
galliciana spune:
aduta,
multi ani fericiti!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 ...ne aniversam azi, 12 ani de bune si rele Apai sa fim sanatosi.Va servesc si pe voi cu un pahar de ce va pofteste inimioara,o maslina...toata ziua am bucatarit ieri![]() |
adutzo sa ne traiti si sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!!!

Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
galli la tine care mai e planul? mai incerci la alte banci?
offff.... ce nemernici sunt astia cu bancile! 
Laura
ada29 spune:
Multumesc fetelor
Sa dea Dumnezeu tuturor numai bine in familie!
Laura multa bafta la Fiv,sa va ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat!Sa fie cu succes injectarea!Va tin pumnii!
Luminita
Bebita,tin pumnii pana pe 8 si dupa aia inca 8 luni
Galli
hai la Cj,a iesit soarele.
mami_vreau spune:
multumesc mult ada 
chiar a iesit soarele la cluj???? vreau si eeeeeeeeeu!!!!!!!
acu' urc in tren si vin la tine! 
mai ales ca rost de sarbatoreala azi! da' sa ma duci sus la belvedere, da??? ![]()
Laura
ada29 spune:
Te astept Laura cu mare drag,mergem si la Belvedere numai sa vii
Fetelor ma duc sa pregatesc micul dejun ,la cineva ii e foame![]()
Mai fetelor,eu am pierdut un mesaj acum scriu de pe forum2 aici,am observat ca nici PM nu-l pot citi,trebuie sa trec inapoi pe forum1.Sa aveti o zi frumoasa.
mami_vreau spune:
ada nu vin acum, ca te las sa sarbatoresti cu sotiorul da' nu se stie niciodata cand te vei trezi cu mine la usa ta
ca mie imi place tare mult clujul!
dap... si pe mine ma transfera tot pe forum1 cand incerc sa citesc mp de pe forum 2...
Laura
galliciana spune:
laura, nici acu nu mi-am revenit!![]()
asta e....deocamdata,nu,pauza.
mi s-a si reprosat ca,
ce vina are el ca eu nu pot face copii...
bestial.....doare,trece,.....cine stie...
ada, nu e innorat,dar nici soare, si rece!
ieri a plouat toataaaaaaa ziua...intr-una....
poate ai casuta plina, ar trebui sa mai stergi din ele...
hai, sunt curioasa daca la mine mg..
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
aduta,multumim pt vot!

, da????