Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 15
mami_vreau spune:
la mine a plouat ieri toata ziua...
de fapt nu a fost chiar ploaie, mai mult burnitza d-aia urata... si acum e la fel ca ieri... nu se mai indreapta vremea asta odata... sper sa fie vremea frumoasa la budapesta ca sunt pusa pe plimbari cand oi merge acolo...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
amy2007 spune:
Buna dimineata dragelor.
Aduta, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si sa vi se indeplineasca visul cu bebele si nu numai. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti mereu ca in prima zi.
La mine zi de curatenie ca nu se mai poate.
Pe unde balaureste mona-zuza?
PS: nu merge sa citesi mesajele de pe Forum2, doar de pe primul.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
laura,asta e... daca eu nu pot face ceva pt mine,
atunci,cu siguranta nimeni nu va veni sa faca...
poate le trag pt altii...sau,eu stiu??!!
in fine,devin prea patetica, si m-am saturat...
sau,...poate retraiesc o alta viata....![]()
cateodata stau si ma intreb - care o fi sansa mea???
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
amy,ba da, merge, si eu am patit asa, si la voi mergea forumul...![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
mami_vreau spune:
galli asa e... daca noi nu facem nimic, cu siguranta nu vor face nici alti nada de nada pentru noi... hai ca am dat-o in telenovele... da' cam asta e esenta... eu voi face tot ce posibil omeneste, tot ce depinde de mine si daca nu va fi si nu va fi voi incerca sa gasesc o cale de a ma impaca cu ideea... de picat am mai picat dar pana acum am vazut ca am gasit mereu forta de a ma ridica... sper sa gasesc aceasta forta si de acum inainte...
asa ca fii tare galli... si capu' sus ca-i weekend, suntem in prag de primavara, maine vom primi multe flori (sper
) si NU AVEM VOIE sa fim triste!!! Clar!!!
Neatza amy!!! Spor la treaba! 
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
ada29 spune:
Amy
multumesc.Si pt.voi numai de bine frumosilor.
Galli,poate ca-s pe mozilla?cine stie,o sa trec inapoi pe forum1.Of,mai Galli,asa e viata asta cateodata,n-avem ce face.Tu esti un om puternic si sunt sigura ca stii cel mai bine ce ti se potriveste.Te pup si sa stii ca i-ai castigat si aprecierea sotului,asa pur si simplu...
lyly_mar spune:
Aduta -draguta,sa fiti sanatosi si fericiti si un bebe cat mai curand!

Cam rarut pe aici....speram ca esti bine
Mai galli,nu stiu ce sa zic.........unii barbatii chiar nu merita nimic....
Citeam de o fata de la FIV Cluj ca, dumnea-lui a anuntat ca divorteaza cand facea ultima injectie pt FIV.....fara nuciun semn ca are de gand,fara cearta ,fara scandal 
Dar numai la Budapesta tb sa incerci...mai aproape nu poti..pe la Debrecen?!Sau mai afla o parere,poate se poate si pe aici...pe la Romanica.Te
si sa dea DD sa faci cea mai buna alegere,ca tu esti o luptatoare.
Azi o sa ies pe afara,ca m-am saturat in casa,pitici de pe creier nu mai pot
Chiar dc este innorat
toate fetele
galliciana spune:
laura,
si multumesc, dar, deocamdata sunt mai bine.
incerc sa ma ridic, si,sper sa si reusesc!![]()
babyblue spune:
fetelor, buna dimineata!
eu acum plec spre manastire si am intrat sa mai verific dc a mai lasat cineva vreun nume de botez.
o sa ma rog pt noi toate sa reusim sa facem copii si poate iau niste mir sa va aduc luni, la intalnire.
va pup si va urez o zi super.
cum a ramas cu intalnirea? a rezervat cineva loc la restaurant?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
adutza LA MULTI ANI!
iti multumesc pt gandurile bune.
sansele sunt f mici, pt ca au fost prea putin spermei, dar asta e...dc nu iese acum, o sa doara sufletul un pic mai mult asa, iar apoi o sa strangem bani de fiv si vom incerca un fiv. cred ca doar unul.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....