Senioare mari,mijlocii si mici(77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

aaaa,e bun atunci!!
te asteptam acasa!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Multumesc frumos.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

noapte buna,fetelor!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:

heheeeeeeeeeeeeeeeee
stiam ca apareti!!

cine duce aparatul foto??

lyly,multumim pt vot!

eu aduc aparatul foto.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:

heheeeeeeeeeeeeeeeee
stiam ca apareti!!

cine duce aparatul foto??

lyly,multumim pt vot!

Si noi aducem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza fetele,

Am pregatit eu cafeluta astazi! Vedeti ca am indulcit-o cu multi pupici...

sper sa nu fie prea dulce pentru voi!

galli am vazut ca ti-a fost dor de mine!
iarta-ma dar am trecut printr-o stare nashpa... si am simtit nevoia sa stau un pic pe bara dar v-am citit din umbra... fix in martea trecuta, cea cu vesti rele cum am numit-o eu (deoarece si luminita si baby_blue au venit cu vesti rele) am avut si eu parte de ceva emotii... va spun doar ca nu stiu cate sanse voi avea la fiv dar mergem (cu tupeu) inainte... asa ca pe 4 martie fac si eu prima injectie... si pe 10 martie sunt la prima eco la budapesta...

am vazut ca te-ai gandit si la mine vis-a-vis de intalnirea programata la buciresti! din pacate nu am cum sa ajung, chiar daca imi doresc din tot sufletul sa le cunosc pe fete... eu termin serviciul la 17:30 (sau poate mai tarziu un pic daca am vreun raport de trimis si nu il termin) asa ca in cel mai fericit caz as ajunge la bucuresti la 19... deci n-am cum, din pacate!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata frumoaselor,

Azi dau si eu o cafeluta pt.toata lumea

Ce fain ca va intalniti,poate ajunge si sotul la intalnire, cu aparatul foto bineinteles.Noi iesim in oras azi la pranz,dupa masa musafiri,ne aniversam azi, 12 ani de bune si releApai sa fim sanatosi.Va servesc si pe voi cu un pahar de ce va pofteste inimioara,o maslina...toata ziua am bucatarit ieri

E o vreme frumoasa azi in Cj,vine totusi primavaraUf,de cand am asteptat-o.O zi minunata sa aveti

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaa!
va poftesc la si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

eeeee.... v-am facut!!!! eu am facut prima cafeluta!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

laura,si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Wauuu,trei randuri de cafea,bune toate

Multumim Laura,multumim Galli

Florile sunt de fapt ghiocei pt.maine,1 Martie.Pt.toate inimoasele

Mergi la inceput