Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 12
lyly_mar spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui galliciana![]() am bagat la ghiozdan... ma duc sa hranesc cuinele din dotare, ca e disperata de cand i-am taiat boabele si carnea spal niste vase, si voi reveni! am si IO o intrebare astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
daca este numai una,e bine!
Spune?
galliciana spune:
heheeeeeeeeeeeeeeeee
stiam ca apareti!!![]()
![]()
![]()
cine duce aparatul foto??
lyly,multumim pt vot!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana heheeeeeeeeeeeeeeeee stiam ca apareti!! cine duce aparatul foto?? lyly,multumim pt vot! ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Eu aduc aparat foto.Vrei sa vezi cit suntem de frumoase?

Anul asta voi fi
galliciana spune:
normal,nuuuuuuuuuuu??![]()
![]()
la ce ora pleci,vio? cu
?
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana normal,nuuuuuuuuuuu?? la ce ora pleci,vio? cu ?astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Da. Cu
. Plec la ora 10.15 si ajung la 13.30. Voi sunteti cu o ora inainte.Anul asta voi fi
galliciana spune:
totusi,pe unde umbla fetele astea??![]()
samiraaaaaaaaaaa?? cum stai cu injectiile?
violab spune:
Fetele eu ies la o pizza cu prietenii si nu cred ca mai intru dupa. Ramine sa ne vedem la ora 16 la Trattoria. Va rog daca intervine ceva sa ma anuntati si pe mine. Pe ce nume e rezervarea?
Anul asta voi fi 
galliciana spune:
vio,ale cui nre de tel le ai?
distractie placut si drum bun,vio!
violab spune:
| citat din mesajul lui galliciana vio,ale cui nre de tel le ai? distractie placut si drum bun,vio! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Am numerele lui nico, soricica si lumy.
Anul asta voi fi
galliciana spune:
aaaa,e bun atunci!!
te asteptam acasa!