Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 11
lyly_mar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Io pot sigur s-o duc acasa. De venit la intalnire, vin dinspre Parcul Carol._ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
saru-mana!
De venit, vad eu cu ce, ori ma aduce soata dc e acasa ori vin cu un taxi.
Deci, a ramas la 15,30-16, la Trattoria de pe bd Lascar Catargi 56(e intr-o casa nationalizata)?
Oricum stau ochii pe voi

gasca de gagici
guzelnico spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lyly_mar
saru-mana! De venit, vad eu cu ce, ori ma aduce soata dc e acasa ori vin cu un taxi.![]() Deci, a ramas la 15,30-16, la Trattoria de pe bd Lascar Catargi 56(e intr-o casa nationalizata)? Oricum stau ochii pe voi ![]() gasca de gagici |
Mai degraba la ora 16, dupa cum am observat ca termina fetele programul.
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Ginuta , fata sufletista, mataluta nu te intalnesti cu noi luni? |
daca as putea sa ma teleportez doar

dar ma bucur tare mult pentru voi

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
violab spune:
Ok gagici la ora 16 la Trattoria. Eu maine nu cred ca mai intru si luni dimineata o sa alerg sa-mi fac analizele hormonale etc, asa ca daca intervine ceva va rog sa ma anuntati si pe mine.
Anul asta voi fi 
babyblue spune:
nico, stiu ca sunt sanse mici, dar trece-ma si pe mine, ziua 5-a de la IA....ca sa nu mai numar eu zilele...:))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:

am bagat la ghiozdan...![]()
![]()
![]()
ma duc sa hranesc cuinele din dotare,
ca e disperata de cand i-am taiat boabele si carnea![]()
![]()
![]()
spal niste vase, si voi reveni!
am si IO o intrebare![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
multumim pt voturi:
clisu
- te asteptam printre noi
ralualexandrei
pupam si trupa
mami vreau
iti ducem dorul
elly 

samira

amy

lumy 

brunadria

alina

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui galliciana![]() am bagat la ghiozdan... ma duc sa hranesc cuinele din dotare, ca e disperata de cand i-am taiat boabele si carnea spal niste vase, si voi reveni! am si IO o intrebare astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
ce intrebare? Ce intrebare?
Anul asta voi fi

De venit la intalnire, vin dinspre Parcul Carol.