DIETA CATALIN CRISAN
Raspunsuri - Pagina 2

emmma03 spune:
In sfarsit cineva pe aceeasi lungime de unda cu mine.
Draga Stelutik, ai nimerit unde trebuie. Eu sunt in culmea fericirii! Am reusit sa scad sub 75 kg, ceea ce incerc sa fac de aproape un an.Azi cand am urcat pe cantar aveam 74,2, nu mi-a venit sa cred. Am slabit aproape 3 kg in 5 zile. Am foarte multa vointa acum cand vad ca am inceput sa slabesc, dar merg si la sala si iau niste suplimente care imi dau energie la sala si intensifica arderile.
Spune-mi, tu cate kg ai si cat vrei sa slabesti?

stelutik spune:
nu posteaza nimeni mesajum meu :(( vreau incurajare. m am apucat astazi de dieta asta dar fara sustinere nu reusesc :((((((

emmma03 spune:
Ei...cum sa nu reusesti! TREBUIE sa reusesti, daca asta iti doresti cu adevarat. Asa asteptam si eu incurajari acum cateva zile, ...dar dezamagire, asa ca m-am incurajat singura.
Multa Bafta si tine-te de treaba!
Poti sa-mi spui de exemplu, ce anume ai mancat azi.
Te pup
Eu sunt alaturi de tine!

MissyMiss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emmma03 In sfarsit cineva pe aceeasi lungime de unda cu mine. Draga Stelutik, ai nimerit unde trebuie. Eu sunt in culmea fericirii! Am reusit sa scad sub 75 kg, ceea ce incerc sa fac de aproape un an.Azi cand am urcat pe cantar aveam 74,2, nu mi-a venit sa cred. Am slabit aproape 3 kg in 5 zile. Am foarte multa vointa acum cand vad ca am inceput sa slabesc, dar merg si la sala si iau niste suplimente care imi dau energie la sala si intensifica arderile. Spune-mi, tu cate kg ai si cat vrei sa slabesti? |
ce suplimente,si ce tip de "sala" practici?

spor fetelor!!! ..repede ca vine vara

discordia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emmma03 Eu o sa o tin si o sa va zic cat am slabit. Sunt foarte hotarata. Am incercat pana acum destule diete, iar cea cu care am slabit anul trecut 15 kg nu mai functioneaza, deci imi trebuie ceva putin diferit. Asta mi se pare potrivita pentru mine, sincer! |
Sa inteleg ca tii o perioada dieta, iar apoi mananci haotic si te ingrasi din nou?
Cred ca cea mai buna dieta este un stil de viata sanatos, cu mese regulate, consumul cat mai mare de fructe si legume, miscare, eliminarea prostiilor din alimentatie, gen mezeluri. Bine, mai poti scapa o data de 2 ori pe luna si la o pizza sau mai stiu eu ce minunatie din asta, dar la baza sa ramana fructele, legumele si pt proteine carnea de pui si pestele.

mamica de fetita si

emmma03 spune:
Nu Discordia, nu ai inteles bine. M-am ingrasat in sarcina 30 kg. 15 le-am dat jos anul trecut, din ianuarie pana in martie, apoi m-am mentinut si acum incerc sa mai dau jos 15. NU mananc haotic si nu m-am ingrasat.
Mai fetelor, pe bune, voi nu intelegeti. Eu am nevoie de sustinere in ceea ce fac acum. Eu duc un stil de viata destul de sanatos, fac multa miscare, sunt o persoana activa, toata viata mea asa am fost. Fac fitness si cardio intens, iau suplimente pentru ca mi le-a recomandat instructorul meu personal.
Si de fapt pana la urma, nici nu am nevoie de sustinere, pentru ca deocamdata stau foarte bine si cu moralul.

stelutik spune:
hello fetelor, nu am mai intrat ca am vazut ca nu se posteaza rapid mesajele, emmma03 , am slabit 2 kg in 3 zile dar prostuta de mine am avut o suparare ieri si din cauza asta am mancat 2 eclere, la ora 16.00 bine ca dupaia n am mai mancat nimica ca sa compensez cum ar veni. sper din suflet sa nu inceteze procesul de slabire pt ca altfel renunt si nu vreauuuuuuuuuu, emmma daca ai avea un id de mess sa vb mai bine acolo ar fi ok , eu pap gratare, ou fiert, si carnati , si o lingurita de pate, un cremwusti,si salam am mai papat, sunculita de pui, cam astea pana acuma.astept raspuns.pupici

eunice78 spune:
Din cate tin eu minte a fost un topic, in urma cu vreo 3 ani, grup suport de slabire 5 kg unde scria o fata Chiara 2005 care a slabit enorm cu aceasta dieta. Doarc ca zicea ca ea nu lua picarurile alea ci tinea strict regimul alimentar. Bafta la slabit. PS. Primele 10 mesaje sunt moderate din cauza asta apar mai greu.
Baietzii mei