DIETA CATALIN CRISAN

DIETA CATALIN CRISAN | Autor: emmma03

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
care dintre voi a incercat dieta Catalin Crisan? Am inceput-o de azi si as dori sa mai aud pareri.
Poate mai exista doritoare, sa ne sustinem reciproc!
Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emmma03 spune:

Cred ca trebuia sa pun subiectul la Femina Intim - am vazut ca acolo se discuta dspre asa ceva. Ma ajuta careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da cum este dieta catalin crisan?

Mergi la inceput

http://dieta.romedic.ro/diete/Dieta_Catalin_Crisan_0670.html
Intra aici!
Eu am tot cautat pe forumuri si am gasit multe pareri pro, chiar multa lume care a slabit cu aceasta dieta. Si mi se pare destul de ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca dietele astea la gramada sint o bazaconie. Trebuie ceva mai meticulos...la fiecare om merge o dieta...da nu asa dupa ureche. a dat jos monica anghel 50 kg gata...calare pe dieta ei. sorry...nu merge.

si la crisan spune ca ai voie mezeluri cit te tin balamalele...pai aia iti trebuie nene? dai jos kg si-ti faci colesterolul cit china...dai din lac in put.

Mergi la inceput

Pai acu nu o sa ma apuc sa mananc mezeluri pana nu mai pot, mai mananc asa putin sa mai schimb meniul. In rest mananci carne de pui, fiarta sau la cuptor in punga magica fara ulei. Si astea ridica, colesterolul?
Eu o sa o tin si o sa va zic cat am slabit. Sunt foarte hotarata. Am incercat pana acum destule diete, iar cea cu care am slabit anul trecut 15 kg nu mai functioneaza, deci imi trebuie ceva putin diferit. Asta mi se pare potrivita pentru mine, sincer!

Mergi la inceput

Se pare ca nimeni nu vrea sa ma sustina! Precum spuneam am inceput cura, iar pana acum am slabit 2 kg. Sunt foarte fericita, cura e foarte usor de tinut. Si am aflat ca sportivii care participa la concursuri (respectiv culturistii), folosesc inainte de competitii diete bazate pe multa carne, respectiv proteina, pentru a slabi si pentru a se defini. Asa ca....poate ajung si eu o mica, culturista, mai ales ca fac si sala.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

6 zile doar carne...cred ca o sa faci cu nervii:-)

De ce crezi ca dieta asta te ajuta mai mult decat o diata echilibrata si limitata caloric?
Adica portii mai mici, mese mai dese, legume, fructe, carne slaba gatita slab, fara fainoase,patiserie, dulciuri,fara sucuri de orice fel si multa miscare!

Daca tot vrei o dieta disociata, cred ca-i mai usoara de tinut cea 3+3 tinuta de Irina R vezi info pe site-ul ei http://www.irinareisler.ro/2009/08/21/regimul-disociat-3-zile-vegetale-3-zile-proteine-animale/

Mult succes

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Nu sunt 6, sunt 14 zile de carne, mezeluri, 1 ou fiert si 100 g branza pe zi. Si e foarte limitata caloric. Normal ca daca depasesti, eu stiu, 1300 kal pe zi, normal ca nu slabesti. Mananci in limite normale.
Eu sunt la a 4 -a zi deja, si crede-ma ca nu pot sa infulec cat vreau eu. Mananc lejer, si in nici un caz nu pot manca 5 mese pe zi, pentru ca sunt consistente. Azi de exemplu, am mancat la ora 11 cateva felii de salam, un ou fiert si 100 g cascaval. A fost o masa delicioasa si satioasa. Apoi la ora 16.00 3 felii de carne de vita fiarta si putin piept de pui, iar seara la 19.30 jumatate de piept pui facut in punga magica. Ma simt excelent!
Si binenteles multa apa.
Ma incanta ideea acestei diete, pentru ca cea mai mare parte a kg, le dai in aceasta prima perioada, de 14 zile, dupa aceea dai mai putin, dar constant. Iar pe mine me intereseaza sa slabesc repede. Acum sa nu imi sariti in cap, pentru ca fac si sport mult, si chiar sunt presata de timp.
Nu cautam neaparat o dieta disociata, dar pana acum nu am mai gasit dieta in care poti manca mezeluri si carne si lactate de astea fermentate, mai ales cascaval. Deci imi e foarte usor de tinut. Ai de unde sa alegi sa iti faci meniuri cat mai delicioase si satioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

O fi gustoase si satioase, da si sa stai 2 saptamani fara fructe si legume... nu cred ca-i faci un bine organismului. Eu n-as putea rezista 2 saptamani sa nu mancanc fructe sau legume.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelutik spune:

buna fetelor.incerc sa ma dezmeticesc cu forumul acesta. ca nu prea stiu sa il folosesc.sunt noua, dar am nevoie de sustinere, pentru a incerca aceasta dieta si nu prea am vointa dar nu ma mai suport cu kg astea in plus care le am si am considerat ca aici poate gasesc intelegere si ne sustinem una pe alta, ne sfatuim si ne incurajam .sper ca voi reusi . va pup

Mergi la inceput