Senioare mari,mijlocii si mici (76)
Raspunsuri - Pagina 19
menics spune:
nu mai pot de durere de cap... si nu-mi mai trece, cred ca ma invoiesc... pur si simplu imi plesneste capul...nu ma pot concentra la nimic...
va

pe toate, aveti grija de voi, distrati-va, si ne auzim luni cu impresii de WE. 

Manu
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica fetele, care stiti , ca eu am uitat si nu pot sta mult pe net, ca s-ar putea sa ne vina un control, ajutati-o pe Beatrix sa isi activeze pm-ul. va multumesc. pupici uka |
Eu nu mai tin minte. Dar vezi ca a scri galli mai sus.
Anul asta voi fi mamica!
galliciana spune:
beatrix,ai reusit???
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
ANI.G spune:

credeam ca pama termin eu de cetit treceti in alt capitol, dar nici mult nu mai e
galli...pai asa se intampla mai, de la o varsta mai cheleste, nah...

acum serios : pai asa ramane fara frunze si trebuie sa faci un marcotaj.
Ori pui la vreo 30 de cm sub ultima pereche de frunze niste vata pe care o uzi mereu sa o ajuti sa faca radacinute, ori o tai si o pui in apa sa faca radacini, dar e cam riscant
Ce bine imi pare ca va intalniti 
Fetele voi credeti ca se poate sarcina cu temperaturi mici ? Adica sa fie vreo lipsa totala de progesteron ?
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
ANI.G spune:
Manu
sa treaca durerea aia de cap
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
luminita42 spune:
Fetelor 
Eu sunt deprimata in continuare, plang si stau cu ochii in gol noaptea. Nu mi-am inchipuit ca o sa ma afecteze atat. Aproape ca imi pare rau ca m-am dus la eco la inceputul lui februarie.I-am vazut inima batand si din clipa aia pentru mine nu era numai o sarcina, un test pozitiv, era deja o fiinta acolo. Era un copil. Imi este greu.
Nu vreau insa sa va intristez. O sa fiu insa mai bine cu timpul.
Fetele va va distrati la intalnirea din Bucuresti!
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor ![]() Eu sunt deprimata in continuare, plang si stau cu ochii in gol noaptea. Nu mi-am inchipuit ca o sa ma afecteze atat. Aproape ca imi pare rau ca m-am dus la eco la inceputul lui februarie.I-am vazut inima batand si din clipa aia pentru mine nu era numai o sarcina, un test pozitiv, era deja o fiinta acolo. Era un copil. Imi este greu. Nu vreau insa sa va intristez. O sa fiu insa mai bine cu timpul. Fetele va va distrati la intalnirea din Bucuresti! ![]() |
Of. Iubita.

Plingi, descarca-te si dupa reincarca-ti bateriile pentru urmatorul. Priveste partea buna a lucrurilor. Ai ramasa asta inseamna ca se poate. Data viitoare stii care-i problema si actionezi in consecinta.Anul asta voi fi mamica!
luminita42 spune:
O veste buna insa ieri la IND (oficiu de emigrari) ne-a mai luminat calea. (Mayanul multumesc ca te-ai gandit la mine cu IND-ul)
Am aplicat pentru rezidenta si este sigur ca voi primi rezidenta cu drept de a munci pentru 5 ani. Functionara de acolo mi-a zis ca incepand de ieri am drepturi egale cu sotul. Ne-a costat vreo 40 de euro, fata de 800 cat eram pregatiti sa platim. Cica asta a fost posibil pentru ca ne-am aflat sub incidenta legii comunitare (?), mai concret pt. ca am trait amandoi in romania (o tara a UE) inainte de a ne stabili in olanda. Vestea asta mi-a dat ceva incredere.
PS. m-ati facut sa rad cu fanteziile cu dominicanii..
alina06st spune:
Lumi, e bine si sa plangi, sa te descarci; poate reusesti sa te mobilizezi cu altceva, astfel incat sa nu te mai gandesti... Iti doresc sa-ti dea Dumnezeu puterea sa te ridici cat mai repede!
violab spune:
Fetele cine face rezervarea pina la urma? Sa nu cumva sa raminem pe dinafara...
Anul asta voi fi mamica!