Senioare mari,mijlocii si mici (76)
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui galliciana
cine,mey,cine? poatemai tz.... stii tu.... ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
"adijo" de la fiv europa
cand ai timp , vorbim
galliciana spune:
bruni,te anunt!!!
ar fi bine de as avea mobilul tau, sa iti pot trimite mj!![]()

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
bruni, am vazut,te sun,.......
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
bea,incerc si eu:
contul meu
profil personal
editeaza profil
cont + parola,normal...
enter..........
optiuni profil
mail de la membrii.....
trimite datele........
oare ai inteles? ca nu am fost prea explicita.....
violab spune:
Hellooooo. Mai sunteti?
Cum e vremea la voi? La noi e cald si bine.
Anul asta voi fi mamica!
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Hellooooo. Mai sunteti? Cum e vremea la voi? La noi e cald si bine. Anul asta voi fi mamica! |
violab

si la mine e cald , soare , f frumos...
ma bine dispune vremea , hmmm daca aveam bebe mergeam la plimbarica
tocmai am vazut niste poze cu bebici a lui elenada de la fiv europa, sunt superbi gemenii..
abia astept sa mi expun si eu pozele cu bebeii mei...ce departe visez..
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
violab ![]() si la mine e cald , soare , f frumos... ma bine dispune vremea , hmmm daca aveam bebe mergeam la plimbarica tocmai am vazut niste poze cu bebici a lui elenada de la fiv europa, sunt superbi gemenii.. abia astept sa mi expun si eu pozele cu bebeii mei...ce departe visez.. ![]() |
Mi-ai citit gindurile sa stii. Si eu vreau la plimbare. Noroc ca avem o gradina frumoasa si iei la aer sa-mi beau cafeaua. Of, e asa frumos.

Anul asta voi fi mamica!
alina06st spune:
Uau, ce frumos ca ai gradina... La noi e urat, mai si picura din cand in cand, apoi se opreste. Sper ca la anul, macar pe la sfarsitul verii sa avem si noi casuta noastra cu gradina si sa iesim pe terasa sa bem cafeaua cu bebe in leganut... Ne concentram maxim pe ambele proiecte (bebe si casa)!
soricica spune:
fetele,
care stiti , ca eu am uitat si nu pot sta mult pe net, ca s-ar putea sa ne vina un control, ajutati-o pe Beatrix sa isi activeze pm-ul.
va multumesc.
pupici