Senioare mari,mijlocii si mici (76)
Raspunsuri - Pagina 20
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 O veste buna insa ieri la IND (oficiu de emigrari) ne-a mai luminat calea. (Mayanul multumesc ca te-ai gandit la mine cu IND-ul) Am aplicat pentru rezidenta si este sigur ca voi primi rezidenta cu drept de a munci pentru 5 ani. Functionara de acolo mi-a zis ca incepand de ieri am drepturi egale cu sotul. Ne-a costat vreo 40 de euro, fata de 800 cat eram pregatiti sa platim. Cica asta a fost posibil pentru ca ne-am aflat sub incidenta legii comunitare (?), mai concret pt. ca am trait amandoi in romania (o tara a UE) inainte de a ne stabili in olanda. Vestea asta mi-a dat ceva incredere. ![]() PS. m-ati facut sa rad cu fanteziile cu dominicanii.. |
Lumi felicitari din tot sufletul pentru reusita.Nu stiu daca voi sunteti oficial casatoriti , dar noua ne-a zis ca faptul de a fi casatoriti legal ar ajuta dar nu ii poate garanta mie in suta ca imi dau dreptul de munca.
Tu pentru ce anume ai aplicat? Cum se numea formularul respectiv?
Daca nu vrei sa scrii aici , imi poti lasa pe pm.Iti multumesc mult.
galliciana spune:
bea, trimite-mi pm cu nume,parola, si incerc sa te rezolv....

no offense,pls!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:

meeyyyy....eu nu mai pot!!!!
mi-am calcat si creierii din cap pana acum.
nicio circumvolutiune nu mai am...e plat...ca-n palma![]()
si prevad si o criza de nervi a barbatului cand o vedea diseara bagajele...si alea vor fi doar cele partiale![]()
fetelor...una din voi cu siguranta o sa ma injecteze Luni...ca la ora 6 am injectia...si presupun ca la ora aia inca o sa fim impreuna.
galliciana spune:
fetelor,d-ne si d-re!!!!
multumim tuturor pt voturi!!!

va rog!!!
daca nu mergeti sa ii faceti injectiile samirei,pt ca nu are curaj,
chiar vin IO,
aliooooooooooooo, se aude????,
si sa vedeti ce iese in cap urmator
:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149194
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
[quote]citat din mesajul lui luminita42
Fetelor 
Eu sunt deprimata in continuare, plang si stau cu ochii in gol noaptea. Nu mi-am inchipuit ca o sa ma afecteze atat. Aproape ca imi pare rau ca m-am dus la eco la inceputul lui februarie.I-am vazut inima batand si din clipa aia pentru mine nu era numai o sarcina, un test pozitiv, era deja o fiinta acolo. Era un copil. Imi este greu.
Nu vreau insa sa va intristez. O sa fiu insa mai bine cu timpul.
Fetele va va distrati la intalnirea din Bucuresti!

draga de tine, off, e greu stiu, si eu am patit anul trecut acelasi lucru, e normal sa te simti asa, stai linistita, numai cine nu a trecut prin asa ceva nu intelege, eu, stiu cum este, cum simti acel gol, cum nu poti intelege de ce? de ce copilul tau de ti s-a intamplat tie.. o mie si una de intrebarifara raspunsuri..
uite 

sa treaca cat mai usor aceasta perioada.
Manu
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fetelor,d-ne si d-re!!!! multumim tuturor pt voturi!!! ![]() ![]() va rog!!! ![]() daca nu mergeti sa ii faceti injectiile samirei,pt ca nu are curaj, chiar vin IO, aliooooooooooooo, se aude????, si sa vedeti ce iese in cap urmator http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149194 astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |