Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

cristela,ma bucur ca sunteti bine,sa fiti cuminti
Al meu nu zice nimic ,deocamdata,ca mai este pana tb sa fac FIV........si ca poate dispare infectia....Daca nu ii dispare infectia,probabil ca ar urma iar o perioada de nervi si stres si de gura mea ar zice sa fac cu donator.Aaaa, am uita sa va zic ca la eco de ziua 14,dr Albu a descoperit un chist endometriozic de 3 cm pe ovarul stg(mi-a revenit endometrioza operata in 2002).Dr zice ca e posibil sa imi apara in perioada asta de la operatia de fibrom ,eu nu cred asta cred ca era si la operatie ,dar dr Puia nu la vazut.Dr A a zis sa iau si eu antibiotic pt e coli ,chiar dc nu mi-a aparut la analize,ca era endometru cam inflamat
Ninia,nu ai fac nimic.......le iau de-a gata.Astept CO, plec dupa 28 iunie
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hola, commo estas?

Fetelor, ne-am intors cu bine din Punta Cana/Dominicana, unde a fost super, dar numai relaxata n-am venit, o sa vedeti voi cum e cu copiii...abia astept sa va vad pe toate cu copii , iar de ce mi-a fost frica n-am scapat, s-a repetat povestea de anul trecut, inainte de plecare cu o saptamana, Bubu mi-a facut o viroza nasoala, cu febra mare, noroc ca n-a fost nevoie de spitalizare ca sa fie tacamul complet :) In rest, ne apropiem cu pasi repezi de 2 ani!

Gina Sa iti traiasca, sa va bucurati de el! si Bun venit in clubul mamicilor de baietoi!

Burticilor, Cristela, Aschiuta ma bucur ca sinteti bine, ati vazut? Cu D-zeu inainte si cu dr. buni, se poate! Sa auzim de bine pana la capat!

Lyly, luptatoarea noastra! Ce sa iti doresc? un FIV reusit! Si inainte o vacanta reusita!

Kyky, voi ce mai ziceti?

Arinnaaaaaaaaaaaaaaaaa??? UNDE ESTI?

Va pup pe toate si sa aveti o vara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Cristela cum a fost in concediu?
Aschiutza ai dreptate, eu tot in primul trimestru am avut ceva probleme cu sangerarea, dar acum nimic, si s-a ridicat si la mine placenta, am scapat de praevia.
Gina felicitari pt bebitza, sa va bucurati de el!
Eu ma confrunt insa cu o alte problema, nu pot merge cu piciorul stang, nu stiu daca are sau nu legatura cu sarcina. Cert e ca nu-l pot flexa, ma dor articulatiile de mor, imi vine sa plang. Undeva sus e durerea, la sold, si coboara pe picior, nici nu stiu sa explic unde anume, si azi ma duc la dr sa aud o parere.
La analize mi-au iesit leucocitele marite, 11.20 fata de 10 cat e limita, insa am citit ca in sarcina ies mai mari, acum nu stiu, vad ce spune si dr.
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani tuturor ce isi serbeaza astazi ziua onomastica!

Visul nostru

Concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Buna fetele!

La multi ani de Sfintii Petru si Pavel...daca purtati astfel de nume sau aveti prin familii!

Mayaione, concediul e deja departe, dar a fost Ok, cel mai mult m-am bucurat ca m-am simtit bine si nu am avut probleme cu sarcina...intre timp am trecut prim muuuuuulte: pierderea bunicii care m-a crescut cu parastasele de rigoare(Dumnezeu s-o odihneasca!), predari de activitati la serviciu cu bataile de cap de rigoare, ceva renovari prin apartament, urmeaza parte a doua finala curand si eco morfofetala (astazi).
Cica bebelina mea e de fapt un baby-boy (nici sotul care isi dorea foarte mult sa fie asa nu mai stie ce sa creada!); in rest e Ok, grasunel si dezvoltat normal, cu toate la locul lor. Placenta a urcat bine, grad O, posterioara , fibroamele sunt la locul lor, dar fara cresteri semnificative (maxim 5 cm, adica vreo 47 mm, inainte de sarcina erau maxim pe la vreo 4 cm), cordon ombilical normal, lichid amniotic suficient...sa vedem ce analize ne mai da domnul doctor de trimestrul II si sa speram ca vor fi OK.
Poate ne da si ceva vitamine, ca au inceput sa mi se puna carcei...cam atat:))

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Cristela si noi suntem in ceata cu sexul, pana acum baiat, la morfofetala nu s-a putut stabili ca e nici fata nici baiat, eu cred ca totusi era ecograful prea dereglat. Vineri merg la o noua ecografie, vedem ce apare. Imi pare rau pt bunica ta, stiu ce inseamna, eu am pierdut bunica acum 4 ani, apoi pe mama, sarcina a doua, in final, bunicul. I-am pierdut pe toti in timp scurt, nu apucam sa-mi revin bine ca pleca altul si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata, dragele mele!

Cristela, imi pare rau pt bunica ta!!!
Doamne ajuta sa fiti bine in continuare si tu si bebe! Mai ai un picut si gata...scot agitatele!

Va pup pe toate!

Visul nostru

Concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Hey, fetele! Ce pustiu pe aici! Nimic nou pe frontul fibroamelor??!!???

Sunteti toate prin concediu? Nicio veste, nimic?

Multumesc de condoleantele transmise, am depasit destul de usor momentul, cred ca si din cauza ca sunt gravidutza, plus ca nu vroiam ca bunica sa se mai chinuie:))

Noi se pare ca o sa avem un baietel pana la urma, am fost la o alta eco morfofetala la Dr. Herghelegiu si asa ne-a spus, in afara de faptul ca bebe e sanatos. Plus la mine e in regula placenta (posterioara si fundica), lichidul si tot...fibroamele se mai vad doar doua din trei, poate cele doua de pe dreapta s-au unit si au format unul de 5 cm acum- intramural si subseros (erau unul intramural de 2 cm si unul subseros de 3 cm) sau poate unul e ascuns de sarcina; pe stanga, cel mare de 4-5 cm la inceputul sarcinii acum are vreo 7 cm, dar asta e doar subseros. Oricum sunt sus si nu par sa creeze probleme, dureri n-am mai avut. Sper sa fie asa pana la final.

Eu ma simt super, merg in continuare la serviciu, nu obosesc, nu sufar de caldura, dorm bine, chiar am o sarcina usoara...sper ca toate sa va bucurati de gravideala curand si de o sarcina usoara ca a mea, cele cu burtici deja!

Mayaione, sper ca v-ati lamurit si voi cu sexul intre timp!

Buel, super vacanta in Rep. Dominicana si noi am vrut sa ajungem aolo, dar am ales mai intai Venezuela- Isla Margarita si apoi croaziera pe Mediterana...speram pe viitor:))

Lyly, sper ca te-ai distrat in concediu...cum mai stai cu FIV-ul...cum e chistul la tine, infectia la sot?

Ninia, concediu placut, ca ai zis ca pleci pe 18-19 iulie! Sa va intoarceti 3:)))

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Da chiar ca e liniste pe aici...

Multumesc de fetele care au intrebat de mine.Noi suntem bine...acum intr-o mini vacanta la bunicii de la Alba.Aici e tare bine ca ma ajuta soacra foarte foarte mult...imi e greu cu piticutii ca deja sunt maricei si vor distractii tot timpul.Nu mai au stare. Trebuie sa fim 2 persoane tot timpul cu ei.In rest nu ma pot plange ca sunt destul de cumintei.Facem si la olita( bine nu tot timpul, asa cateodata:)...Sunt fericita ca nu au fost racitit nicoidata si nu am avut deloc probleme cu ei iar pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu.Sper sa fie tot asa si in continuare.

Gravidutelor, va doresc sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi si frumosi!
Aspirantelor, simt eu ca veti reusi, nu va lasati!

Sper sa se mai animeze pe aici treaba si in curand sa avem vesti bune!

Mergi la inceput

La noi se pare ca e fetita, dar eu mai astept si eco de 28 de sapt sa fiu sigura 100%. Cu placenta nu stiu ce sa mai cred, dr meu o vede fundica, celalalt joasa si acopera partial colul. Inclin sa cred pe al doilea ca mi se pare burta f joasa, poate totusi se mai ridica bebe pana la 30 de sapt. De fibrom nu mi-a mai zis nimeni nimic, iar eu am uitat sa intreb, sper sa-mi amintesc data viitoare. Oricum nu pune probleme. La mine singura problema ramane tot piciorul, acum merg cu o carja, e chin si au inceput sa se umfle si picioarele. Va pup pe toate si weekend frumos!

Mergi la inceput