Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

LA MULTI ANI! tuturor copiilor, si voua tuturor celor care inca va mai simtiti copii!

Gina, Doamne ajuta sa fie o nastere usoara si sa revii cu povestea nasterii!

Cristela, fetita???Ce frumos! Doamne ajuta in continuare!

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Gina, astazi aveai programata cezariana? Ca parca asa am inteles. Sper ca totul a fost fara probleme si ca poti intra curand sa ne povestesti de tine si de bebe!

Ninia, da, sa speram ca va ramane asa, mergem la eco la 23 de saptamani pentru morfologie pe 29 iunie si speram ca totul e in regula. Tu ce mai faci?

Si celelalte fete? Ce e cu linistea asta pe aici...sunteti toate in concediu?

Eu m-am intors de mai bine de o saptamana din concediu, dar am avut mult de recuperat la serviciu!

salutari la toata lumea!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Neata fetelor si o saptamana asa cum va doriti!

Gina, sper ca esti cu minunea in brate! D-abia astept sa ne povestesti!

Cristela, eu ce sa fac...cum ma stii...nimic nou, dar sunt linistita. Asta conteaza. Astept concediul si cam atat.

Va pup pe toate.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Bine v-am regasit!!!
Se pare ca bebele meu s-a grabit putin si pe 31 mai mi s-a rupt dopul gelatinos, asa ca am plecat in mare fuga la maternitate unde dupa consult aveam dilatie 1. Noaptea mi-am petrecut-o cu ceva contractii suportabile si pe 1 iunie la 10 fara 10 dimineata a venit pe lume puiul meu mult dorit si asteptat, bineinteles prin cezariana. Am un baietel acum 4 kg, la nastere 3,700, sanatos frumos si foarte papacios.
Sunt fericita, este un sentiment ce nu il pot descrie in cuvinte. Plutesc, parca visez si totul este atat de adevarat.
Luptati fetelor sa aduceti pe lume un copil, este darul suprem pe care Dumnezeu il ofera doar noua femeilor.
Nu mai pot sta ca plange puiul.
Gina mamica extrem de fericita de Razvan Nicolas.
Va pup!! sa auzim doar de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Doamne Gina, cat ma bucur pentru tine !
Sa iti traiasca printosoru si sa fie sanatos,mancacios si cuminteeeeeeeeeeeee!
Tu cum esti? Refacere grabnica!

Cristela ,ce face bebe?Sunteti bine?
Ninia
aschiutaesti bine?
Eu sunt bine,mi-am facut o gramada de analize care sunt necesre pt FIV, mai am de facut mutatiile si AMH si in august
sa fac histeroscopie si dc totul e ok,in sept sa fac FIV.Problema e la al meu sot care are infectie cu e coli si tb sa ii treca neparat ca sa fac FIV.O are de cam 4-5 ani si nu vrea sa ii treaca....sau ii trece si reapare.Dc a zis ca dc nu ii trece tb sa ma gandesc la donor . Cam astea sunt vestile despre mine,in rest astept concediu.
Pupici la toate fetele si va astept cu vesti super bune.Aveti exmplu Ginei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Gina, sa iti traiasca si creasca mare Razvan!!!

Eu sunt binisor, s-ar putea sa am o colestaza de gravida, marti aflu mai multe, iau dea niste prafuri oribile . In rest caldura si umiditatea ridicata de aici ma omoara, de abia pot sa respir noaptea. Pe frontul cu fibrom e inca totul ok, nu mi-a mai facut probleme (cred ca la inceput de sarcina cind e concurenta intre bebe si fibrom e mai dificil ca acum). Mai am trei saptamini de servici si acum sunt in plin mutat.

Sarcina usoara gravidutelor,tinem pumnii la aspirante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina36

Bine v-am regasit!!!
Se pare ca bebele meu s-a grabit putin si pe 31 mai mi s-a rupt dopul gelatinos, asa ca am plecat in mare fuga la maternitate unde dupa consult aveam dilatie 1. Noaptea mi-am petrecut-o cu ceva contractii suportabile si pe 1 iunie la 10 fara 10 dimineata a venit pe lume puiul meu mult dorit si asteptat, bineinteles prin cezariana. Am un baietel acum 4 kg, la nastere 3,700, sanatos frumos si foarte papacios.
Sunt fericita, este un sentiment ce nu il pot descrie in cuvinte. Plutesc, parca visez si totul este atat de adevarat.
Luptati fetelor sa aduceti pe lume un copil, este darul suprem pe care Dumnezeu il ofera doar noua femeilor.
Nu mai pot sta ca plange puiul.
Gina mamica extrem de fericita de Razvan Nicolas.
Va pup!! sa auzim doar de bine!!!

Gina, ce bine ca te revedem!!!
FELICITARI!!!!! sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos
si sa va bucure toate clipele vietii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

aschiutza, ai grija de tine, nu te stresa si nu face eforturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Gina, felicitari pentru bebe grasunel! Sa creasca mare, fericit si sanatos! Sper ca te-ai recuperat repede si fara probleme:))

Eu sunt OK, cum zice si Aschiutza, cu fibroamele cred ca e mai greu in primul trimestru cand e bebe mic-mic, mai micut decat ele si se da "lupta" pentru spatiu. De la internarea si durerile din saptamana 11 n-am mai avut probleme, nici in concediu, unde am umblat destul de mult, nici dupa. In rest fibroamele erau cam la fel la eco de 16 saptamani si lucrul pozitiv e ca placenta a urcat, e fundica si ca n-ar mai fi o problema cu fibroamele si bebe. Sper sa nu mai apara nici dureri. Acum asteptam eco morfologica, la 23 de saptamani, o fac la sfarsitul lunii si am emotii.
Pot sa zic ca am fost norocoasa pana acum si am avut o sarcina chiar usoara, fara greturi si alte neplaceri, nici acum pe caldura asta, bebelina e vioaie, isi face mereu anuntata prezenta prin burtica, asa ca fetelor mult curaj! E mai greu pana apare bebe, asteptarea ne omoara, dupa o ducem noi cumva la capat!

Lyly, naspa cu infectia sotului! Ce pacat ca trebuie donator...el ce zice, ca al meu ar fi foarte dificil din punctul asta de vedere! Ma bucur in schimb ca esti pe final cu analizele si te apropii de momentul FIV-ului.

Ninia, gandire pozitiva in continuare! Cand pleci in concediu?

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!
Gina, sa iti traiasca minunea! Ce frumos ai descris sentimentul...

Cristela, d-abia astept sa iti fac si tie galerie si sa te felicit pt bebelina vioaie!Ce ma bucur cand scrieti de bine!!!
In concediu plecam pe 18 iulie sau 19 nu stim exact. Dar stiu doar ca d-abia astept!

Lyly, tu ce faci?

Va pup pe toate fara exceptie!

Visul nostru

Concediu

Mergi la inceput