Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Cryss bine ai revenit printre noi. Felicitari pentru bebe scump si vioi, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. Imi pare rau ca ai avut complicatii si din cauza asta nu mai poti alapta. Acum este important ca tu sa-ti revii si sa iti cresti puiul sa fie sanatos si voios! Pe mine ma paste tot o cezariana , dar nu am inteles de la tine de ce trebuie sa fiu atenta unde iti face injectia si de ce ti-au facut si epidurala daca ai avut anestezie generala?! Ai suferit prea mult!! Unde ai nascut ca nu mai stiu locatia ta?
Eu imi doresc anestezie locala (rahie) dar cine stie ce ma asteapta si pe mine. Sunt putin speriata de cele ce ti s-au intamplat!!
Sunt in saptamana 36 si arat ca un butoi gata sa explodeze. Ma doare mijlocul si merg cracanata si leganata ca o rata. Medicul mi-a facut programare la cabinetul lui pe 2 iunie cand intru in saptamana 39. Tare mi-e teama ca nu mai apuc si va trebui sa nasc mai devreme. Acum cum o vrea DD. La ultima eco bebe era bine si era pregatit in pozitie pentru "marea ieseala". Noptile mele sunt albe pentru ca prietena mea cea mai buna este "toillete" de care mi se face dor din doua in doua ore. Ma rog la DD sa fie bine si sa aiba grija de bebe sa vina sanatos pe lume.
Cristela ma bucur pentru tine ca te simti mai bine si testele ti-au iesit ok.
Maimu felicitari si tie pentru obtinerea sarcinii. Bafta multa in continuare la amandoua!
Lyly si Ninia va doresc si voua sa ne scrieti ca aveti un bebe la purtator, cat de curand posibil!
Pup toate fetele!
Gina 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Cryss, ma bucur mult ca baietelul tau este bine si ca si tu esti acum Ok, chiar daca ai trecut prin ceva emotii si probleme! of, de ce trebuie sa ne confruntam mereu cu neglijenta si incompetenta!

Stiu ce spui de dureri, si eu tot asa le resimteam, de simteam ca mor, nu puteam sa stau nicicum, ma astept la un alt moment in care sa revina, ca asa m-a avertizat si doctorul ca o sa fie...la mine au fost primele la 11 saptamani, dar in perfuzii chiar nu mi-au pus paracetamol, o sa ii intreb cu urmatoarea ocazie daca nu e mai bine decat ce mi-au pus ei....

Gina, te asteptam acum pe tine cu marea veste! Dar cam rar te-a chemat medicul tau la control, eu stiam ca de la 32 saptamani controalele sunt cam la 2 saptamani si ca dupa 36 chiar saptamanal, dar mai depinde si de doctor. Cred ca si la mine tot de cezariana va fi vorba, desi nu am discutat inca cu doctorul modalitatea de a naste.

Sper ca si Tana e bine, n-a mai intrat de ceva vreme, probabil e ocupata cu cei doi copii!

Lyly, tu in ce stadiu mai esti cu analizele?

Ninia, pupici!

O saptamana frumoasa tuturor!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hello hello fetelor,

In sfarsit, vesti despre Cryss, Sa iti traiasca, sa fie sanatos, cumintel si papacios! Cat despre ce ti s-a intamplat in spital din cauza neglijentei, incompetentei si indolentei din sistemul sanitar din Romania, ce sa iti spun? Nu ma mai mira nimic (vezi cazurile grave din ultimul timp), imi amintesc ce frica imi era mie si ca, din acest motiv, am ales sa dau o groaza de bani ca sa fiu pacienta directorului si sa fiu cat de cat mai bine ingrijita. Daca ar fi sa mai pot alege acum, as alege clar sistemul privat (desi tot din motive de bb am ales asa, se stie ca , daca sint probleme cu bebelusul, tot la un spital de stat il trimit!.

Fetelor, gravidutelor, celor care veti face cezariana, interesati-va dinainte despre ce anestezie vi se va face, ce tratament urmeaza sa faceti pt. anticoagulare, etc, ca sa evitati problemele. Eu una habar n-am avut ce si cum, dar am avut incredere in doctorul meu si am avut instinct bun . Eu va recomand anestezia rahi-epidurala, are un dezavantaj mic, dureaza mai mult pana se monteaza si pana incepe sa isi faca efectul (cam 30 minute a durat la mine), dar are un avantaj urias: anestezia dureaza mai mult, deci 0 dureri cam 2-3 ore dupa operatie iar cand apar durerile, ti se pot pune pe cateter toate substantele necesare, deci nu mai faci nicio injectie, inclusiv cea pt. anitcoagulare....Doar dupa ce mi-au scos cateterul a doua zi, am facut-o in mana/ umar si a trebuit sa continui si acasa si a trebuit sa ma intep singura si mi-am facut numai vanatai ...Am uitat sa va spun ca, sub aceasta anestezie, am fost treaza si constienta in timpul operatiei, am vorbit cu doctorul, l-am putut vedea pe Bubu, dar mai mult am vrut sa stiu ce mi se intampla cu fibroamele, adica imi era frica sa mor si sa nu stiu eu

Cristela, o sa-l simti pe bb, stai linistita, ia sa vezi pe la 6-7 luni cum il vezi miscand de colo-colo prin burtica, mai scotand o mana, un piciorus ...si eu l-am simtit foarte tarziu, fiind prima sarcina ( si ultima

Noi ne pregatim cu emotii de marea calatorie a lui Bubu in Dominicana/ Punta Cana in iunie, adica facem valiza cu medicamente , ca anul trecut cu 5 zile inainte de concediu am intrat in spital cu o viroza nasoala. Anul acesta speram sa fim mai norocosi!

Pup gravidutele , viitoarele gravidute (Ninia, Lyly & company), mamicile care nu prea mai dau niciun semn de viata (Kiki) si pe toate fibromatoasele! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Criss,sa iti traiasca bb,sa fie sanatos si mancacios!Imi pare rau ca ai trecut prin atatea probleme........te-ai stresat si ai suportata atatea dureri din cauza fibroamelor ...ca sa ai atatea probleme din cauza incompetentei unei asistente Asta e fetelor,se pare ca exista probleme mai mari decat fibroamele
Cristela,Achiutza,Mayaione Gyna,sarcina usoara si fara probleme!
Doamne Gina,ce repede a trecut timpu.............parca mai ieri vorbeam de embolizaremult a fost,putin a ramaso sa treaca,mai este putin.........acum imi zici ca ai nascut........ca mai ai putin pana la botez!
Bluel,concediu placut si fara probleme!
Ninia
Eu am inceput sa fac analizele,mi-a iesit FSH=9,12 ,Estradiolul=34 si inhibina B=46,am citi ca limita pt FIV la inhibina este 45,deci sunt la limita,dar intre timp am aflat ca cel putin de 4 ani de cand si-a descoperit al meu sot infectia cu E coli,infectie pe care o trateaza asa ,din cand in cand,,,,sansele sa raman sunt 1% si ca nu se baga nimeni la FIV cu infectia asta.......Asa ca deocamdata ma enervez si il bat la cap sa se duca la dr.......si imi zice ca o sa se duca cand o sa aibe timp,ce atata graba
Mi-a zis o fata de pe forum sa incerc sa fac FIV la Szghed ca stie pe cineva care face traducerea la dr,asa ca ma mai gandesc unde sa incerc
pupici si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Holla fetelor!BLUELmultumim ca ti-ai amintit de noi!

Noi suntem bine crestem tot mai mari..si dupa cum observati nu ma prea lasa sa mai fac atceva decat sa stau cu ei...e obositor si greu, dar merita!

Gravidutelor va doresc curaj si bafta ca se poate!

"Aspirantelor" abia astept sa imi dati vestea cea mare.

Poze noi avem la semnatura!

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna seara, dragele mele!
Crys, sa iti traiasca minunea!Ma bucur ca ai intrat sa ne spui despre voi. Acum cand il privesti cred ca uiti de toate neplacerile.

Gina, ce putin mai ai! Eu deja pregatesc pentru galerie!

Lyly, uff barbatii astia...ei nu prea inteleg cat de mare este dorinta noastra. Fa-l sa inteleaga ca este o lupta a amandurora.

Kiki, vazut minunile.Ce frumuseti de copii!

Bluel, calatorie frumoasa si fara probleme! De data asta va fi bine!

Cristela,burtica si bebe cuminte!

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Eu vin de la eco, sarcina e bine, placenta OK, col lung, inchis, bebe e dezvoltat normal conform varstei sarcinii, dar se pare ca pana la urma e fetita:))) Asa mi-a scris pe eco, negru pe alb, sotul nu vrea sa creada ca baietelul lui (la eco de 12 saptamani mi se spusese ca se pare ca bebe e baietel) si-a pierdut puta, asa ca asteapta eco morfologica de 22 saptamani. M-a distrat foarte tare. Eu sunt multumita ca sarcina e dezvoltata normal.

Oricum plec linistita in concediu din privinta asta, dureri n-am mai avut, sper doar sa nu mai fie probleme cu zborurile din cauza vulcanului, ca avem avion duminica pre Napoli si imbarcarea pe vasul de croaziera luni; nu mi-ar fi de avion, decat ca trebuie sa ajungem la imbarcare luni, n-am chef sa ratez croaziera. Doar maine mai merg la serviciu, sambata facem bagajele si duminica plecam. Ne intoarcem pe 25 mai, deci voi lipsi o perioada de pe forum.

Mergi la inceput

Va pup pe toate! Aveti grija de voi! Si astept pe toata umea cu vesti bune pana ma intorc din concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bluel, mie mi-e cam frica de ac in sira spinarii, dar pe de alta parte nici narcoza totala nu vreau - e o senzatie tare timpita cind te trezesti

Pupam toate aspirantele si gravidtzele!

Eu am o durere de spate de toata frumusetea, asa ca intru rarisor pe aici. Dar ca sa mai ridic moralul: miomul mi-a facut probleme mai mult la inceputul sarcinii decit acuma. Poate ca acum s-a obisnuit uterul sa creasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetele
Intru mai rar pentru ca nu pot sta mult in sezut, ma doare spatele de mor!!!!!. Luni intru in saptamana 39 si miercuri ma vad cu ginec. sa ma programeze pentru cezariana. Se pare ca bebele este puturos si ii place in burtica mea, numai ca eu sunt sleita de puteri, mai ales ca a venit si caldura si nu prea mai am aer sa respir. E o senzatie urata. Mai e putin si scap de dulcea povara si o sa fiu fericita sa-mi tin in brate puiul mult dorit.
Doresc la toate fetele sa se implineasca cele mai arzatoare dorinti. Nu cred ca mai intru pana nasc asa ca....numai bine.
Ne revedem dupa...cu vesti bune....SPER!!!
VA PUP PE TOATE!!!!!
Gina 39 +

Mergi la inceput