Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

fetele mele dragi!
Ne-am intors din concediu! A fost superb!
Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare gravidutelor, aspirantelor ....stiti ce va urez ca doar suntem in aceeasi oala!, mamicilor le doresc clipe minunate alaturi de cei mici!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hello!

S-a mai animat subiectul nostru multumita gravidutelor in primul rand!

Cristela, ma bucur ca esti bine, ai vazut ca se poate? Maine-poimaine iti facem galerie pentru nastere!
Vad ca avem gusturi comune in ceea ce priveste calatoriile, cu cat mai departe cu atat mai bine! Acum eu sunt, in primul rand, fun soare de Caraibe, dar, sincer, Punta Cana/ Dominicana nu m-a dat asa pe spate (probabil si pt. ca n-am putut iesi din resort si nici pe ocean/mare cu copil mic), nu se compara nici pe departe cu BVI/ Insulele Virgine Britanice, unde imi faceam eu veacul inainte de bb....Dar la anul nu cred ca mai ratam BVI!

Maya, of, imi pare rau ca ai dureri, imi aduc aminte ca si mie mi s-a intamplat dupa luna a 8-a ceva de genul asta, pur si simplu nu mai puteam merge cu un picior, am schiopatat o saptamana, dar am stat mai mult in pat....eu am ceva probleme cu coloana, niste vertebre deplasate... oricum, am avut norocul ca nu mi s-au umflat absolut deloc picioarele, am purtat doar incaltamintea mea de dinainte de sarcina. Multa bafta in continuare!

Lume noua, Kiki , ma bucur ca ai mai trecut pe aici si ne mai dai vesti despre tine si pitici, aha, imi inchipui cat te "alearga" doi copii, eu abia fac fata unuia!

Noi suntem bine in general, mai cu mucisori, ca luam imediat daca ne da cineva (nici noi nu am fost bolnavi deloc pana la 1 an, dupa e mai greu, ca intra in contact cu alti copii) mai cu alta, in rest, incercam sa nu stam pe acasa, profit la greu ca sunt libera de serviciu si mergem oriunde, nu mai sa nu stam in Bucuresti ....Din toamna o sa am o mare dilema, imi caut un nou job si bona pentru Bubu??? Sau mai stau eu acasa 1 an? Ce mai conteaza unul? La gradinita m-am decis sa-l dau la 3 ani, pana atunci vreau sa-l mai imunizez un pic....of, e tare greu, o sa vad din mers, o sa vedeti voi , am prietene care au spus din prima ca o sa se reintoarca la serviciu la 4, la 8 luni, dar evident ca n-au putut, dar eu am intrecut orice masura! Mi-e tare greu si acasa, doar baby-sitter, bucataresa (doar pt. Bubu ) si menajera/ chestii pe care nu credeam vreodata ca o sa le fac , fara o ora liber (doar o data pe luna la cosmetica si coafor), dar daca nu am un ajutor de nadejde si de incredere, mi-e greu sa imi las copilul pe mana oricui! Gata, m-am plans si la voi!

Nicio noua graviduta? Hmmm, ce faceti fetelor, e vara, vacanta, la treaba! Hai Ninia!

Va pup pe toate si o vara minunata in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fetelor,un nou capitol aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154695
toate cele bune si multa putere!!!

Mergi la inceput