Fiv in Ungaria 93
Raspunsuri - Pagina 10
cezara66 spune:
[quote]citat din mesajul lui mami_vreau
[cezara intrebare intrebatoare! tu cum faceai injectiile? suprefactul dimineata si gonal+merional seara? ti-a sugerat p.k. sa le faci la o anume ora?
Laura
[quote]
Suprefactul dimineata si gonal+merional seara.Daca te uiti pe lista ti-a scris pt ziua 6 doar suprefactul,restul le faci seara ajustate dupa eco.
cezara66 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 Am o intrebare : cat costa IVF la Budapesta? Am incercat sa adun per fiecare pas in parte, dar nu prea imi iese.. ![]() ...as vrea asa orientativ... ![]() |
Eu am platit dupa punctie(la zi)210.000 HUF-ca imi era teama ca nu mai ajung la transfer.Astazi cu ocazia transferului am platit inca 275.000 HUF.Deci 210.000+275.000=485.000 HUF (care cuprinde monitorizare,punctie,ICSI,AHA,transfer-fara congelare ca n-am avut ce...)
mami_vreau spune:
adria, ala, cezara va multumesc mult pentru raspunsuri fetelor! 

cezara iti urez sa ai doua martisoare lipicioase la purtator! 
denisa de data asta nu ma mai stresez...
toate bune si frumoase, nici un motiv de ingrijorare, nu??? 
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Una in picior. Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin ![]() |

da... repede... ai gasit tu solutia!!! una'n picior! cum nu???
noroc ca m-a salvat cezara si fac suprefactul dimineata!
miki mi-am facut proviziile cu ce imi trebuie!!! sunt pregatita!!!!

tu cand pleci???

Laura
miki-miki spune:
Mami
Bafta multa!! Inca nu stiu, tb sa vad dc sunt ok cu endometrul.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
mami_vreau spune:
miki iti tin pumnii!!!! Doamne ajuta!!! 
ala in seara asta am luat ultima pastila de AC... pe 4 incep sa ma injectez! in prima zi am doare inhibare... din 5 martie incep sa fac si injectiile de stimulare... si pe 10 martie am prima eco!
Laura
adipapazi spune:
mami_vreau, sa vezi ca suntem in acelasi timp!
pe 10 martie?
la ce ora?
eu mai am de vazut cum fac ultimele aranjamente cu pk.
lidia, baga tare concentrare sa faci ovocite babane!
va pupez pe toate!
adipapazi spune:
adipapazi,uau si tu incepi in curind?sa fie cu noroc de data asta,te astept cu vesti bune.
_
saru mana, te pupic!
cezara,
uite asa te pupa bebeii pe endometru!
violeta70 spune:
Felicia, cezara felicitari! Doamne-Ajuta sa fie toti lipiciosi 9 luni!
mirela
sami cum au fost primele injectii? Nu-i asa ca te-ai speriat degeaba? cand pleci la Budapesta? Tinem pumnii!
Bafta la toate fetele care sunt acum in focuri si celor care se pregatesc. Sa de-a Dumnezeu sa fie cat mai multe reusite.
Pupici
Dumnezeu are grija de noi