Fiv in Ungaria 93

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mai, nu trebuie sa iti aduci nimic, iti dau de la clinica halat si papuci! Succes la injectat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Am vrut sa scriu mami...Iarta-ma, Laura! pupici!

Lidia, Speranta, bafta si voua! Sa dea DD sa avem cat mai multe gravidute in martie!

Va doresc la toate fetele o primavara frumoasa si plina de bucurii! Sa ni se implineasca si noua visul mult asteptat...sa avem un copilas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
fetele am o intrebare tampita, bineinteles
banuiesc ca nu ma duc la clinica cu bocceluta cu halatel, camasuta, etc ca la giuly, nu??? ca banuiesc ca nu e cazul! da' sa nu ma fac dumnezeului de ras pe-acolo...
Laura

Draguta eu la Szeged nu am avut nevoie de absolut nimic, referitor la halat si pijamale, fiindca mi-au dat ei. Totosei,camasuta,ptr. prins parul, doar sa ai la tine un sandwich si o sticla cu apa, fiindca dupa ce o sa-ti revii dupa anestezie o sa-ti fie foame, nu este ca la Giuly sa o iei la sanatoasa , mai stai acolo vreo doua ore.
Ce m-as face o "musculita" sa te vad dupa anestezie, sa te vad acuma cu ce o sa te mai stresezi dupa anestezie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
bytzi mie mi-ar fi convenit sa fac inhibarea dimineata dintr-un singur motiv! ca am de facut 3 intepaturi zilnic... una pe stanga, una pe dreapta si una..... pe centru????

Una in picior.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

mami,
La Budapesta nu trebuie sa-ti iei nimic, nici macar mancare si apa, primesti acolo biscuiti si ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

lidia,3 foliculasi???super tare
Doamne ajuta in continuare ,sa creasca mari sa aiba ovocit si sa fie de calitate...poate mai apar citiva ,dar oricum la fsh-ul nostru e ok si 3.

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ala77

mami,
La Budapesta nu trebuie sa-ti iei nimic, nici macar mancare si apa, primesti acolo biscuiti si ceai.

Trebuie sa ma duc la Szeged sa fac reclamatie, mie nu mi-a dat biscuiti si ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Au facut economie , te-au vazut cu sandwichul.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

La Szeged te duci cu mancarea si apa ta. Asa a fost dintotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Iata-ne acasa,cu doi embrioni la purtator.A fost impresionant sa-i vedem amandoi la microscop-erau chiar ca doua matisoare-trifoi cu patru foi.

Mergi la inceput