Fiv in Ungaria 93
Raspunsuri - Pagina 11
mami_vreau spune:
Neatza fete dragi...
Vreau sa va pupicesc si eu dulce pe toate acum in prag de primavara si sa va urez sa aveti toate de o primavara frumoasa, asa cum va doriti fiecare!!! Poftiti la pupici, floricele si martisoare!

Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi mami_vreau, sa vezi ca suntem in acelasi timp! pe 10 martie? la ce ora? eu mai am de vazut cum fac ultimele aranjamente cu pk. |
pe 10 martie la ora 11:00...
sa-mi spui cand stii si tu ziua si ora!

Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
speranta2008 spune:
buna dimineata si O Primavara plina de burtici si bb-lusi!
Cezara-
bravo pentru ce 2 trifoi. A venit primavara cu 2 floricele. Felicitari. Iti multumesc pentru preturi.
Mami- asa este ..ne-ai prins
, ne-am intalnit si am petrecut o zi suberba alaturi de Felicia si sotul ei. Sunt amandoi deosebiti.
Eu continuu cu injectatul..miercuri aflam urmatorii pasi.
Va pup
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
sonya_mea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_vreau
pe 10 martie la ora 11:00... sa-mi spui cand stii si tu ziua si ora! ![]() Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Mamiiii, cred ca ne vom vedea la clinica, pe la ora aia voi fi si eu acolo

...nu mai tin minte exact ora, trebuie sa ma uit in mail sa vad Spune-mi te rog,am inteles ca ti-ai facut rezervare la hotel Helios, preturile de pe site sunt mai mari, au acum vreo oferta? Trebuie sa incep sa caut si eu cazare pt luna viitoare si as undeva aproape de clinica si daca ar avea si bucatarie ar fi super...asta in cazul in care nu ma voi impaca cu mancarea lor ca eu sunt f pretentioasa in ceea ce priveste mancarea
sonya_mea spune:
| citat din mesajul lui speranta2008 buna Adipapazi- hotelul este superb, conditii foarte bune. Suntem foarte multumiti de cazare, cu mancarea stau mai prost dar pana acum ne-am descurcat. Mancare este extrem de gustoasa doar ca nu au foarte multe sortimente ![]() |
Speranta, tu unde ti-ai facut rezervare, trebuie sa strang cat mai multe iformatii sa vad cum fac sa ajung si mai ieftin putin
speranta2008 spune:
buna
Sonya- noi sta la Hotel Castle Garden. Le-am scris direct lor si ne-au facut o oferta:56 euro/noapte camera cu terasa, in acest pret este inclus si muicul de dejun, care este foarte bogat (inclusiv fructe). Camera este destul de mare, iar terasa este superba. Sotul meu este fumator..
, asa ca i-am creat toate conditiile..
...
Mami - cred ca voi pleca pana pe 10...am crezut ca vii mai repede....dar poate o sa ne cunoastem in tara
O zi frumoasa de primavara !!!
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
sonya_mea spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Cat despre 'super glue' stiu ca ai glumit, dar apropo de asta mi-am amintit de embryo glue. Noi am folosit la al doilea FIV. PK a spus ca nu trebuie, dar daca eu vreau, folosim, asa ca am folosit. El nici nu-mi spusese de embryo glue, dar l-am intrebat eu si cand am auzit ca au si ca nu are nici un efsecundar, l-am rugat sa-l foloseasca. Bafta tuturor! ![]() Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009Poze www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete |
Mai fetelor ce e ala embryo glue? Voi vb serios sau glumiti
sonya_mea spune:
| citat din mesajul lui speranta2008 buna Sonya- noi sta la Hotel Castle Garden. Le-am scris direct lor si ne-au facut o oferta:56 euro/noapte camera cu terasa, in acest pret este inclus si muicul de dejun, care este foarte bogat (inclusiv fructe). Camera este destul de mare, iar terasa este superba. Sotul meu este fumator.. Mami - cred ca voi pleca pana pe 10...am crezut ca vii mai repede....dar poate o sa ne cunoastem in tara ![]() O zi frumoasa de primavara !!! In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
Multumesc mult, il trec pe lista

de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009