Parinti adoptivi in asteptare * 3 *
Raspunsuri - Pagina 8
Mariaa spune:
Manuelita
aduci mereu link-uri foarte bune si e pacat ca se pierd. propun sa deschizi un subiect (facut eventual stick) care sa contina numai link-uri, carti, site-uri, etc de genul asta. e mare pacat ca se pierd si-s tare bune de citit la nevoie
'compilatia' asta mi se pare exceptionala si cred ca 'inainte' o poti citi asa, ca lectura eventual ca nu cred ca-si da seama cineva exact prin ce urmeaza sa treci. poate de la a doua adoptie :)
'dupa' insa e ca aerul sa pricepi 'de ce', 'cum', 'cand' si altele esentiale si frumoase :)
multumim
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
MaraAnisia spune:
Buna ziua si
LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire tuturor copiilor, si alaturi de parinti
In curand vom deveni parintii unei printese de 3 ani si jumatate.
Intrebarea mea este daca vom putea lua fetita acasa inca din ziua procesului - mentionez ca suntem din Bucuresti, fetita e adoptabila, locuieste la asistent maternal, tot in Bucuresti.
Va multumesc si va urez petrecere frumoasa alaturi de puii vostri!
Mara
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
Eseea spune:
wowwwwwwwwwwwwwww ce vad!!! am crezut ca nu vad bine!
Mara, felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
astept detalii
tb sa ne si vedem candva, fetita ta este vad putin mai mare ca a mea!!
mama, ce vesti bune!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
gina77 spune:
Buna fetelor. N-am mai scris de mult pentru ca n-am mai avut noutati. Acum asteptam termenul pt incredintarea in vederea adoptiei si e tare greu...
Intrebarea mea este aceeasi cu a MareiAnisia--in ziua in care avem termen putem sa ne luam copilul acasa? Jurista de la dierctie parca asa a spus, dar m-ar incuraja tare mult sa mai aud asta si de la voi.
Asa ca si eu si MaraAnisia asteptam cu nerabdare raspunsul vostru.
Va rugam..!
MaraAnisia spune:
Buna,
chiar nu s-a confruntat nimeni cu aceasta intrebare/ problema pana acum? nu a mai parcurs nimeni drumul oficial pana la puiul lui?
Gina77 si asteptare cat mai usoara. mai ai mult de asteptat?
Multumim anticipat de raspuns.
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
danaionela spune:
buna
Fetelor depinde foarte mult de DPC. La noi de exemplu nu s-a putut fara certificatul de grefa pe care l-am ridicat dupa 3 zile. In alte cazuri si in alte judete acest lucru a fost posibil
Dana
sunnyday07 spune:
Mara, eu am luat-o a doua zi.
Certificatul de grefa a fost emis chiar in ziua procesului (as fi putut s-o iau chiar in acea zi dar n-am stiut).
Vorbeste cu juristul de la DPC, el/ea iti poate spune exact.
MaraAnisia spune:
Multumesc mult de raspunsuri .
Sunnyday, noi suntem la sectorul 2, voi mai intreba din nou jurista ca data trecuta nu prea ne-a lamurit. iti multumesc de vestea buna
Cu Dumnezeu in gand
asi spune:
Da, se poate a doua zi dupa proces.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.