Parinti adoptivi in asteptare * 3 *
Raspunsuri - Pagina 7
maimutzak spune:
Asa este anne mary, si eu cred ca cea mai inteleapta treaba e sa va casatoriti, dar numai voi stiti cum e si voi veti hotari.Mult succes!
KoraPop spune:
Salutare tuturor!
Am intrat doar ca sa va mai dau un semn de viata!
Am trimis acum o saptamana-doua mail-uri la cca 20 judete si la celelalte sectoare din Bucuresti ( noi suntem la sector 5) si deocamdata am primit raspuns doar de la sectoarele 2 si 3 si din Tg. Mures, unde mi se explica procedura si la sfarsit ma instiinteaza ca nu au copil, adica baietel intre 3 luni-3 ani, cum ne dorim noi....Ma asteptam la mai multe raspunsuri, chiar pozitive, cu poze etc, sa avem de unde alege, dar....sunt cam deceptionata, insa cu rabdarea treci marea....asa ca saptamana viitoare am sa trimit mail-uri si la restul judeteleor dupa care voi da si telefoane....
Inspectoarea mea mi-a spus ca pot trimite cererile chiar daca nu a trecut 1 luna de la primirea atestatului ( timp in care ar trebui ca sa fi ajuns pe lista ORA)...asa ca am trimis....Stiti careva cum pot verifica daca suntem pe lista ORA???Unde sun, pe cine intreb? Inspectoarea mea poate afla?
Orice sfat il primesc cu mult drag si interes!
Multumesc mult , va pup si DD sa va ajute pe toate sa aveti familiile fericite pe care vi le doriti!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
maria_t1971 spune:
KoraPop
Eu stiu prin ce treci tu acum, pentru ca si eu si multe alte fete am trait aceasta dezamagire, la vremea mea chiar plangeam de nervi, pur si simplu ma descarcam, pentru ca imi era foarte greu de acceptat faptul ca NU SUNT COPII ADOPTABILI .
Nu trebuie sa te descurajeze raspunsurile negative, pe mine chiar m-au motivat si in pauzele de la serv. mai sunam la diverse DGASPC-uri din tara ; eu chiar am retrimis cereri la interval de 3-4 luni in anumite judete.
Iti pot spune ca n-am rarat nici un judet
Multa rabdare si CREDINTA pentru ca in final totul va fi bine si un ingeras iti va lumina viata cu zambetul lui.
KoraPop spune:
maria multumesc pentru incurajari! Nu ma dau eu batuta niciodata, stiu ca ai dreptate si candva voi fi si eu mamica fericita!
simo 75
Anca Wish te-am sunat ,dar mi-a rspuns robotica "numar nealocat". Poti sa imi trimiti un PM cu nr tau daca ti l-ai schimbat sa mai stam la o poveste? Te pup si pe tine si pe Dana.
Kora
dpluhovici spune:
buna fetelor,
LA MULTI ANI! pentru toti cei care poarta numele de ELENA si CONSTANTIN, sa va bucurati de viata lunga cu sanatate si impliniri
pupici
diaban spune:
Buna ziua. Sunt noua pe acest forum. Suntem atestati ca familie apta sa adopte de 7 luni , dar inca nu am primit de cat un singur telefon e la cei de la DPC . Ne am dus sa ne dea date cu orivire la o fetita de 6 luni. Ni s a spus ca este sanatoasa, dar ca mama ei este schiyofrenica si despre tata nu se stie nimic. Am hotarat sa mai asteptam , desi mi a fost asa de mila de fetita . Nu stiu daca am procedat bine. Dar ne a fost cam teama sa ne asumam riscurile implicate.
simo_75 spune:
diaban- stiu cat de grea este asteptarea insa o sa vina ziua cand vei fii mama!Eu un an de zile am fost suparata,dezamagita(numai fetele de aici stiu prin cate stari am trecut ) si nu mai credeam in nimic.
Insa dorinta noastra s-a concretizat asa ca te rog sa nu iti pierzi rabdarea si sa fii optimista ca intr-o zi puiul tau va fii langa voi.
KoraPop spune:
Salutare tuturor!
Am primit deocamdata raspunsuri doar de la sectoarele 2 si 3 si din patru judete...toate negative, desigur. Asteptam....cautam...speram...
Kora
simo_75 spune:
KoraPop- fii optimista!! puiul vostru o sa vina cu siguranta!!!
maria_t1971- multi pupici draga mea prietena!!
Vb la tel..
Manuelita spune:
Buna,
am gasit o "compilatie" de articole super legat de la ce sa te astepti in rpimul an de viata impreuna cu copilul adoptat. Pun aici linkul ptr ca cine asteapta are inca mai mult timp ptr citit :)
http://www.emkpress.com/pdffiles/Realistic%20Expectations525.pdf