Parinti adoptivi in asteptare * 3 *
Raspunsuri - Pagina 9
KITTA spune:
Fetelor, am si eu un caz ipotetic deocamdata dar nu stiu de unde sa il apuc. Exista o d-na din Ilfov care vrea sa dea un nou-nascut spre adoptie. Nici nu o stiu, dar am auzit la a 7-a spita. Eu sunt in 6. Ce e de facut ca eu sa pot avea copilul despre care am aflat? Deocamdata nu s-a dus sa il dea spre adoptie. Bineinteles, ca dupa stiu ce urmeaza, ca poate sa se razgandeasca, etc....Pot sa ma duc sa zic ce-am gasit sa fie al meu??
asi spune:
Pot sa ma duc sa zic ce-am gasit sa fie al meu??
Nu.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simo_75 spune:
KITTA- sincer faza cu ce am gasit sa fie al meu suna cam ciudat insa LEGAL nu poti face nimic.
1- mama copilului abia in 60 de zile de la nastere isi da acordul si atunci DPC-ul duce copilasul la un asistent maternal
2- in Bucuresti nu se mai acorda plasament de urgenta (era o solutie legala)
3- e un risc foarte mare!!
4- daca e din Ilfov deci apartine de Ilfov si Ilfovul nu comunica bine cu DPC-urile din bucuresti!!deci no change!!
5 - iti inteleg framantarile insa eu zic sa stai cuminte asta daca vrei sa ai un somn linistit!
6 - DPC-ul nu te va ajuta si va da din umeri!
7- si eu am avut un pont de genul asta dar am renuntat foarte foarte repede!
Cam astea sunt problemele in mare...nu intru in alte detalii ca nu e cazul.
crisis81 spune:
Citat: |
7- si eu am avut un pont de genul asta dar am renuntat foarte foarte repede! Cam astea sunt problemele in mare...nu intru in alte detalii ca nu e cazul. |
Si eu am avut un pont de genu' si sincer... nu am renuntat. Nu zic ca e bine asa, dar a fost calea mea si nu-mi pare rau.
Parerea mea...... cantareste foarte bine absolut toate argumentele pro si contra si vei sti singurica ce e mai bine sa faci. Sunt cazuri si cazuri.... cazuri fericite si cazuri foarte nefericite, decizia este numai a ta. Eu inainte de Teo am luptat foarte mult sa iau acasa un baietel parasit in spital. Mai aveam putin si ajungeam si la D-zeu, dar tot nu am reusit sa-l iau. Nu era pt mine......
Cris mami de Teodora si 20+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
simo_75 spune:
criss81- eu nu am spus sa renunte la anumite ponturi insa nu incurajez,fiecare e cu decizia lui doar ca trebuie sa te gandesti de 100 de ori inainte!!sa cantaresti fiecare pas si sa stii unde trebuie sa punctezi!!
Si cred ca mai e vorba si de noroc in asemenea cazuri.
Eu admir si felicit fetele care au riscat in anumite feluri ,e problema fiecaruia cum reuseste si ce face ,important e ca fiecare si-a gasit minunea,important este ca baiatul sau fetita lor a a avut noroc cu astfel de parinti care au luptat pentru ei.
Eu am avut noroc si totul a decurs normal conform legii desi asteptarea a fost foarte grea insa a meritat si acum suntem fericiti si linistiti alaturi de puiul nostru!
Luminoasa spune:
Dragele mele,
Iata ce stire am gasit pe net:
http://www.mediafax.ro/social/oficiul-roman-pentru-adoptii-cresterea-numarului-de-adoptii-ar-reduce-cheltuielile-din-bugetul-de-stat-6445792/
Este o stire care ne-ar putea aduce o raza de speranta noua, celor care suntem in asteptare.
Va doresc tuturor sa va impliniti visul cat mai repede.
simo_75 spune:
Sper din tot sufletul sa se miste cei de la ORA sa faca ceva pentru copilasi!!!Sa speram ca nu sunt AGAIN vorbe in vant si chiar sa faca ceva de data asta!!
andas spune:
Am vazut si eu declaratia celor de la ORA. Din nefericire pentru bietii copii sunt doar niste vorbe in vant , sa mai auda lumea ca exista ORA si DGASP-urile.
Iata ce articol am gasit pe net :
http://www.monitorulbt.ro/Actualitate/2010-06-17/Copii+abandonati+in+spital
Se intampla ceva? Da , a crescut abandonul, Protectia copilului spune ca ar fi bine sa fie adoptati, dar nu fac nimic, absolut nimic!
Doar credinta in Dumnezeu ce ne-a mai ramas.
andas spune:
Ca tot ziceam de abandon . Si Antena 1 spune ceva :
http://observator.antena1.ro/eveniment/Copii-abandonati-in-spitale_13191.html