Care este scopul vietii ?
Raspunsuri - Pagina 5
elyda spune:
Mama avea o prietena care a iesit la pensie pe caz de boala pe la 40 de ani. Avea o meserie care ii placea f mult si faptul ca nu mai putea profesa o macina psihic Toata viata isi dorise sa fie inginer chimist, si atunci cand facea ce-i placea s-a terminat. Spunea ca asta era scopul ei in viata si ca acum viata ei este pustie. Nu era casatorita, fusese candva , sotul ii murise intr-un accident f tanar, nu avea copii. Era la pamant dpdv psihic,spunea ca ziua de maine nu-i aduce nimic. La un moment-dat prin nu stiu ce imprejurari a devenit asistent maternal, a inceput sa ia in plasament copii a caror viata nu era tocmai fericita.Dupa catva timp , acum vreo 2 ani am revazut-o si era alt om .Mi-a spus ca acum si-a dat seama ca de fapt asta este scopul ei in viata, faptul ca da o farama de fericire unor suflete nevinovate ii aduce ei bucurie, ca plange pentru necazul fiecaruia dintre ei si se bucura de bucuria fiecaruia. Mi-a spus ca la revelionul din 2007 a avut la masa 20 de copii care se considera frati , oameni mari care si-au facut rost in viata datorita ei, care-i spuneau mama, pe care desi nu-i nascuse ea,ii crescuse ca si cum ar fi fost ai ei. Acum are din nou 2 frati gemeni , in clasa I, si desi ea are 60 de ani, ei ii spun mama. Nici n-a pomenit de faptul ca nu mai profeseaza meseria pentru care s-a pregatit atata timp.
Dana
ANITA75 spune:
dupa mine scopul in viata e sa faci o casa,sa plantezi un pom macar,un servici si cu ajutorul lui DD un copil
marilena24co spune:
CRED CA IN PRIMUL RAND TREBUIE SA INVATAM SA IUBIM .DESCOPERIND CE ESTE IUBIREA CU ADEVARAT SI STIIND CE VREI DE FAPT DE LA VIATA TA VEI AFLA PUTIN CATE PUTIN SI SCOPUL TAU IN VIATA.EU ASA VAD LUCRURILE .PENTRU MINE CEL MAI IMPORTANT LUCRU IN VIATA SI SCOPUL MEU PE ACEST PAMANT ESTE FAMILIA (SOTUL SI FETITA MEA) PE CARE ATUNCI CAND II FAC FERICITI MA SIMT CEA MAI IMPLINITA FIINTA DE PE PAMANT SI SIMT CA ACESTA ESTE SCOPUL MEU IN VIATA; SA FIU LANGA ACESTE DOUA PERSOANE CARE LA RANDUL LOR MA FAC FERICITA.
SI BINEINTELES CA AR MAI EXISTA SI ALTE PRINCIPII DE VIATA DAR NU VREAU SA TE PLICTISESC..........
SUCCES IN GASIREA SCOPULUI TAU IN VIATA!
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda Care credeti ca este scopul aparitiei noastre ca indivizi pe Pamant?Avem un scop hotarat de cineva, sau am fost "programati"sa ne cautam fiecare un tel , ceva ce noi consideram ca este important?Si daca nu ne-am gasit scopul, daca nu stim ce ar trebui sa facem, cum aflam? Care este scopul vietii voastre? Dana |
Pana sa devin mamica, n-am stiut care e scopul meu pe Pamant. Dar din moment ce am devenit mama, am stiut ca asta imi era menirea. Am simtit ca pentru asta m-am nascut, sa fiu mama unui copil special.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
paula2003 spune:
Sa fiu sanatoasa eu si familia mea, sa-mi vad puii mari si pe piciarele lor si pe Alexa independenta!
Loma spune:
citat din mesajul lui coraly Iti recomand seria de carti Conversatii cu Dumnezeu, a lui Neale Donald Walsch. Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
O porcarie mai mare decat cartile astuia eu nu am citit in viata mea. Nu le recomand nimanui.
Loma spune:
citat din mesajul lui -Beni- V-ar interesa sa lansam o dezbatere creationism vs evolutionism? Cred ca e important sa stim cum si de unde ne tragem. |
In nici intr-un caz din maimuta, sau orice alt animal/pasare. O intrebare simpla, daca acceptam ca stramosii nostri au fost maimute, de ce mai sunt maimute in ziua de astazi... sau poate erau melci pe atunci... anyway nu prea sta in picioare evolutionismul.
Omul a fost om dintotdeauna.
Loma spune:
Dovedit stiintific ca omul a fost creat.
http://video.google.com/videoplay?docid=6032814800488089416&hl=en&emb=1#docid=-3186349013318011077
Allure spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Loma
O porcarie mai mare decat cartile astuia eu nu am citit in viata mea. Nu le recomand nimanui. |
Subscriu la ce zice Loma.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
xenocid spune:
citat din mesajul lui Loma O intrebare simpla, daca acceptam ca stramosii nostri au fost maimute, de ce mai sunt maimute in ziua de astazi. |
O intrebare la fel de simpla. Tu, dupa ce pleci din Giurgiu ce crezi? Mai exista Giurgiu?