Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

apropo, galli, dc vrei te iau cu mine in republica dominicana, cand ma voi decide sa las naibii inseminarile si fivurile, acolo ma duc, mi-a gasit deja vara-mea un ramon eduardo alehandro, danstor faimos de salsa, cuceritor feroce......

mi-a dat deja id-ul lui de mess si cred ca voi flirta nitel cu el, zilele astea...sigur iti gasesc si tie un don juan mai ceva ca el...si cand ne-o veni cheful plecam la plaja acolo, cat dau pe un fiv, am super amor cu ramon in republica dominicana! visez deja....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

vin si io !!
lasam forumul , fiv urile si ne destrabalam... offf ce vise...
babyblue numai tu esti de vina.. eu creola el creol, mama ce copil fac
si al meu e tot asa dar as schimba un pic! tot "mon amour" parca as schimba un pic cu "mi amor"

mi s a facut de concediu de mare de soare ...
baby tu m ai bagat , tu ma scoate din starea asta...
nu mi mai sta gandul la fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Bruna, las uterul...
Gandeste-te la dominican..
poate se deslipesc membranele..
Hai ca am luat-o rau pe aratura.
Scuze...
Ma duc sa ma destrabalez cu seicu...
Azi avem ziua noastra de iesit impreuna.
No television...
Ne-am stabilit o zi pe saptamana cand nu ne facem alt program decat sa fim impreuna..
Film, cafenea, shoping...sau mersul in doi in parc..
Azi mergem la o cafe-prajitura si apoi ne facem de cap acasa cu cartofi pai.
Am o pofta de cartofi pai...cu mult kech-up..cum s-o fi scriind...intelegeti voi.
Noi nu prea mancam prajit dar azi ne destrabalam.
Pupi pe botic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

galii,fetita draga
lasa depresia.....ca ne vad fetele astea mai mici......si nu se face, ca noi suntem femei cu experienta
Vorba fetelor,du-te in oras,casca gura,ia-ti ceva ce iti place...ca acu vine primavara sau la coafor.Fa ceva pentru tine!Doar pentru tine!Mai lasa-l pe Tarzan ...nu-i mai cauta in coarne,atatamai gandeste-te si la tine!Dupa ce te mai linistesti,te gandesti la alt plan...
Si eu ieri am avut o zi cacao...M-a apucat boceala,dupa ce am citit de lumi,de viss,de sabine(fetele de la inseminare)......si m-au durut ovarele si avem o burta de pinguin
Dar gata! Azi am sta pe internet sa ma uit la oferte de concediu,ca vreau in corfu ....Si am mancat fistic si am baut bere...eee,stiu ca ingrasa
bebitasi insula dominicana este interesanta,,,,dar acolo tb sa merg mai solo
Mi-am luat o rochie cu trandafiri rosii...de abvia astept sa se faca cald sa ma imbrac cu eaCe dc burta mea arta ca o burta de pinguin,imi pun chiloti daia care strang ............si tot ma imbrac cu ea,sac!
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Lyly..bravo fetita...
Sunt sigura ca esti supersexoasa..
Vreu si eu chiloti cu( fara) burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fataaaaaaaaaaaaaaaaaa,chiloti d-aia mi-am luat si eu.....
no way.......gandesti ca-s mam mare.....
try it!
sa vedeti!!

fataaaaaaaaaaaaaa,cartofii cu ketch up ingrasaaaaaaaaa!!
ai sa vezi tu!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

vio,,tu chiar ai o presimtite.....scapa odata de presimtirea asta.Fa-ti histero si gata!Ai scapat! Dureaza 10-15 min,nu iti face nici macar anestezie.Vii singurica la spital,pleci singurica pe picioarele tale.Si stai linistita dupa...dc nu iti mai vin idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sunt ffffffffff fericita!
day 1!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Lyly..bravo fetita...
Sunt sigura ca esti supersexoasa..
Vreu si eu chiloti cu( fara) burta...

Mona

zuza

Cea mai tare din parcare!
Mona

Mergi la inceput

galli hai ca te iau in frantia , sa schimbi peiasjul...
monaliso lasa ne draga sa visam la republica dominicana , ca doer visele s gratuite , nu tre sa scoatem bani ...
ce chef am de un chef pe mare ,pe un iacht..soare , sampanie...mi ar place sa fiu cu voi toate si dam anunt sa vina cei mai alesi doni juani!!!sa punem de o distractie...
jur , ca mor de ras deja

numai baby e de vina...
saracul meu" amour " trage sa ma duca el la mare , la soare si eu vreau cu don juan... ce sa faci ,gandul zboara...
m am trezit bine dispusa , vreau sa o facem pe galli sa gandeasca frumos ...ea e cea importanta pt ea , nu tarzan , nu bucataria , nu restul..

Mergi la inceput

chiloti care ingrasa nu sunt...?
am ajuns si eu la 50 de kile...sper sa nu mai cobor ca intrusului nu i place...vrea sa urc la 55kg...
sa mananc si eu cartofi cu kech up? mmm mi se face pofta..

Mergi la inceput