Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Vio,
Pe unde umbli?
Ai auzit de disponibili si te-ai infiintat.
Hai ajut-o pe sefa sa iasa din depresie si ca bunus avem la masa de seara creoli dansanti in slip tanga-balanga

Fete ma hlizesc de una singura...

Mergi la inceput

Cine-i medic Doamna?..Tarzan?...
Apoi, se schimba treaba...
Hai ca-i facem o injectie...si sa-i placa puiul si toate minunatiile pe care i le mai gatesti tu harnicutzo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Da am auzit ce meniu imbietor avem. I-am spus eu lui galli ca ne ducem peste ei si le dam la cap. Mi-a zis ca e vorba despre OTP dar acum eu nu stiu. Asa se numeste banca sau ma trimite pe aeroport la otopeni sa ma tot duc?

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Vio, se vede ca nu servesti romanica in facto.
O fi OTP vreo banca ceva...
Sefooooo lasa bancile...ocupate de bancomateeee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bebitza!!
dumneai e medic,soro!!
ce intelegeti!?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Atunci ii facm lu' Bebytza o injectie...sa stoarcem de la ea dominicanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sorooooooooooo,ati innebunit, ce mai.......

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Mona intrebai de no spa. Substanta continuta e Drotaverina, poate gasesti ceva de genul...
Mie personal no spa nu imi face nimic, cam degeaba il iau, cam asa dureri am
Nici ibuprofenul nu imi e prieten. Singurul care ma ajuta e tot un antiinflamator : ketoprofenul. Mare grija la stomac, insa, cum a zis si bebyta

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

babyble nu stiu daca mi a facut anestezie locala sau nu , doctorul asa mi a spus ca e anestezie locala...dar am simtit tot ...si a durat mult , nu se mai termina odata..dar e facuta sunt ok , asta e important...
nu te descuraja poate face dd o minune si vi cu vestea cea buna...
monaliso ce planuri ai ?cand incepi iar? hai nu te lasa ! eu atata fac pana reusesc...
galli hai nu sta singura..vino si spune ne ce ai pe suflet..
trebuie sa fie o solutie...
da...super faza cu boii!! dar sigur era "voi"..

brunica, of, brrr, mi se face pielea gaina cand aud. bine ca ai scapat. ma paste si pe mine o histeroscopie, dc nu raman acum borti. asa m-a amenintat albu ca urmeaza, histero si fiv. si dc zici ca asa durere, doamne...cred ca o sa ma anesteziez singura general.ma duc drogi drog.....;)))

pupici si imbratisari. acum e bine uterul si colul?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

babyblue doctorul mi a zis ca aveam colul lipit .. la embriotransfer in noiembrie tot asa m a chinuit 40 min...
nu cred ca in general e asa dureros si 10 min cat dureaza in principiu, trec mai usor ca 40 cat a durat la mine..
dar mi a zis ca uterul e impecabil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sunteti mortale pupi la toate
gali te bat daca stai suparici

Mergi la inceput