Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mona,,nici eu nu mai stiu....
nu mai conteaza,oricum....
cert e ca, m-am cam saturat...
imi vine sa dorm, sa nu ma mai trezesc...
zac.......atat.....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mona,

iubuprofenul este substanta activa, asa se numeste: ibuprofen. este un antiinflamator. scade inflamatia si are si efect antalgic. este si sub forma de pastile, dar si de supozitor. ti-l recomandam ca supozitor pt ca isi face efectul f repede in zona bazinului, deci implicit langa ovarel si pt ca nu mai trece prin pasajul stomacului, deci eviti sa iti racaie stomacul. toate antiinflamatoarele afecteaza nitel stomacelul.

ovarul hiperstimulat, sau in tot cazul "racit" sau in fine, care doare, cel mai prb este si nitel inflamat, caci practic de aia te si doare. de aia recomandam antiinflamator.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

mie nu mi face histeroscopie ca procedura standard pt FIV, ci pt ca la monitorizarile eco pt inseminare a vazut endomentrul neregulat si nu i-a placut.
eu in 2005 am facut un avort si ii era frica sa nu ma fi chiuretat cam mult si rana sa fi lipit mucoasa uterina si de aia sa nu se prinda o sarcina. caci sunt la a doua IA. din acest motiv. asa mi-a explicat.

iar fiv ne-a recomandat pt ca sotul are prea putini gigei pt IA (si culmea e ca i-au crescut ca si numar in spermgrama, dar dupa preparare raman ff putini, nu stiu de ce), iar eu un singur ovar care nu prea ovuleaza si ne cam chinuim degeaba.

in fine, om vedea...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

mona,,nici eu nu mai stiu....
nu mai conteaza,oricum....
cert e ca, m-am cam saturat...
imi vine sa dorm, sa nu ma mai trezesc...
zac.......atat.....

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

galli, tu vrei bataita la fundulet?
cum sa dormi si sa nu te mai trezesti?
ce e cu depresia asta?

nu se poate si nu e cazul, fi fata cuminte si nu mai le lua asa in tragic! ia lasa tu pe toti in plata domnului, mergi in oras, ia=ti o rochita frumoasa sau ce ti place tie...bea o cafelutza buna si uita de toti si de toate! o viata ai si nu se merita sa dai apa la broaste si sa zaci ca un catel trist.eiiii.....

_

Mergi la inceput

apropo, galli, dc vrei te iau cu mine in republica dominicana, cand ma voi decide sa las naibii inseminarile si fivurile, acolo ma duc, mi-a gasit deja vara-mea un ramon eduardo alehandro, danstor faimos de salsa, cuceritor feroce......

mi-a dat deja id-ul lui de mess si cred ca voi flirta nitel cu el, zilele astea...sigur iti gasesc si tie un don juan mai ceva ca el...si cand ne-o veni cheful plecam la plaja acolo, cat dau pe un fiv, am super amor cu ramon in republica dominicana! visez deja....

_

Mergi la inceput

deci gata, care mai pi'sha ochii aicea in depresie, le dau id-ul lui ramon dansatorul de salsa, amorezul ideal, creol si bestial!!!!!!

acuma pe bune, cat dai pe un fiv, stai 1 luna la plaja in republica dominicana, cu un coctail in mana, iti trec prin fata ochilor doar funduri de barbati creoli, virili si pasionali...ah mi regna, mi vida, mi amor.... va zic eu sigur, venim toate gravide de acolo!!! hihihih

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Alo, Alo....Sefa...ce-i cu vorbele astea?
Lasa prostiile, ca tu ai alta menire pe pamant...nu sa faci colive....
Cand ai fost mataluta ultima data la vreo cosmetico-coaforo-manichiura....?
Da-o in pisici de banca...si de Tarzan...mai pune mana si-ti mai poarta si tie de "grije"...ridica moralul fata frumoasa..
Fete, Nico, Menics, Amy, Lumi, Mayan...gasca...veniti in ajutor...avem un
SOS Comisarul Brigadier...in actiune

Hai ca am luat-o rau pe aratura..

Babyblue, merci de pont. Cat despre Fernando Shacharez..and comp...vezi sa nu va treziti cu vreo minune de BTS ( boli cu transmitere sexuala ).
Eu zic, ca cel mai sigur pentru tine e nenea doctor
si soata...
Las-o pe vara sa-si vada de nebuniile ei...fiecare cu randul lui la distractie si la treburi serioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Baby, daca zici ca-i chiar asa...da-mi si mie ID-ul...
O stimulare mentala ceva...nu strica nimanui...chiar daca sunt in pauza de stimulari...
De altfel...eu am creolul meu cat tancul...
Nu prea le are le cu dansul dar...stie un pic de spaniola...
Am sa-l pun sa-mi sufle in ureche ceva mia more, cuore...si ce-o mai fi.
Saracu' tocmai am vorbit cu el si era ocupat pana peste cap...asa ca trimite ID-ul disponibilului
Pupi feteeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Alo, Alo....Sefa...ce-i cu vorbele astea?
Lasa prostiile, ca tu ai alta menire pe pamant...nu sa faci colive....
Cand ai fost mataluta ultima data la vreo cosmetico-coaforo-manichiura....?
Da-o in pisici de banca...si de Tarzan...mai pune mana si-ti mai poarta si tie de "grije"...ridica moralul fata frumoasa..
Fete, Nico, Menics, Amy, Lumi, Mayan...gasca...veniti in ajutor...avem un
SOS Comisarul Brigadier...in actiune

Hai ca am luat-o rau pe aratura..

Babyblue, merci de pont. Cat despre Fernando Shacharez..and comp...vezi sa nu va treziti cu vreo minune de BTS ( boli cu transmitere sexuala ).
Eu zic, ca cel mai sigur pentru tine e nenea doctor
si soata...
Las-o pe vara sa-si vada de nebuniile ei...fiecare cu randul lui la distractie si la treburi serioase.

Mona

zuza

Si eu?????????

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

pai,d-ei e medic.....

Mergi la inceput