Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici, o petrecere pe iaht, cu rochii din material de funda, si fara desuuri...si cu multi carcalati creoli dati cu smacoline sa straluceasa...si sa lunece bine...la o adica..
Cocteiluri...figuri, muzica, soare...
Bebita...vezi ce terapie ne-ai facut..
plec...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

adica,bruni vrea sa spuna ca am trezit-o IO din somn
si cred ca mi-ar da in cap, daaaaaaaaaa nu spune....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Gagici, o petrecere pe iaht, cu rochii din material de funda, si fara desuuri...si cu multi carcalati creoli dati cu smacoline sa straluceasa...si sa lunece bine...la o adica..
Cocteiluri...figuri, muzica, soare...
Bebita...vezi ce terapie ne-ai facut..
plec...
pup

Mona

zuza

fataaaaaaaaaaaaaaaaa, ne inveti la prostiiiiii???

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gali...ultima perlape azi si gata...promit

Cartofii prajiti ingrasa doar femeile destepte...
la mine nu e cazul...io sunt doar frumoasa...( si modesta)
paaaaaa

Mergi la inceput

si blonda,
mancate-ar mamica pi tini!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

adica,bruni vrea sa spuna ca am trezit-o IO din somn
si cred ca mi-ar da in cap, daaaaaaaaaa nu spune....

draga mea , nici vorba ...
imi place sa vorbesc cu tine...
si uite e bine ca m ai trezit , ca visez si eu putin la" figuri de stil"
altfel pierdeam ocazia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

O sa scap eu de burta,ca nu e a mea,originalaE din cauza operatieiLa vara o sa arat ca Miss...de cartier,of course!
PS Bineinteles,nu mai tb sa beau bere..sa mananc fistic,cam greu

Mergi la inceput

the last pearl was mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

monaliso unde te duci?
stai aici cu noi , ca ne pregatim de petrecere...
ai lansat ideea si te duci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Mai fetelor despre ce vorbiti voi aici? Chiloti cu burta? Lasati dragutelor ca si Bridget Jones avea si lui Hugh Grant i s-au parut sexi, asa ca...Nu sunt de mamaie. Eu mi-am luat un fel de body-uri mai sexoase dar care au acelasi rol. Sa traga burta si in cazul meu aripioarele.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput