Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

luminita...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

brunica, te astept sa imi/ne spui cum esti!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

io sunt tare obocita
abia astepta sa ajung la Buda...sa zac...pentru ca tare am tras de mine saptamana asta.
deja sunt in criza de timp...imi vine sa plang...ca nu am timp fizic sa cuprind tot ce mai am de facut.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Mi-ati dus dorul? Nu?????
Am aparut si eu dupa o zi omicidiara. Sunt obosita ca nici cum ma cheama nu mai stiu sa spun dar nu putem lispi la apel.
Lumi, baby cuvintele nu-si au rostul. Sunt alaturi de voi.
brunadria ce ai facut azi la histero? Vreau si eu sa fac cind ajung in tara asa ca vreau impresii.
galli, nico, cora, samira si toate celelalte Daca am uitat pe cineva nu aruncati cu pietre. V-am spus ca sunt frinta.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara scumpelor!
De fapt...nu prea buna din cate vad.

Luminita te imbratisez tare draga mea. M-a socat vestea ta...asa ca pot doar sa-mi inchipui ce e in sufletul vostru. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta si sper sa ti se vindece sufletelul si sa mergi mai departe pentru ca doar asa visul ti se va implinii.
Suntem alaturi de tine!

Babyofff...imi pare rau scumpa mea si pentru tine. Asa nedreapta mi se pare viata asta uneori....unii atat de mult se chinuie pt un lucru pe care altii il obtin atat de usor si isi bat joc de el....nu mai inteleg nimic. Sa va ajute Dumnezeu si voua sa fie bine si sa se infaptuiasca minunea. Chiar mai devreme citii despre o minune. Iti las link-ul dc nu ai vazut postul deja :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149037

Va pupic dulce pe toate si va doresc o seara minunata.
Eu sunt bine...in mare.

Galli ...ziua mea de cm este a 25-a, cred ca ati ramas in urma cumva iar drillingul ti-am zis ca l-am reprogramat in aprilie, dupa Pasti.

Pupilici dulci pentru toate. Ma gandesc la voi!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

am ajuns acasa , dupa un sir de peripetii...dar am scapat , in sfarsit...mi a fost rau , am lesinat , caderi de tensiune , de calciu , tot tacamul...a durat f mult in cazul meu 40 minute si chinuri groaznice.. doctorul mi a spus ca practic nu in asta consta histero(cica dureaza 10 min) dar colul meu era lipit si abia a reusit sa introduca chestia aia.. asta explica embriotransferul dureros pe care l am suferit ultima data.. in schimb uterul curat impecabil ! macar atata!
pe 1 martie programare..analize hormonale si dupa incep fiv 3 ..pe 1 martie voi stii mai multe...
acuma vreau sa uit prin ce am trecut , abia acuma am ajuns acasa...de la ora 16h00!
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

am ajuns acasa , dupa un sir de peripetii...dar am scapat , in sfarsit...mi a fost rau , am lesinat , caderi de tensiune , de calciu , tot tacamul...a durat f mult in cazul meu 40 minute si chinuri groaznice.. doctorul mi a spus ca practic nu in asta consta histero(cica dureaza 10 min) dar colul meu era lipit si abia a reusit sa introduca chestia aia.. asta explica embriotransferul dureros pe care l am suferit ultima data.. in schimb uterul curat impecabil ! macar atata!
pe 1 martie programare..analize hormonale si dupa incep fiv 3 ..pe 1 martie voi stii mai multe...
acuma vreau sa uit prin ce am trecut , abia acuma am ajuns acasa...de la ora 16h00!
o seara frumoasa tuturor

Of draguta. Bine ca ai facut-o. Poate acum n-or sa mai fie probleme la ET. Pai deja incepi FIV-ul? Se poate imediat dupa? Chiar eram curioasa daca trebuie sa astepti dupa histero pina la FIV.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Luminita, imi pare tare , tare rau! Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti de aceasta incercare grea si sa mergeti mai departe! Nimic nu e imposibil, se poate spera si la varsta noastra! Sunt sigura ca bebe cel mult asteptat va veni si in viata noastra, nu conteaza cum: natural, FIV sau FIV cu donatoare...Te imbratisez cu multa dragoste si iti uez multa sanatate!

Mergi la inceput

Baby, imi pare rau pt tine dar nu dispera!Poate o sa fie bine daca faci FIV, cred ca sansele sunt mai mari.

Mergi la inceput

Sami, bafta la injectat si mai odihnestete si tu, nu cred ca face bine la oute sa fii atat de stresata!

Mergi la inceput