Senioare mari,mijlocii si mici (75)
Raspunsuri - Pagina 11
adria42 spune:
Pupici la toate surioarele mele virtuale!
Gali imi lipseste cafeluta ta dimineata...Eu propun sa ne servesti si seara cu un ceai casa beneficiez si eu de el!![]()

ANI.G spune:

luminita imi pare tare, tare rau...erai speranta mea ca se poate
Mai mult de atat nu pot sa spun, cuvintele sunt de prisos
O imbratisare 
Visul tau de a deveni mama dinnou, va deveni cumva realitate, numai nu-ti pierde puterea si speranta
pentru toate fetele...iar nu mai sunt la curent 
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
samira33 spune:
adria,draga mea...nu am ce face...trag tare sa termin pana vineri totul...ca atunci incep injectatul...si chiar vreau sa ma potolesc.
la mine la munci....luna martie e cea mai grea luna din an...si tocmai in Martie lipsesc....da asta e...e radul lui bebe sa fie pe primul loc.
bruny,imi pare rau ca te-au chinuit...da bine ca a trecut....DD sa poti incepe Fiv cat mai repede.
brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Of draguta. Bine ca ai facut-o. Poate acum n-or sa mai fie probleme la ET. Pai deja incepi FIV-ul? Se poate imediat dupa? Chiar eram curioasa daca trebuie sa astepti dupa histero pina la FIV. Anul asta voi fi mamica! |
violab exact nu stiu cand incep fiv ul , dar pe 1 martie o sa stiu , atunci am programare..oricum in martie cred ca dau startul..
va tin la curent..
galliciana spune:
brunica, bine ca esti acasa!
am fost convinsa ca vei face figuri din-alea....
bine ca esti bine,in final! odihna!
soricica,aseara ti-am trimis mesaj....
no answer...
ai fost la doctor,la un eco?
adria,din pacate am un defect-ceai nu beau
nici cafea nu mai beau ca altadata.....
bebita, un
iti trebuie!
sa dea DD sa gaseasca drumul!!
anisoara,pe unde umblasi?
sami,vin si iti fac injectiile!!
ti-am spus!![]()
vio
si tie!
danny,de cand nu te-am vazut!
in fine,nu stiu daca mai sunteti pe aici,va urez
usor!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
![]()
![]()
![]()
vaz ca dew vreo 2 zile...io inchid...io deshid taraba
buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaa
va las cafe si fug la treaba

o zi buna tuturor
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa

sami,multumim pt cafea!
cam mare linistea pe aici:
pe unde suntetti???
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
amy2007 spune:
Buna dimineata gagici. Ms samira de cafeluta, minunata.
Aveti grija de boi.
Lasa bebita ca intr-un fel sau altul tot ne indeplinim visul. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png