Senioare mari,mijlocii si mici (75)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
mona, draga mea, sa zicem ca nu te contrazic.....
si atunci ce sa primeze: bebe sau viata si bunastarea?![]()
uffffffff, chiar m-am saturat de toate,sincer....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Fetelor va multumesc mult.
Sa nu va descurajati! Pentru mine ramane un miracol ca am ramas gravida. Eu n-am mai ramas gravida de la 27 de ani. Si acum am aproape 43. Am mai ramas o data de fapt in dec 2008 dar a fost sarcina chimica, a disparut rapid intr-o saptamana, inainte de a face teste de confirmare.
In schimb sarcina asta a fost ca o 'dovada " ca organismul meu inca mai functioneaza, pana la un anumit punct. M-a doborat si pe mine si pe H., dar ne-a dat si sperante ca se poate..intr-un fel ciudat, stiu.
Noi o sa incercam pe toate caile.Am sa fac si FIV-ul si noi ne-am gandit. Poate chiar cu donatoare, sansele unui embrion sanatos sunt chiar mai mari. De cand am vazut pe ecran prima oara inima pulsand am inteles parca mai profund, cat de mult si cat de frumos ar fi sa se implineasca.
Acum insa vreau sa ma gandesc la alte lucruri. Imi este greu.
Tin la voi la toate si va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.
Sa fiti sanatoase si fericite. Sa va gasiti linistea si implinirea.

galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor va multumesc mult. Sa nu va descurajati! Pentru mine ramane un miracol ca am ramas gravida. Eu n-am mai ramas gravida de la 27 de ani. Si acum am aproape 43. Am mai ramas o data de fapt in dec 2008 dar a fost sarcina chimica, a disparut rapid intr-o saptamana, inainte de a face teste de confirmare. In schimb sarcina asta a fost ca o 'dovada " ca organismul meu inca mai functioneaza, pana la un anumit punct. M-a doborat si pe mine si pe H., dar ne-a dat si sperante ca se poate..intr-un fel ciudat, stiu. Noi o sa incercam pe toate caile.Am sa fac si FIV-ul si noi ne-am gandit. Poate chiar cu donatoare, sansele unui embrion sanatos sunt chiar mai mari. De cand am vazut pe ecran prima oara inima pulsand am inteles parca mai profund, cat de mult si cat de frumos ar fi sa se implineasca. Acum insa vreau sa ma gandesc la alte lucruri. Imi este greu. Tin la voi la toate si va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. Sa fiti sanatoase si fericite. Sa va gasiti linistea si implinirea. ![]() ![]() |
lumi,te inteleg perfect!!!
la urma urmei,eu,care nu am avut probleme,;ce sa mai zic....
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
danny1 spune:
lumi42,imi pare rau.stiu prin ce treci.oricum ar fi,din propie experienta, eu zic sa continui sa iei acid folic.e vital.ca nu se stie niciodata.poate cu ovocitele tale,poate ale alteia.ginecologul meu mi-a zis sa iau 6 luni acid folic si apoi sa raman.am ras,ca doar eu am un copil sanatos.nu luasem inainte sau in timpul nimic.din pacate a trecut 1 an pana sa-si faca efectul pastilele si am mai trecut printr-o pierdere.prostia mea......scz daca m-am intins,vreau sa ajut si doar asa stiu eu. 
brunadria spune:
rezultatul spermogramei intrusului : oligo asthenospermie moderata 

vedem ce ne zice azi doctorul...
micomic spune:
lumi imi plange inima pentru tine, 
dar trebuie sa treci mai departe, numai incercand poti sa iti implinesti visul, organismul tau a aratat ca inca se poate doar ca a mers ceva rau pe parcurs.
eu dupa ce am pierdut sarcina , m-am mobilizat vream sa reiau procesul de a doua zi...
suntem alaturi de tine
amy2007 spune:
Buna fete dragi. La mine ziua de marti ori e cu ghinion, ori aducatoare de vesti rele. Ma si miram sa treaca asa, linistita.
Luminita, nu stiu ce pot sa-ti spun, am ramas socata, muta, fara cuvinte sau lacrimi.
Te asteptam oricand cu drag alaturi de noi, dupa ce te linistesti putin. O vorba dulce si o imbratisare virtuala, nu strica niciodata. Stii ca te iubim si ca suntem aici alaturi de tine.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
babyblue spune:
luminita, sunt trista alaturi de tine.........ma doare sufletul pt ce ti s-a intamplat,pare un vis urat. imi pare extrem de rau pt tine!
bruni, iti tin pumnii..
guze, galli, violab, soricica...si toate pe care nu le-am enumerat, va multumesc din suflet.
am fost si azi, vesti si mai proaste.n-au selectat decat 1 mil de gigei si au zis ca e nr minim cu care ei fac IA. ca sanse sunt atunci cand sunt peste 20 demil si ei n-au avut reusite sub 5 mil. deci....concluziile se trag de la sine.
mi-au recomandat FIV. dar intai sa asteptam..ciclul.:( in fine, sanse mici. sa pastram asa o aparenta de optimism.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
mirela2 spune:
buna fetelor
luminita fi tare, ai grija de tine si spera in continuare, stiu ca e greu, in decembrie am pierdut o sarcina obtinuta prin fiv, dar daca tu la 43 ai obtinut o sarcina natural, eu la 33................inca sper sa fie bine, pupi si ai grija de tine
galliciana spune:
lumi
,te rog ramai cu noi! nu trebuie sa ne spui,sa ne povestesti multe,doar ramai cu noi!
te rugam!