***Cubul mamicilor tinere***
Raspunsuri - Pagina 5
elena_adina spune:
Neata fetele!
Zilele astea intru mai rar pe forum pe motiv de sot acasa si care sta el toata ziua la PC ca sa ma enerveze pe mine.
Eu tot cu,curatenia de primavara ma lupt si nu mai termin,cred ca trebuie sa mai chem pe cineva sa ma ajute,ca nu se mai poate.
Dupa amiaza am mai mult timp de forumeala si am sa scriu mai pe larg.
Adriana- ma bucur ca ati dormit bine,noi nu
.S-a trezit din juma'in juma' de ora
,iar acum sunt
.Ma bucur ca iti place listuta
.
Mony-e foarte frumos sa fii mamica tanara,zic acum,pentru ca in prima luna cu bebe am tinut-o numai in depresie.
Povestesc mai multe mai tarziu ca acum s-a trezit gagalicu
.
la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
anaROBERT spune:
buna dimineata fetelor ce faceti,copilul meu tot nu vrea sa doarma toata noaptea
se trezeste si vrea lapte sau ceai nu stiu ce si cum sa mai procedez.
si mie imi pare ru ca nu vrea spanacul ca este foarte bun si sanatos dar nu il pot forta
.
ce faceti mamici unde sunteti?
Mony08 spune:
elena_adina cred ca tre sa va mai luati un pc
, asa facem si noi![]()
Nici noi n-am dormit azinoapte,ies dintisorii si e teroare
aliclara bine ai venit printre noi.
AdrianaSM f frumoase pozele.Ai o dulceata de fetita
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
anaROBERT eu sunt prin zona.Cu un cantaretz langa mine 
Mony
Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
anaROBERT spune:
neatza mony si fimiu sa trezit cu fata la cearceaf nu stiu ce nu ii convine maraie intruna
ma disperat de cand sa trezit.
voi ce faceti?
Mony08 spune:
Daca tot e vorba de spanac pe aici,va scriu vreo retete cu spanac.
In rest depinde cam ce fel de retete a-ti dorii.Salate de legume,salate de fructe,deserturi,paste,supe.
Mancare de spanac:
1kg spanac,2cepe,5-6catei usturoi,1ling ulei,1 l-ta ulei,2 ling faina,100ml suc de rosii.
Spanacul se curata de cotoare,codite si se lasa timp de 1 minut in apa clocotita.Apoi se strecoara si se paseaza cu mixerul sau se toaca marunt cu cutitul.Din faina si suc de rosii se face un sos gros.Cepele se curata,se spala,se toaca marunt si se calesc impreuna cu uleiul 2 minute intr-o cratita.Se adauga usturoiul pisat,sarea si spanacul tocat.Deasupra lor se pune sosul de rosii si faina.Se amesteca bine si se mai toarna cca 200ml zeama in care a fiert spanacul.Se lasa sa dea 1-2 clocote,apoi se opreste focul.
Sufleu de spanac cu soia texturata
1kg spanac,2-3 cepe,5 catei de usturoi sau 2 leg usturoi verde,200ml suc de rosii,1l-ta sare,1 ling ulei 100g soia texturata granule,3-4 cartofi, 1/2 l-ta mirodenii(cimbru,busuioc pisat)
Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se rad pe razatoarea mare.Soia texturata se fierbe 15 min a foc mic impreuna cu mirodeniile,apoi se strecoara zeama.Spanacul curatat si spalat se pune 1 min in apa clocotita.Se scurge si se toaca.Se pastreaza o cana din zeama lui.Usturoiul si cepele se toaca marunt si se calesc 2min.Apoi se amesteca intr-un castron toate ingredientele pregatite.Compozitia obtinuta se pune intr-un vas pt cuptor.Se da vasul la cuptor , la foc potrivit.In cca 30min este gata.Se serveste cu salata.
Piure de spanac
1kg spanac,4 cartofi,1ling ulei,2 ling zacusca,1l-ta sare
SE pregatesc legumele,se curata se spala.Spanacul se opareste 1 min depa care se scurge si se paseaza.Separat cartofii se pun la fiert,taiati in doua.Cand sunt gata se paseaza,in piure adaugandu-se sarea si uleiul.
Pofta buna ![]()
Mony
Poze Denis
Mony08 spune:
Noi ce sa facem,eu incerc sa stau treaza ,iar fiumiu nu are stare
Mony
Poze Denis
elena_adina spune:
aliclara- bine ai venit!sunteti in lista.
In cazul meu,treaba a stat cam asa:Razvan nu a fost o intamplare,nu am ramas din greseala insarcinata.Am realizat amandoi ca ne dorim un copil.Eu una ma simtem pregatita sa devin mama la 21 de ani.Dar,in momentul in care am nascut si am ramas acasa singura cu un copil de cateva zile,am realizat ca,in acel moment chiar nu eram pregatita.Plangeam din orice mi se spunea,ma enervam cand bebe se trezea noaptea,dar curioas era ca acea enervare nu dura decat pana il luam in brate.Imi era drag,era al meu dar simteam ca sunt depasita de situatie,ca nu fac fata.Am avut mare noroc de sot si de mama .Ea venea in fiecare zi si statea cu mine,ma ajuta,si m-a facut sa trec peste asta.Acum,cand ma uit cum patruleaza cu premergatorul prin casa si vorbeste,si intinde manutele sa-l iau on brate,parca ma simt vinovata ca atunci simteam asa.Dar bine ca a trecut
Nu stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva,sau poate ca da,cine stie
.
Mony- sa stii ca trebuie sa mai iau un PC,ca nu se mai poate,o sa ajungem sa ne batem de la el
,glumesc.poooop
la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
anaROBERT spune:
buna fetelor,ce faceti noi am tras un somn bun de 2 ore
.noi ne-am dorit un copil de cand ne-am casatorit el avea 27 de ani eu 19 aproape 20 dar timp de 3 ani de zile nu sa putut si am fost si la medici si degeaba,nu aveam un cm regulat si cand am vazut ca nu se poate si nu se poate am spus cu durere in suflet asta este nu sunt singura si m-am resemnat.mi-am gasit un loc de munca foarte bun si bine platit in spania imi facusem planuri peste planuri care s-au spulberat deoarece aflasem ca sunt insarcinata
nu stiam ce sa fac sa ma bucur sau nu dar evident mi-a schimbat viata si acum ma bucur ca am un copil frumos si sanatos care nu spune mama decat tata 

elena_adina spune:
Eu am o nelamurire
:daca alaptezi,CM nu vine reculat?ca mie mi-a venit prima data dupa nastere in ianuarie si de atunci nimic.Oare e ok?sau sa ma duc la doctor,uooooff
la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)