***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

eu habar n uam ca nu am alaptat nu am avut lapte decat 2 sapt maxim din pacate si de cand am nascut de 1 an si 4 luni mi-a venit cm doar de 5 ori si m-am tot dus la doctor si acelasi tratament cu duphaston mi l-au dat deja m-am saturat,unul mai destept sa trezit sa imi spuna dupa cativa ani de duphaston ca daca nu se regleaza se poate sa am probleme cu tiroida asa ca trebuie sa ma duc la un endocrinolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Fetele eu am fugit acasa. Ma duc sa fac oua pictate, felicitari si o jucarie, totul hand-made, eu care am dou maini stangi. Noroc cu Clara. Si ma duc sa imi iau praz sa imi fac papa de praz. Daca aveti idei de jucarii, in afara de papusi de lana - HELP!!! pls!
Daca va pot ajuta cu sfaturi, nu va sfiiti. Noi deja suntem "batrane". Amandoua. Va pup! O sera buna.

http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

pa pa aliclara spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Adina, da, cand alaptezi ciclul se intampla sa vina neregulat.mie mi-a venit prima data la 5 luni dupa ce am nascut.si apoi mi-a intarziat vreo 3 sapt ca am stricat cateva teste de sarcina pana m-am dumirit ca de fapt nu eram insarcinata :) dar apoi mi-a venit normal.am alaptat pana la 10 luni.

aliclara, da-ne si noua niste idei de felicitari hand-made sau arata-ne la ce lucrati voi.

Nici eu nu am ramas insarcinata din intamplare, de fapt am asteptat dupa minune un an de zile. apoi cand a avut Estera un an si 2 luni am zis ca e vremea sa incercam pentru urmatorul ca ne dorim copii cu varsta apropiata.si am ramas din prima! dar din pacate la 9 sapt sarcina s-a oprtit din evolutie.am suferit ff mult.acum durerea s-a mai estompat, dar inca ma mai intreb de ce s-a intamplat asa?

o dupamasa frumoasa va doresc.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele. Nici eu n-am ramas insarcinata intamplator,am vorbit cu sotul,am zis ca ar fi bine sa avem un copilas si din prima incercare am ramas gravidutza
E adevarat soacramea nu a stiut de planurile noastre si pana am nascut mi-a spus ca sa nu facem copilashul.Si acum numai poate de dragul lui

Adina ar fi bine sa mergi la doctor,s-ar putea sa fie ceva normal,ori s-ar putea sa ai o surpriza cum a avut si o coleguta de la noi,de la zmeurici

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Mony-m-am gandit si eu la treaba asta,numai ca ar fi o problema:eu am facut cezariana si nu stiu daca e ok.Totusi sper sa nu fie asta.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Adina am mai auzit fete care au nascut prin cezariana si au ramas destul de repede dupaia gravidutze.Eu stiam ca daca au trecut 6 luni nu ar mai fi probleme.Nush f multe de cezariana. Tu ai avut probleme de a trebuit sa nasti prin cezariana?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Adina,ar trebui totusi sa mergi la un control ca din ian pana acum e destul de mult.si daca ai fi gravida cred ca ai fi avut pana acum simptome, nu?legat ce o sarcina la scurt timp dupa o cezariana nu cred ca e mare problema.nu e indicat,dar nu interzis.eu stiu un caz in care dupa o nastere cu cezariana mamica a ramas gravida dupa numai 4 luni si totul a fost in regula, chiar a nascut normal al doilea copilas.dar asta se intampla in Austria.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Nu pot spune ca au fost probleme.Dc a decis pentru ca sun mica si slaba,am avut 65kg insarcinata si am 1m53cm,si a zis ca e mai bine sa fac cezariana.Acum na,daca voi fi (Doamne fereste)asta este.

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Adriana-nu am avut nici un simptom,dar...Ideea este ca,in ianuarie,la o zi dupa ce mi-a trecut CM,am avut contact sexual neprotezat,atat,doar atunci.Pe deoparte ma gandesc ca nu are cum sa raman in acea perioada,mai ales ca si alaptez,dar totusi gandurile nu imi dau pace.

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput