***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Eu ma simt bine mai ales pt ca nu-s genu petrecrilor, iesirilor, cluburilor. Dar pt alte fete poate le este mai greu.Eu zic ca cel mai minunat lucru este sa ai un copil.Intradevar nu e usoara meseria de parinte

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

asta suta la suta este minunat sa fi mama dar este si greu mai ales la primul copil,nici eu nu sunt genul petrcerilor sau cluburi si bla bla dar odata nu se pune ,mai mergem la nunta anu trecut am avut 3 si la onomastici dar in rest nu

Mergi la inceput

nu mai este nici o mamica tinerica aici,am ramas singurica

Mergi la inceput

Eu mai sunt pe aici. Cum a-ti facut ziua lu al mic de un an,ca sa-mi fac si eu o idee pt ce v-a venii.

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

la fix 1 an i-am facut ziua si i-am luat motul .pai ne-am pregatit cu tort invitati,cu tava si ce ii pui pe tava sa leaga el,nasa cu funda sa ii taie din mot,pregatiri ca la o onomastica cam asa ceva.

oricum este ceva frumos odata face pilu un anisor,odata i se taie din mot.

Mergi la inceput

Asa e,atat de repede trece timpu nici nu-mi vine sa cred.

Poze Denis

Mergi la inceput

da trece repede si noi cu el ,ce safacem asta este cursul vietii,acum avem bebii grija si stresul au cresut si tot inainte sanatosi sa fim ca asta conteaza desi nici norocul sper sa nu ne ocoleasca.

e o vorba care spune mai bine aleg norocul decat doar sanatatea ca daca ai noroc automat ai si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata dragi mamici tinere!

Ati avut o noapte linistita? au dormit bebei?noi am avut o noapte super, cu o singura trezire la 6 pentru laptic.

Si pentru ca vb despre asta, sigur ca e greu sa cresti un copil dar eu zic ca bucuriile pe care ti le aduce intrec cu mult greutatile.si vb aia cand esti tanar ai mai multa rabdare.la mine nu s-a aplicat dar m-am autoeducat sa am rabdare, si acum cred ca am devenit as :)

AnaRobert, imi pare rau ca nu papa pititcul spanac, e foarte sanatos si gustos.dar sigur gasesti tu alte retete bune pentru el.legat de ziua de nastere iti pun aici niste poze de la petrecerea fiicei mele.poate te inspiri :)

Mony, eu as fi interesata de niste retete vegetariene pentru copii...deci dc ai chef impartaseste-ne si noua

Adina, foarte draguta lista...multumiri pentru osteneala

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Ce liniste pe-aici...

Ce faceti fetelor? ati iesit la plimbare?

la noi ninge ca-n povesti...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna fetele!
Imi place foarte mult ce incercati voi sa faceti aici. Eu desi sunt decana de varsta - implines 28 ani in august - am nascut printesa mea la 19 ani si sase luni. Asa ca eu sunt omul extremelor.
Daca vreti sa ne primiti in club:
Alina 13.08.1982
Ioana Clara 22.02.2002
Am si o poveste pe aici prin bloguri scrisa despre noi.
O zi buna si sunt cu ochii pe voi.
Poooop!

http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput