***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Sigur Cornelia,bine ai venit!

Noi astazi am stat toata ziua pe afara,cat de cald si frumos a fost.Nici nu stiam cum sa-l imbrac pe Razvan.Amintrat in casa doar cand a dormit,ca nu vrea sa doarma in carut,in rest de pe 10 pana la 20 afara.

la toate.

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Neata fetele!
Dau eu in dimineata asta.
Ce faceti?Cum ati petrecut de 1mai?Noi am mers la un unchi la Vatra Dornei.A fost foarte frumos,exceptand faptul ca Razvan a facut putine mofturi pe drum.Dar il cred ca a fost suparat,pentru ca a fost primul lui drum mai lung(in jur de 3 ore) si avem si un dintuc care se chinuie sa iasa.
Cam atat de la noi!
pe toate!

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Neata!

Va invit la o cu lapte!

Sa aveti o zi frumoasa!

la toate!

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput

Hmmmm,nu mai e nimeni aici?numai eu?

pe toate si sper sa veniti si voi.

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wanna89 spune:

daaa.si noi la 3lunite stam toata ziua afara si suntem cei mai fericiti cand intram in casa si dam de tablouri si de lenjeria cu tweety...de 1 mai am fost la munte pt ca ii face bn lu bebe aeru curat si noua bineinteles...in rest ce sa va povestesc de bibitzu meu ......e un nervos adica daca nu am biberonu gata atunci cand vrea el dupa aia<5 minute>nervi si plansete si ma cearta de mama-mia dar sa zic de la 2luni doua luni jumate doarme toata noaptea,se trezeste doar mananca da mananca cu ochii inchisi si nu stie sa planga decat daca e prea obosit daca la dernjat cnv cand vroia el sa adoarma

Mergi la inceput

Wanna- bine ai venit!dami datele tale sa te pot trece in listuta.
Sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare.Cat despre obraznicii,asa le sta lor bine.Al meu trage de tot ce prinde:perdele,cabluri,fata de masa,absolut tot,da mi-e drag de mor.Nu am crezut ca pot iubi atat de mult plus ca sunt si foarte egoista cand vine vorba de el,cica asa sunt mamele de baieti.

Mai intra,poate asa le determinam si pe celelalte mamici sa mai vina si la acest topic.
la tine si printisor!

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wanna89 spune:

oana-marya 26.12.1989 mami de bebe Mariu-Andrei 06.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaROBERT

nu mai stiu dar parca asa ceva in juru varste oricum o primeam si pe ea sunt tare curioasa sa aflu pareri si idei cum isi cresc copii mamicile astea mai de la 40 de ani in sus ca banuiesc ca sunt

da, draguta, sint, cum sa nu fie mamici de peste 40 de ani? care-ti sint nelamuririle? vrei sa stii daca o pun io pe fii-mea la olita sau ea pe mine

acum, lasind gluma la o parte, chiar daca e de prost gust, singura diferenta intre mamicile tinere si cele mai coapte e ca, avind cariera deja realizata, sintem mai relaxate si mai disponibile pentru BB.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Wanna-sunteti in listuta.maaare la voi.Ceva poze?

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele . Vin si eu la o cafeluta.
wanna89 bine ai venit printre noi.

Adina multumim pt cafelute Ce mai faceti voi?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput