***Cubul mamicilor tinere***
Raspunsuri - Pagina 14
elena_adina spune:
Andra scrie un pic si data ta de nastera ca sa te pot trece in listuta.
la tine si printesa.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
Mony08 spune:
Am scris mesajul si l-am pierdut![]()
Adina Imi pare rau prin ce a-ti trecut.Ecografie nu i-a facut la caput? Ce ti-a spus,de ce vomita? De ce i-a facut perfuzii?
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
Am gasit mesajul ![]()
elena_adina Mie inca imi e frica cu biscuitii,dar cat de curand scot si eu blenderul de tot din functiune. Am cumparat biscuiti de la hip,de la 8 luni,dar mi se par destul de tari si el musca din ei si cateodata bucati destul de mari.
Voi cati dintisori aveti?
De cazut ,azidim mi-a cazut din nou din pat,a excaladat dimineata pe tasu care dormea si hop jos.Asa rau m-am speriat si eu,dar ma bucur ca e bine.
Intrebarea mea este nu i-a facut la micutul tau nici o ecografie la cap?
De ce i-a pus perfuzii? Ce ti-a spus,de ce vomita?
La mine doar o plans putin si atat,nu a facut nimic alceva. Desi mi-e frica ca e a treia oara cand imi cade si nu ii e frica deloc.
A inceput si puisorul meu sa experimenteze fara maini si chiar ii iese,dar inca nu reuseste sa paseasca fara sa se tina macar cu o mana de ceva. In rest merge peste tot,se urca si trage de tot ce apuca,studiaza tot ce e nou,camera noastra o stie deja pe dinafara,a cautat peste tot sa vada ce e ,ce gust are
,ce textura are.![]()
Mony
Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
elena_adina spune:
Mony- in acea noapte,pe langa pediatra care era de garda l-a consultat si chirurgu de copii.A zis ca e ok ca nu pare a avea fisura,nu avea nici macar cucui sau sa fie rosu.Dar ne-a programat la neurolog si tomograf.La neurolog a zis ca e bine la cap,voma s-a datorat faptului ca mancase inainte de cazatura,cica e normala si moleseala,dar daca nu prezenta alte semne e ok.
Vreau sa zic ca dimineata el nu mai avea nimic,se juca,"vorbea" cu asistentele,nu mai era molcut.
Noi insistam sa il ducem la tomograf,dar neurologul a zis ca nu are rost sa il mai chinuim degeaba ca nu are nimic,daca ar fi avut nu era vesel.
Si uite asa am tras o sperietura

.
Eu biscuiti ii dau de astia normali,se cheama Petit Bourre sau cava de genu,da sunt tare buni,sunt cu gluten.Il rup in doua si il dau in manuta,dar il supravechez.Nu s-a inecat niciodata,insa ma tem.
Dintoci
,noi am ramas la doi jos,dar vad ca in cateva zile apar si cei de sus ca se vad(sau poate mi se are).
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
Mony08 spune:
Adina ma bucur ca sunteti mai bine acum. Si al meu e vesel si se joaca ,asa o fost si cand a cazut prima oara din pat,la 6 luni,intr-o fractiune de secunda,cand a venit sotu sa-mi zica ceva si nu ne-am gandit ca poate el sa se tarasca pana la margine.
Dar am descoperit ieri ,cand i-am facut radiografie la picioruse sa vedem daca e bine (ca spunea doctorita de familie ca nu ar avea pliurile egale) ,ca a avut o fractura la sold,dar care spre norocul nostru s-a videcat bine.Si m-a intrebat atunci doctorita ortoped daca a cazut din pat si i-am zis ca da. Dar nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi patit ceva din moment ce era vesel ,se juca si chiar a plecat repede de-a busilea si in picioruse.
Noi avem 4 dintidori,2 sus+2 jos si vad ca zilele astea ne mai facem cu 2 sus ca se chinuie sa iasa .
Mony
Poze Denis
elena_adina spune:
Neata fetel!Am pregatit cafeluta si va astept.
Se pare ca astazi va fi super fain afara,abia astept sa iesim la plimbare
ca m-am saturat de stat in casa.
Mony- cred ca e asa de scump Denis cu dintucii,eu abia astept sa ii iasa si lui Razvan cei de sus sa fie ca un iepuras,cred ca o sa-l mananc tot
.Razvan inca nu merge.E tare puturos,boarza nu vrea sa mearga,iar de ridicat in picioare numai in patut si in pat la noi vrea in rest e prea complicat pentru el.
Fac galerie pentru celelalte fete sa vina si pe topicul nostru: 

la toate.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
deliafairais spune:
neata fetelor!
elena, ce aiurea cu cazatura...cred ca ti-a fost tare greu sa il vezi cu perfuzii... si davidutzul meu a cazut marti de pe un leagan din parc...si a plans saracul de numa! l-am dus la dr sa ii verifice capul dar era ok. nu a vomat, nu a fost letargic. oricum, m-am speriat f tare, si de acum nu il mai dau decat pe leaganul (e 1 singur!!!) care are bretelele functionabile.
in rest suntem bine, ne place extraordinar de mult afara, avem 8 dinti si 2 maselute, uneori mancam tot ce prindem, alteori facem greva foamei...ca toti copiii ![]()
sa aveti o zi frumoasa! 

elena_adina spune:
delia a fost oribil sa-l vad ca sufera.Am plans o noapte intreaga,mai ales cand il vedeam cubranula in picior si de fiecare data cand se misca il durea si plancea,ORIBIL.
Imi pare rau ca a cazut David,e groaznic sa-i vezi ca sufera.Bine ca e totul bine si felicitari pentru dinti si maselute

![]()
![]()
![]()
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
Mony08 spune:
Adina da mi-e tare drag si mie cu dintzisorii lui.Numai ca musca ,sa vezi ce distractie cand trage cate-o muscatura
Lasa ca acum face gimnastica in patut si in pat la voi si apoi sa te ti,sa vezi atunci cazaturi si lovituri. Cand incepe sa escaladeze tot prin casa ,sa umble peste tot![]()
Delia felicitari puiutului tau pentru dintzisori si maselute.
Va 
Mony
Poze Denis
neliaCris spune:
buna
Sunt Cornelia si am un bebeloi de doi anisori.
Am vazut topicul din greseala,cu mamici tinere,eu nascuta in 86 mai sunt tanara???![]()
Cand l-am nascut pe Cris aveam 21.se pune???
Va pup
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata