***Cubul mamicilor tinere***
Raspunsuri - Pagina 16
elena_adina spune:
Mony- eu mor de plictiseala.La mine toti dorm,iar eu bantui pe forum si nu am cu cine vorbi
.
azi a iesit si la noi un dintuc de sus,in curand am si eu iepuras
.
Voi ce mai faceti?
Am pus cateva poze noi,facute ieri.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
Mony08 spune:
Adina si la mine dorm baietii,astept sa se trezeasca si sa plecam in vizita ,apoi sa ne intoarcem repede acsa ca avem musafiri![]()
Vai cat de dulci sunteti
Ce mamica tanara si frumoasa are Razvan. Si ce baietel smecheras si mumos .
Aveti primul dintisor ...felicitari...tre sa-i cumparati ceva nou.![]()
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
elena_adina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mony08 Vai cat de dulci sunteti Ce mamica tanara si frumoasa are Razvan. Si ce baietel smecheras si mumos .Aveti primul dintisor ...felicitari...tre sa-i cumparati ceva nou. |
Mersi mult
!Are 2 iesiti de vreo luna,iar asta azi si-e facut aparitia.Asa se procedeaza,se cumpara ceva nou?
La noi e frig,ploua si nu putem pleca la plimbare,poate mai pe seara iesim un pic cu masina.
Mai da fetele astea a noastre nu mai vor sa intre.Tre sa facem un pic de activitate ca sa le aducem

Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
Mony08 spune:
Sa pun si eu pozici noi luna 10
Mony
Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
Asa am auzit si eu ca s-ar cumpara ceva nou cand iese dintisorul
, probabil un alt obicei.
Cred ca tre sa scoatem majoretele sa mai vine lumea pe aici. De cand o venit caldura ne-or uitat. Acum e urat afara,ploua, deci nu au ce face afara....asa ca le asteptam![]()
In rest ce a-ti mai facut? Toate bune si frumoase? Cu vaccinul cum e la voi?Se cumpara?
Mony
Poze Denis
elena_adina spune:
Eeee,da tu ai baiat mare!Vad ca merge tinut doar de hamuri,super!Si sunteti asa de frumosi
,ultima poza suuper!
Al meu e un puturos de prima clasa.Nu vrea sa stea singurel in picioare,trebuie sa se tina,bine,ca e si mai micut,abia are 9 luni.A fost si un pic bolnavior.A avut rosu in gat si am chinuit o gramada cu antibiotic si multe altele.Dar acum e bine!
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
elena_adina spune:
| citat din mesajul lui Mony08 Asa am auzit si eu ca s-ar cumpara ceva nou cand iese dintisorul Cred ca tre sa scoatem majoretele sa mai vine lumea pe aici. De cand o venit caldura ne-or uitat. Acum e urat afara,ploua, deci nu au ce face afara....asa ca le asteptam In rest ce a-ti mai facut? Toate bune si frumoase? Cu vaccinul cum e la voi?Se cumpara? |
De vaccin inca nu m-am interesat,nici nu stiu la cat se face,un an nu?

Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
Mony08 spune:
| citat din mesajul lui elena_adina Eeee,da tu ai baiat mare!Vad ca merge tinut doar de hamuri,super!Si sunteti asa de frumosi ![]() ,ultima poza suuper!Al meu e un puturos de prima clasa.Nu vrea sa stea singurel in picioare,trebuie sa se tina,bine,ca e si mai micut,abia are 9 luni.A fost si un pic bolnavior.A avut rosu in gat si am chinuit o gramada cu antibiotic si multe altele.Dar acum e bine! |
Multumim

Al meu a fost grabit de mic, de la 7 luni s-o ridicat singurel in picioare ,nu are stare deloc.
Imi pare rau ca a-ti luat si voi virusei,dar bine ca i-a trecut. Cred ca e ceva in aer ca multi copii au fost bolnaviori . Al meu a avut laringita si tare ne-am chinuit,nopti nedormite,plansete...vai vai...bine ca a trecut.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)Poze Denis
Mony08 spune:
| citat din mesajul lui elena_adina De vaccin inca nu m-am interesat,nici nu stiu la cat se face,un an nu? ![]() |
Pe carnet scrie la 13-15 luni. Dar de 6 luni l-ati facut gratuit?
Ce mai papa baietelul tau?
Peste i-ai dat?
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)Poze Denis
elena_adina spune:
Il aveam pe Razvan in brate cand ma uitam la pozele tale.Si cand l-a vazut pe Denis a inceput o topaiala si tot zicea "ata,ata" (mai nou,la el tot e "ata",si eu si Bogdan,si tot ce vede
)
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
de
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)