***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Mony- eu mor de plictiseala.La mine toti dorm,iar eu bantui pe forum si nu am cu cine vorbi.
azi a iesit si la noi un dintuc de sus,in curand am si eu iepuras.
Voi ce mai faceti?

Am pus cateva poze noi,facute ieri.

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Adina si la mine dorm baietii,astept sa se trezeasca si sa plecam in vizita ,apoi sa ne intoarcem repede acsa ca avem musafiri
Vai cat de dulci sunteti Ce mamica tanara si frumoasa are Razvan. Si ce baietel smecheras si mumos .
Aveti primul dintisor ...felicitari...tre sa-i cumparati ceva nou.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Vai cat de dulci sunteti Ce mamica tanara si frumoasa are Razvan. Si ce baietel smecheras si mumos .
Aveti primul dintisor ...felicitari...tre sa-i cumparati ceva nou.

Mersi mult!

Are 2 iesiti de vreo luna,iar asta azi si-e facut aparitia.Asa se procedeaza,se cumpara ceva nou?

La noi e frig,ploua si nu putem pleca la plimbare,poate mai pe seara iesim un pic cu masina.

Mai da fetele astea a noastre nu mai vor sa intre.Tre sa facem un pic de activitate ca sa le aducem

Poze Razvanel
nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Sa pun si eu pozici noi luna 10

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Asa am auzit si eu ca s-ar cumpara ceva nou cand iese dintisorul , probabil un alt obicei.
Cred ca tre sa scoatem majoretele sa mai vine lumea pe aici. De cand o venit caldura ne-or uitat. Acum e urat afara,ploua, deci nu au ce face afara....asa ca le asteptam
In rest ce a-ti mai facut? Toate bune si frumoase? Cu vaccinul cum e la voi?Se cumpara?

Poze Denis

Mergi la inceput

Eeee,da tu ai baiat mare!Vad ca merge tinut doar de hamuri,super!Si sunteti asa de frumosi,ultima poza suuper!

Al meu e un puturos de prima clasa.Nu vrea sa stea singurel in picioare,trebuie sa se tina,bine,ca e si mai micut,abia are 9 luni.A fost si un pic bolnavior.A avut rosu in gat si am chinuit o gramada cu antibiotic si multe altele.Dar acum e bine!

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Asa am auzit si eu ca s-ar cumpara ceva nou cand iese dintisorul , probabil un alt obicei.
Cred ca tre sa scoatem majoretele sa mai vine lumea pe aici. De cand o venit caldura ne-or uitat. Acum e urat afara,ploua, deci nu au ce face afara....asa ca le asteptam
In rest ce a-ti mai facut? Toate bune si frumoase? Cu vaccinul cum e la voi?Se cumpara?

De vaccin inca nu m-am interesat,nici nu stiu la cat se face,un an nu?

Poze Razvanel
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Eeee,da tu ai baiat mare!Vad ca merge tinut doar de hamuri,super!Si sunteti asa de frumosi,ultima poza suuper!

Al meu e un puturos de prima clasa.Nu vrea sa stea singurel in picioare,trebuie sa se tina,bine,ca e si mai micut,abia are 9 luni.A fost si un pic bolnavior.A avut rosu in gat si am chinuit o gramada cu antibiotic si multe altele.Dar acum e bine!

Multumim

Al meu a fost grabit de mic, de la 7 luni s-o ridicat singurel in picioare ,nu are stare deloc.

Imi pare rau ca a-ti luat si voi virusei,dar bine ca i-a trecut. Cred ca e ceva in aer ca multi copii au fost bolnaviori . Al meu a avut laringita si tare ne-am chinuit,nopti nedormite,plansete...vai vai...bine ca a trecut.

Poze Denis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

De vaccin inca nu m-am interesat,nici nu stiu la cat se face,un an nu?

Pe carnet scrie la 13-15 luni. Dar de 6 luni l-ati facut gratuit?

Ce mai papa baietelul tau?
Peste i-ai dat?

Poze Denis

Mergi la inceput

Il aveam pe Razvan in brate cand ma uitam la pozele tale.Si cand l-a vazut pe Denis a inceput o topaiala si tot zicea "ata,ata" (mai nou,la el tot e "ata",si eu si Bogdan,si tot ce vede)

Poze Razvanel

nunta noastra

Mergi la inceput