***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ana, al meu are 1,4 ani. dar prima data cand am folosit tantum cred ca avea vreo 9-10 luni. e fain ca la prima raceala ajunge un puf de 3 ori pe zi...la urmatoarele mai cresti.

ce vreme frumoasa, mai fetelor! noi tot pe afara suntem. acum plecam iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna fetele frumoasele!ce faceti?
Am treaba de nici nu imi vad capul,dar tot intru un pic macar sa citesc.
Fug ca striga sotu la mine,ma duc la cimitir sa fac mormantul.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

salutare mamici,deliafairis si noi avem 1 an si 5 luni deci inseamna ca il pot folosi dar oare de ce nu am stiut pana acum,de ce nu mi sa spus poate imi era mai usor si mie si lui.

ce faceti voi tinere mamici pregatiri pentru paste

Mergi la inceput

ana, cred ca nu ti s-a spus din cauza conceptiilor comuniste ale medicilor, de genul orice rosu in gat trece cu antibiotic...

Mergi la inceput

sa va povestesc ceva dragut. ieri am fost in parc, in zona copiilor de 1-2 ani. la inceput david s-a jucat cu baietii, au facut schimb de mingi etc. la un moment dat s-a plictisit, s-a dus si a luat un carucior din ala mic si roz de fetita si a inceput sa il plimbe. radea si se distra de ziceai ca ce stiu eu ce a descoperit. a mai vazut unul si l-a luat si pe ala. di ducea un carutz cu o mana, unul cu cealalta. fetitele stateau si se uitau la el...si el le plimba carucioarele de zor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Buna fetelor vreau si eu in clubul mamicilor tinere, am nascut la 25 de ani 2 fete Alexia si Valentina(19.12.2008),eu am acum 27 ani si fetele au 1 an si 3 luni.Va pupam si va citim cu drag.

Alexandra(18.02.1983)

http://www.photoshop.com/user/gemenelemele/?wf=share&galleryid=3420fd094f3a4ca0b5a3916e85682548&trackingid=BTAGC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Bine ai venit andutza,v-am trecut in lista.Asteptam inpresiile tale.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Promit ca atunci cand o sa am cateva momente libere va spun povestea noastra, dar acum suntem in plina erupere a molarilor si sunt cam maraite si eu nu am niciun ajutor, mama munceste si cealalta mama a mea(soacra) e in cer printre ingeri.Promit ca o sa va delectez cu o poveste frumoasa pe alaturi trista dar cu 2 comori ca rezultat.
Pupicei de primavara

http://www.photoshop.com/user/gemenelemele/?wf=share&galleryid=3420fd094f3a4ca0b5a3916e85682548&trackingid=BTAGC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetele!Noi stam toata ziua afara,acum ca e asa cald.Mai greu il conving sa faca nani la pranz,dar acum a adormit.

MONY-multumim.Rostogoliri face in fiecare seara,inainte de culcare.Trebuie sa ma plimb dupa el,de jur imprejur,ca mi-e tot teama sa nu cada din pat.Cu cazatura,nu a fost nevoie de radiografie,ca a cazut in fund si nu era f mare distanta de la patut pana jos.Acum rad,dar atunci.
ANA- sa treaca mai repede.Greu mai e cand sunt bolnaviori,cand fac temperatura.E cel mai urat lucru din lume sa-ti vezi copilul bolnav.
DELIA-ai dreptate in legatura cu conceptiile anumitor doctori.Nu inteleg cum au ramas asa,mai ales acum cand medicina a evoluat atat de mult.E mai usor sa prescrie un antibiotic si gata,au scapat..Foarte dulce piticul tau,si-a gasit singur ocupatie.Si al meu e pasionat de jucarii pt fetite,de tot ce e roz.Azi a vazut o fetita care tragea o masinuta dupa ea si a zis ca vrea si el una,sa care pietre cu ea.
ANDUTZA-bine ai venit in club.Ce printese frumoase ai.Poza in care dorm tinandu-se de manute e superba.Trebuie sa fie tare frumos cu 2.

Si daca tot intreba ANA de pregatirile de Pasti,eu anul asta vreau sa incerc sa fac niste cozonaci.N-am mai facut pana acum,doar am asistat la operatiune,alaturi de soacra mea,asa ca sper sa-mi iasa.Ar mai fi ouale,de care se ocupa bunica mea si restul mancarurilor traditionale.Curatenia o incep sambata,sper sa si termin .

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaROBERT spune:

da ankaa ai dreptate e cel mai greu sa iti vezi copilul bolnavior,sa nu vorbeasca sa iti poata spune ce vrea si ce il doare,sa te priveasca asa cu ochisorii aia care cer mila si sa nu stii ce sa faci ,e greu.

si noi desi suntem bolnaviori iesim afara putin cate putin in speranta ca ne facem pofta de mancare si ca obosim si dormim bine.

andutza_02 bine ai venit te asteptam cu povestea ta,sa iti traiasca fetele si sa te bucuri de ele

Mergi la inceput