***Cubul mamicilor tinere***
Raspunsuri - Pagina 12
ankaa spune:
Buna fetele!Se apropie weekend-ul,poate mai dati si pe aici![]()
..
Noi stam toata ziua in curte,la soare,mai iesim la plimbare si e tare bine asa..Desi eu am cam exagerat si am racit putin
...
Azi stateam de vb cu sotul si vine Alex in viteza si zice "Am o idee.Sa mergem in parc"
.Am inceput sa radem cand l-am vazut ce entuziasmat era,dar n-am apucat sa-i indeplinesc dorinta,pana maine
.
Maine ma apuc de curatenie asa ca mai greu dau pe aici..Va urez de pe acum un sfarsit de saptamana linistit si insorit
.
andutza_02 spune:
Fetelor va multimesc pentru primirea calduroasa!Eu sunt chiauna am deja o saptamana de cand nu mai dorm decat vreo 2 h legat pe noapte.Astea mici sunt varza cu meselele abia se intrevede cate un coltishor la fiecare si se trezesc noaptea nshpe ori si se tanguie se jelesc mi se rupe sufletul.Aseara a venit mama sa doarma cu ele dar le-am auzit din camera cealalta si nu am putut sa stau deoparte.Mama nu reusea sa le linisteasca asa ca am ramas cu ele pana dimineata.Alta zi fara somn.Nu stiu ce sa le mai fac sa nu se mai chinuie mai ales ca mai avem ceva drum de parcurs pana terminam cu dintii.Scuze ca mi-am varsat oful dar simt ca mi se termina bateriile.Ceva idei in afara de panadol si nurofen???
Pupicei si weekend placut.

http://www.photoshop.com/user/gemenelemele/?wf=share&galleryid=3420fd094f3a4ca0b5a3916e85682548&trackingid=BTAGC
elena_adina spune:
Salut,ce fac gagicile?
Eu azi am fost tare harnicuta:

aaaa,asta nuuuuuu![]()
.
Bebe meu a fost cumintel,nu prea doarme noaptea,dar e ok asa.
anduta- ai doua zane
,sunt tare scumpe,vei trece si peste asta
.
ankaa-spor la curatenie,si eu mai am un picut,dar cu piticu'meu nu stiu cand termin
.
Pupilici muuuultiiii!!!

la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
deliafairais spune:
anduta, ai incercat cu gel? sau supozitoare de novocalmin (dar doar unul pe zi). e greu pana se sparge gingia, dupa asta nu mai doare! curaj! stiu ca e f f greu daca nu dormi. poate sta mama ta cateva ore in timpul zilei cu ele...ca sa dormi atunci. 
chiar sunt f dragute fetele tale! cred ca ai zilele pline ![]()
elena_adina spune:

LA MULTI ANI!!! FLORIN
de ANKAA 

Pe unde sunteti fetele???

la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
ankaa spune:
Buna fetele..Noi azi am papat tort,am facut aseara unul cu multe fructe si frisca,preferatul lui Alex
.Acum e cu tati la nani si eu trag cu ochiul pe aici..
Multumim pt urari ELENA
.Si cu ocazia asta urez si eu un calduros LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de floare
.Sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume..
ANDUTZA-imi imaginez cat de greu iti este.Eu abia faceam fata cu unul,da tu cu amandoua.Ar trebui sa incerci cu CALGEL.La noi a avut efect si cand era destul de marisor..
sa le treaca printeselor..
O zi frumoasa sa aveti
.
deliafairais spune:
azi am primit prima noastra diploma! e pentru copil cuminte care nu a plans DELOC la vaccin. ne-a socat david pe toti ce cuminte a stat, nu a zis nimic nimic. am vb acum cu mama si mi-a zis ca exact asa eram si eu la injectii. ziceam si multumesc!
oricum, ma bucur ca pana la 4 ani nu mai avem vaccinari! sper sa nu reactioneze naspa. am citit atatea chestii ciudate despre ROR-ul asta, incat aproape ma hotarasem sa nu il facem. of, Doamne ajuta sa fie bine!
ankaa spune:
Buna fetele!Pe unde umblati???Intru aici si e pustiu
.ati intrat in febra pregatirilor de Paste probabil
.
DELIA-ce copil cuminte ai
.Pai pe al meu il stia toata lumea ca a facut vaccin..cand incepea el speria si restul copiilor care erau pe langa el
.Bine ca atrecut deocamdata..
Ce va fac puiutii?Al meu face nani.E toata ziua pe afara,la nisip,cu pistolul lui cu apa..Si eu incerc sa termin ce am de facut
.
O zi frumoasa sa aveti
!!
anaROBERT spune:
fetelor,lipsa activitate aici dar va inteleg..curatenie,mancare si bebei ne ocupa tot timpul.
va doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi voua.
Mony08 spune:
PASTE FERICIT alaturi de cei dragi 

Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni