***Cubul mamicilor tinere***
Raspunsuri - Pagina 10
anaROBERT spune:
buna fetelor ce faceti,pe unde umblati si ziua si noaptea,nu ne sincronizam deloc
.
eu am bebele cam racit si am cam tras chiulul dar ma revansez eu.
pupici la bebici si voua bineinteles ![]()
ankaa spune:
Buna fetele..Am ajuns si noi de afara si am intrat sa vad ce faceti..
Noi ne-am trezit devreme azi,am fost la plimbare si apoi prin curte,gradina pana acum.E asa frumos afara,bate putin vantul dar e cald..Si daca tot am fost in oras,am cumparat si un pistol cu apa pe care si l-a pescuit singur de pe raft
,asa ca am udat tot ce ne-a iesit in cale..
DELIA-si eu am tendinta de a-mi programa viata
..Mai nou,ca inainte de a-l avea pe Alex nu m-am gandit prea mult la ce va urma..Asa ca am zis ca macar la urmatorul,daca va fi sa fie,sa ma gandesc dinainte
.La fel e si la noi,mi-as cauta un loc de munca,dar deocamdata e greu,ca n-a inceput piticul gradinita si nu am cu cine sa-l las.Asa ca am amanat pana in toamna cautarea..Si sotul tot bate apropouri ca ar vrea inca un bebe,de preferat fetita,dar il aduc repede cu picioarele pe pamant de fiecare data
.
ELENA-si al meu plangea in carut,mai ales dupa o perioada in care n-a mai fost plimbat cu el,dar cand a mai crescut ii placea.Apoi i-am luat o tricicleta,in care statea f cuminte,din aceea care se impinge...cred ca ai vazut.Si acum,cand mai vede cate un copil,imi zice ca vrea si el una.Dar e deja prea mare,cine il mai poate impinge
?
MONY-ce baietel scump ai
.Mi-au placut pozele cu castile si cea cu urechiuse..Cea cu castile imi aminteste de al meu,le punea la urechi si incepea sa vorbeasca
.Parca a trecut atata timp de atunci
.Cu cazutul din patut,am patit-o si eu.Eram in spital si am plecat sa-i aduc ceva din camera,ca stateam in camere separate si nu i-am ridicat bara de protectie pana sus..L-am auzit plangand de pe hol si tremuram toata cand am ajuns si l-am gasit in fundulet,plangand.Asa ca te inteleg ca te-ai speriat.
sa treaca,o sa tot urmeze cazaturi daca a inceput sa mearga...
ANA-
lui Robert,sa-i treaca raceala..Cu vremea asta frumoasa e cam greu sa ne mai sincronizam,iar noaptea....cam greu,de oboseala
.
anaROBERT spune:
buna fetelor,eu azi am fost cu robert la pediatrie si are rosu in gat mititelul este a doua oara intr-o luna
nu mai stiu ce sa mai fac ma disperat,nu vrea sa pape nimic si nici sa bea,mi-a dat bineinteles antibiotic dar caut sa gasesc undeva albastru de metilen am auzit ca este foarte bun.
ankaa ati avut o zi desul de incarcata,si la noi este cald si vreme frumoasa dar din pacate suntem bolnaviori,dar ne facem noi bine![]()
deliafairais spune:
ana, a facut febra? daca nu face febra nu prea ai de ce sa ii dai antibiotic... eu i-am dat mereu pt rosu in gat tantum verde spray, si de fiecare data i-a trecut. antibiotic i-am dat doar pt puroi in gat, cand a facut febra...ca no, era infectie. a, tantum e cam ca albastru de metilen, doar ca mult mai usor de administrat si ceva mai scump.
anka, si eu va trebui sa imi caut mai incolo...e fain ca tu stai in arad, oras mar. aici la noi...si cand nu era criza gaseai greu.
elena_adina spune:
Neata si de la noi!
OOOffff ca de cand s-a incalzit nu mai am timp de "forumeala deasa"
.Hai la o
.In dimineata asta am fost cu bebe pana la servici,si am primit o veste mai rauta

,dar sper sa se reglementeze treburile pana ma intorc,cica de la anu'grupa mea nu o sa mai fie,iar eu trebuie sa ma mut la alta scoala si nu vreau

.
anaRobert-insanatosire grabnica lui Robert
O zi frumoasa sa aveti!

la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
elena_adina spune:
Delia-am dubla specializare,invatator-educator.Pana sa intru in concediu,am lucrat ca educatoare dimineata si profesoara de muzica/desen la cei mari dupa-amiaza.
la toate
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
ankaa spune:
Buna fetele!
Am terminat mancare,curatenie,intins rufele si am luat o pauza..Cam slaba activitatea pe aici
.La noi e innorat,a plouat,asa ca am stat in casa.Piticul doarme,de fapt e pe punctul de a se trezi
.
ANA-sunt de aceeasi parere cu Delia in privinta antibioticului.Nu inteleg de ce la fiecare rosu in gat,dr o da cu antibioticul..Si la noi era la fel,deja stiam dinainte ce ii da
,pana m-am desteptat,ca nu ajungeam nicaieri..Parca se imbolnavea mai des.Si cand am fost internati,dr pediatru mi-a spus ca doar la temperatura se da.In rest,antitermice si eventual ceva siropel,daca tuseste.De papat e normal sa nu pape,probabil nu prea poate inghiti.Da-i ceaiuri caldute des..Si un
de la noi,sa-i treaca repede!
DELIA_ si la noi e cam greu cu gasitul unui loc de munca..Ne-am mutat din Brasov in Arad,pt ca acolo n-a gasit sotul 1an intreg nici macar un loc..Aici nu stau chiar in oras si unde stau eu nu prea sunt locuri,dar gasim noi pana la urma
.
Voi ce mai faceti fetelor!Ce activitati mai aveti cu puiutii,ce gatiti??Haideti sa povestim,sa mai animam subiectul asta
.
Mony08 spune:
ankaa multumim
Si tu ai o dulceata de baiat.Ne-am uitat si noi la filmulete,am vazut ce rostogoliri face![]()
Ce a zis doctorul la tine cand a cazut? Nu o trebuit sa-i faci nici o radiografie?
Ana insanatosire grabnica la micut
imi pare rau ca i-a dat iar antibiotic.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
anaROBERT spune:
buna seara fetelor,era neaparat sa ii dau antibiotic desi nu am mai vrut...are puroi in gat si mi-a facut si temperatura,si mi sa recomandat zinatu
.
deliafairais ce varsta are bebelul tau,oare pot folosi si eu acel spray?
multumesc fetelor pentru urari si incurajari