ALERGICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna
La Sinevo Iasi poti face analize pentru fff multe alergii...
Eu i-am facut fetitei mele ( o banuiam de rinita alergica )
-pentru praf amestecat ( acarieni)
-mucegai si ciuperci
- polen la anumite flori
- polen amestecat ( iarba)
Si daca tot i-am luat sange ...pentru venin de viespie si albina.
Au ff multe pe care le poti testa...dar la 2 luni avand in vedere ca nu mananca decat lapte ( deci excluzi alimentele)cam astea ar fi cele mai principale zic eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In Oradea sunt 3 medici care se ocupa de alergii, Isoc si Zvoristeanu si Marcon (eu am mers eu la fiecare pe rand - eu fiind alergica, insa nu sunt ok pt copii, parerea mea absolut subiectiva.
De asta recomand Clujul.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Copilul de doua luni nu se testeaza inca de alergii. Nici nu are alergii la polen de exemplu, astea apar mai tirziu, dupa ce a venit deja in contact o perioada cu ele.
Alergiile la virsta asta sint cel mai probabil alimentare, sau ar mai putea fi la detergent de exemplu, dar nu pare sa fie cazul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ramona, eu ma gandeam la PhadiatopInfant, insa nu stiu daca e relevant. Asta e testul de sange pt alergeni din aer / mancare / medicamente.
La noi o cauza clara a fost polenul de primavara, atunci am tras cu rinita vreo 2 luni, insa a fost un incident unic, anul urmator nu s-a repetat in acea perioada.
Poate intra Codi si ne spune despre ce lapte foloseste, e o idee buna laptele hipoalergen, macar sa elimine o cauza.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa-i, dar daca alapteaza si consuma ea lactate atunci degeaba foloseste laptele asta la completare, trebuie sa elimine lactatele pe toate fronturile, ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codi spune:

Eu folosesc NAN1.Poate fi posibil sa fie alergica la lapte daca pe corp nu i-a iesit nimic?Si culmea, toata noaptea doarme avand o respiratie perfect normala.(noaptea ii dau doar san);
Multumesc tuturor pt raspunsurile voastre;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Imi dau si eu cu parerea...
Daca zici ca se calmeaza cand o tii in brate, ar putea fi alergica la materialul din care este confectionata salteluta, la umplutura saltelei, etc.
Fi-mea dormea pe o saltea umpluta cu o iarba speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna! Sa stii ca si eu sunt "alergica" dar netestata. Spre exemplu atunci cand racesc nu suport deloc praful, ma face sa stranut, fumul de tigara...intr-adevar e prea mica pentru testele specifice de alergie. Ai grija sa nu folosesti balsam nici la hainutele ei si nici la ale voastre.

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Gandeste-te la sursele de praf din camera si elimina-le. Scoate tot din patutz, bate bine salteaua, aspir-o, sterge patutul cu ceva dezinfenctant, lasa-l mult la aerisit pana il instalezi din nou. Pilota si perna sa nu fie din fulgi, si spalate des.
Animalele de plus-eliminate. Covorasele din camera unde doarme, draperiile - la fel.

Daca te ajuta cineva la treburile casei, verifica ce substante foloseste pentru: spalat - limpezit haine si lenjerii, calcat (sa nu dea cu spray de apret), sters praful, aspirat, spalat pe jos. (eu am patit-o cu Matei ca i-a spalat cumnata mea hainutele si i le-a limpezit cu alt balsam decat cel folosit de obicei. S-a umplut de bubitze si nu stia nimeni de la ce).
Aveti in casa odorizante de camera?

Eventual cheama-ti medicul de familie in vizita (daca ai incredere in el) pentru ca are ochiul format si mai vede una alta.

Ii dai cumva si ceaiuri?

Incearca sa nu o mai aspiri asa des pentru ca aspiratul nu face decat sa stimuleze nasul sa mai produca.

Sanatate multa!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Nu cred ca e alergie la lapte, in general alegia la lactate se manifesta prin diaree, voma, sange in scaun ...
Si chiar incearca sa nu mai aspiri copilul asa des, fata mea a avut 3 saptamani mucisori si surprinzator s-au oprit la 3 zile dupa ce am renuntat la batista bebelusului.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput