ALERGICA
Raspunsuri - Pagina 2
paisacodruta spune:
Buna
La Sinevo Iasi poti face analize pentru fff multe alergii...
Eu i-am facut fetitei mele ( o banuiam de rinita alergica )
-pentru praf amestecat ( acarieni)
-mucegai si ciuperci
- polen la anumite flori
- polen amestecat ( iarba)
Si daca tot i-am luat sange ...pentru venin de viespie si albina.
Au ff multe pe care le poti testa...dar la 2 luni avand in vedere ca nu mananca decat lapte ( deci excluzi alimentele)cam astea ar fi cele mai principale zic eu .
szivarvany spune:
In Oradea sunt 3 medici care se ocupa de alergii, Isoc si Zvoristeanu si Marcon (eu am mers eu la fiecare pe rand - eu fiind alergica, insa nu sunt ok pt copii, parerea mea absolut subiectiva.
De asta recomand Clujul.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Ramona J spune:
Copilul de doua luni nu se testeaza inca de alergii. Nici nu are alergii la polen de exemplu, astea apar mai tirziu, dupa ce a venit deja in contact o perioada cu ele.
Alergiile la virsta asta sint cel mai probabil alimentare, sau ar mai putea fi la detergent de exemplu, dar nu pare sa fie cazul aici.
szivarvany spune:
Ramona, eu ma gandeam la PhadiatopInfant, insa nu stiu daca e relevant. Asta e testul de sange pt alergeni din aer / mancare / medicamente.
La noi o cauza clara a fost polenul de primavara, atunci am tras cu rinita vreo 2 luni, insa a fost un incident unic, anul urmator nu s-a repetat in acea perioada.
Poate intra Codi si ne spune despre ce lapte foloseste, e o idee buna laptele hipoalergen, macar sa elimine o cauza.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Ramona J spune:
Asa-i, dar daca alapteaza si consuma ea lactate atunci degeaba foloseste laptele asta la completare, trebuie sa elimine lactatele pe toate fronturile, ca sa zic asa.
codi spune:
Eu folosesc NAN1.Poate fi posibil sa fie alergica la lapte daca pe corp nu i-a iesit nimic?Si culmea, toata noaptea doarme avand o respiratie perfect normala.(noaptea ii dau doar san);
Multumesc tuturor pt raspunsurile voastre;
alba_ca_zapada spune:
Imi dau si eu cu parerea...
Daca zici ca se calmeaza cand o tii in brate, ar putea fi alergica la materialul din care este confectionata salteluta, la umplutura saltelei, etc.
Fi-mea dormea pe o saltea umpluta cu o iarba speciala.
miha81 spune:
Buna! Sa stii ca si eu sunt "alergica" dar netestata. Spre exemplu atunci cand racesc nu suport deloc praful, ma face sa stranut, fumul de tigara...intr-adevar e prea mica pentru testele specifice de alergie. Ai grija sa nu folosesti balsam nici la hainutele ei si nici la ale voastre.
pozeBianca
mina spune:
Gandeste-te la sursele de praf din camera si elimina-le. Scoate tot din patutz, bate bine salteaua, aspir-o, sterge patutul cu ceva dezinfenctant, lasa-l mult la aerisit pana il instalezi din nou. Pilota si perna sa nu fie din fulgi, si spalate des.
Animalele de plus-eliminate. Covorasele din camera unde doarme, draperiile - la fel.
Daca te ajuta cineva la treburile casei, verifica ce substante foloseste pentru: spalat - limpezit haine si lenjerii, calcat (sa nu dea cu spray de apret), sters praful, aspirat, spalat pe jos. (eu am patit-o cu Matei ca i-a spalat cumnata mea hainutele si i le-a limpezit cu alt balsam decat cel folosit de obicei. S-a umplut de bubitze si nu stia nimeni de la ce).
Aveti in casa odorizante de camera?
Eventual cheama-ti medicul de familie in vizita (daca ai incredere in el) pentru ca are ochiul format si mai vede una alta.
Ii dai cumva si ceaiuri?
Incearca sa nu o mai aspiri asa des pentru ca aspiratul nu face decat sa stimuleze nasul sa mai produca.
Sanatate multa!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
strunfita spune:
Nu cred ca e alergie la lapte, in general alegia la lactate se manifesta prin diaree, voma, sange in scaun ...
Si chiar incearca sa nu mai aspiri copilul asa des, fata mea a avut 3 saptamani mucisori si surprinzator s-au oprit la 3 zile dupa ce am renuntat la batista bebelusului.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi