Senioare mari,mijlocii si mici (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

eu iau tinctura de zmeur.
de luna viitoare, daca trebuie sa renunt la tratament si sa iau pauza, o sa iau vitex, zmeur si napraznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Neatza fetelro.Am aparut si eu. Si la noi e soare si frumos.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sorinake...si eu tot tinctura de zmeur vreau sa iau...si ceai de frunze de zmeur si cretisoara pana la ovulatie-ziua punctiei,in cazul meu si dupa ovulatie ceai de frunze de zmeur si napraznic.
asa am citit pe internet ca trebuiesc luate...cretisoara inainte de ovulatie si napraznicul dupa ovulatie.

si am mai gasit un amestec de uleiuri esentiale...cu care trebuie facut masaj lombar si pelvian in fiecare zi pana la ovulatie.

si ceai de soc si cozi de cirese cu zeama de la 2 lamaii la un litru de ceai...zeama pusa in ceaiul rece.

fac toate astea ca am progesteronul nitel cam mic...si sper sa ajut si cu naturistele putin...utrogestanul de dupa ET nu-l suport prea bine...adica nu-l suport deloc...poate imi da dr.K sa fac injectabil.

tu cata tinctura de zmeur iei pe zi???

vio,ce mai zici???

Mergi la inceput

eu am fost la cimitir...am cumparat cate ceva de la magazin...si acu m-am asezat iar in pat...ca-s tare ametita...nush ce am.

mama ii face sotului meu macaroane cu pesmet,zahar,scortisoara si nuca...m-a zapacit ce-i plac astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Samira, eu iau zmeur inainte de ovulatie si napraznic, dupa, ca si tine. Am gasit zmeur sub forma de doze, iau trei doze pe zi, iar napraznic, 3 capsule pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Fetele, salut, am aparut si eu... Am citit un pic ce ati scris, eu am facut 2 HSG, dar n-am facut nicio histero, nu mi-a recomandat nimeni.
Pupi.

Beatrix 21+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Mergi la inceput

Sunt aici. Am iesit putin in gradina ca e asa frumos afara. Imi vine sa ma tot duc. Of abia astept sa vin. M-am plictisit rau. Fetelor eu din cite am inteles ceaiul de cretisoara se paote bea si e chiar indicat pe toata perioada tratamentului. Am auzit fete care l-au baut si dupa ET.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

sorinake...eu vreau sa iau 30 picaturi de 3 ori pe zi din zmeur...uite ca la varianta capsule de Napraznic nu m-am gandit...poate fi o solutie.

vio...am citit pareri pro si contra utilizarii napraznicului pe toata durata CM.
sunt pareri cum ca poate fi luat pe tot parcusrul ciclului menstrual insa am citit si pareri conform carora napraznicul,folosit pe toata perioada CM poate inhiba,decala,deregla ovulatia si de asta este recomandat dupa producerea ovulatiei.

Mergi la inceput

hai ca tu vorbesti de cretiosara...eu de napraznic...e bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

hai ca tu vorbesti de cretiosara...eu de napraznic...e bine

Chiar ma uitam chioris..

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput