Senioare mari,mijlocii si mici (74)
Raspunsuri - Pagina 17
galliciana spune:
super,sami,viu si iooooooo!![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
adunare, rpd-rpd!!!!
cine stie sa faca papanasi?????????![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
hai gali...da grabeste-te ca am o viteza la balotat...de s-ar putea sa gasesti farfuria goala.![]()
sorinake spune:
Galli, nu mai iau de brocoli! Doamne fereste! In lipsa, il inlocuiesc cu conopida, se poate! ![]()
Care reteta: aia cu carne sau aia cu maioneza? Sanatate curata ambele!
brunadria spune:
neata buna...
am ajuns si eu la cafea..
la mine e cald si soare , foarte frumos...
imi decapotez masina si plec la plimbarica mai incolo...
o duminica frumoasa tuturor
galliciana spune:
fetelor:![]()
![]()
![]()
bruni, nu ne face in ciuda!! tot de aici ai plecat....![]()
![]()
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fetelor: bruni, nu ne face in ciuda!! tot de aici ai plecat.... Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galli te iau cu mine , hai pregateste te ca vin sa te iau
vezi daca erai la nimes eram la tine la cafea...
samira33 spune:
bantuiam pe net
mi-am notat toate ceaiurile ,tincturile,uleiurile pe care vreau sa le iau de maine incepand.
pana la urma am decis sa merg pe naturiste ajutatoare.
parca sunt ametita...nush ce naibilor am.
sotioru mi-a zis ca se lasa de fumat in ziua in care plecam in Ungaria...mi-ar face o bucurie enorma.
sorinake spune:
Samira, al meu a renuntat la fumat cand a vazut prima data spermograma. Dupa doi ani, spermograma arata nu bine, ci extraordinar de bine! Nr a crescut de vreo 10 ori, iar mobilitatea a crescut de la 50% la 75%. Formele anormale au scazut si ele f mult.