Senioare mari,mijlocii si mici (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Pup toate surioarele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Eu astept sa vina luna martie (adica cm urmator) sa-mi fac analizele si sa ma pregatesc sufleteste si material (adica sa fac rost de bani)pt FIV nr.2. Sper sa fie cel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Eu astept sa vina luna martie (adica cm urmator) sa-mi fac analizele si sa ma pregatesc sufleteste si material (adica sa fac rost de bani)pt FIV nr.2. Sper sa fie cel norocos!

Poate o sa fim colege de FIV. Eu il fac in aprilie.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

in aprilie facem si noi iar
apropo de ceaiuri si naturiste....eu am baut ceai de cretisoara dupa ET, nu pot spune daca a avut sau nu vreun rezultat

ne am apucat si noi de tot felul de naturiste sa vedem ce o iesi

Mergi la inceput

sami ceaiul de soc si cozi de cirese cu zeama de lamaie ce efect are, pt ce se bea?
stiu ca cel de cozi de cirese se bea pt rinichi ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

in aprilie facem si noi iar
apropo de ceaiuri si naturiste....eu am baut ceai de cretisoara dupa ET, nu pot spune daca a avut sau nu vreun rezultat

ne am apucat si noi de tot felul de naturiste sa vedem ce o iesi

Facem in acelasi timp. Ma bucur. Ce naturiste vrei sa incerci? Tu ce ai luat inainte si dupa ET?

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

data trecuta nu am luat nik
acum am inceput cu omega, pastile de laptisor de matca, fier cu acid folic, capsule de napraznic si fiole cu ginseng
o sa incep sa iau si extract de zmeur, ceai de cretisoara o sa beau iar, mai beau si din ceaiul de napraznic a lui Marius, iar lui ii fac o combinatie de ceaiuri, nu reusesc sa l fac sa se lase de tigari

sper sa ne iasa a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele.Cu dureri in suflet va anunt ca la mine e a treia zi de RUSIIIIIIII!
Va pup si povestim mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayan,
ufffffffff!
tocmai am tras o cearta..........

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mirela,ceaiul de soc si cozi de cirese il beau ca nu vreau sa retin lichide in tesuturi.

Mergi la inceput