Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Apropo de retete. Haideti sa va pun si eu o reteta - ceea ce fac eu in perioada menstruatiei pentru a-mi nutri organismul si pentru a-l ajuta putin cu pierderea de sange. Este vorba de un suc format din:
o sfecla rosie mica (sau jumatate de sfecla mare)
2-3 morcovi
un mar
cateva tulpini verzi de telina (se poate pune si frunzele, numai ca al meu storcator se blocheaza de la frunze )
Se dau toate prin storcator. Pe urma in suc eu amestec cate o lingurita de macca-power (se poate pune in loc o lingurita de spirulina).
Incep sa beau acest amestec cu cateva zile inainte de inceperea menstruatiei, pe perioada menstruatiei si inca vreo 2-3 zile dupa terminarea menstruatiei. Se bea dimineata - pranz.
In plus iau pe aceasta perioada o tableta de B-complex si una de Calciu si Magneziu.
De cand folosesc aceasta combinatie, menstruatia mea este fluida si fara cheaguri de un rosu aprins, frumos, aproape ca nu ma doare burta si nici nu mai simt oboseala in aceasta perioada.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata gagici!

Am lipsit zilele astea pentru ca am fost plecata de acasa si nu am mai luat laptopul cu mine.Am avut o gramada de zile de nastere,iar sambata asta o sa mergem si la un botez,a propos cam cay se da la un botez?

Imi place ca s-a animat forumul,bine ati venit fetelor!

Imi pare rau pentru testele negative,dar va rog sa nu va pierdeti speranta.

O saptamana cat mai usoara!

Mergi la inceput

Daca sunt inca in pat cred ca e normal sa spun "buna dimineata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

BUNA DIMINEATA!cum te simti mamico?
ANCA din 20 de fete daca merge schema cel putin teoretik trebuie sa ramana 10 asa ca nu este nimik de pierdut,parca si tu cu MARIA ALEXANDRA ai ramas asa?!scz daca gresesc

16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andreea sa stii ca si eu am stat cu perna sub fundSa vedem daca da si rezultateSi eu sunt la fel ca tine,nu pot sa dorm daca nu il simt acolo langa mine,asa ca in ditamai patul dormim pe o parte iar saracul sotz mai ca pica din pat
Anca
Tanamera e normal sa spui buna dimineatzaCu botezul nu stiu ce sa-ti zic,daca e la restaurant se cam ia in considerare cat e un meniu + inca ceva(fiecare cat il lasa buzunarul)

In 2010 sa dea Domnul sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai nu ,la Maria nu am facut nimic din ce facusem pana atunci(in afara de )

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

BUNA DIMINEATA!cum te simti mamico?

Nu ma simt prea bine,de asta si stau in pat,cred ca ma paste o infectie urinara,se pare ca apar vechi probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Tana imi pare rau ca nu te simti bineMulti sa treaca!!!!Sa vezi tu ce bataie ia infectia aia daca are tupeu sa te supere

In 2010 sa dea Domnul sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Eu nu stau cu o perna sub fund dar stau cu picioarele pe pereti de nu mai stiu de mine, amortesc, ma dor picioarele, nu ma ridic din pat ce putin 1 ora si tot degeaba nu vrea si basta asta este pe fiecare luna o iau de la capat la prestat pana poate o vrea DD si la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Tanamera ce bine ca ai aparut Pentru infectia urinara poti sa bei ceai de coada calului si urzica (combinate in mod egal). Bea cate 4 cani pe zi pana trece. In plus ai grija sa bei multa apa cu lamaie ca sa se curate infectia. De asemenea ai grija sa stai la caldurica, sa ai un sal/patura calduroasa legata in zona mijlocului.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput