Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimi,iertare ca n-am mai intrat de vineri dar sambata am servit pe la servici,ieri munca,smotru prin casa si asa ca timpul meu s-a redus si pt o portie de somn de somn pe zii,in rest sunt bine,bebita da din picioare zdravan,deja nu ma mai lasa sa stau mult in fund,e harnicutza ca mami,ALEX e o nazdravana,cica ea are fratior la barza caci sorelele s-au terminat din stocsi taty e bagat la mijloc,toata lumea arunca vina pe elcica nu la pus bine cu mana!
bun venit noilor viitoare mamici,statut de aspirante,va doresc sedere cat mai scurta la acest titlu.in viata DD are multe pt noi;si bune si rele si o data cel putin ne vedem minunile realizate,asa ca inarmativa cu rabdare si cu multa speranta caci si stresul nu face bine,relaxarea si cuvantul DOMNULUI este pana la urma cea mai buna solutie
la cele cu testurile negativa,pana nu vine armata rosie,nu va pierdeti speranta,abia atunci vedeti clar si daca este asa de mare dezamagirea va dau fetitza mea cate o saptamana si va ajunge pt 1ano sa va dati seama cum este cu un copil in crestere si responsabilitate si va vad stand la coada la produse cosmetice,veti cauta vopsea de par ca observati juma de podoaba capilara alba,creme pt riduri la cat de mult radeti si la cat de mult va incruntati cand vedeti grozaveniile realizate si casa cu fundu-n sus,farduri pt a ascunde cearcanele si pungile de sub ochi si lista continua,,,,asa ca mai aveti rabdare ca veti trece si voi prin asa ceva
hai ca azi ma apuc sa scriu telenovele,va pupu pe toate si sa va mai dau din burta de la mine ca m-am facut balena si va invit sa vedeti dupa ce atasez pozele sa admirati o bortoasa cu o echipa de fotbal,sa numai zica NIKE ca parca ar avea 4 luni ,caci eu la 4 arat de parca maine nasc,mai nou ieri mi-a iesit buricul afara

16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetele..stiu ca nu prea e dimineata.
m-am trezit p la 8 si am facut testul care bineinteles e negativ..nu mai fac nici un test in viata mea.
asta e ..viata merge inainte.

toate fetele..

sorry dar nu am mai retinut ce a scris fiecare

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png

nunta noastra

http://lt2f.lilypie.com/Rvcyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata fetelor dragi
Mi-am revenit si eu dupa un sfarsit de saptamana lung cu soare si mare si plimbari lungi si bine inteles ce e cel mai important multaaaa inghetata. Acum in prima zi de saptamana (ei...aici in Israel duminica e prima zi de saptamana dar eu tot lunea o iau in considerare) se pare ca iarna israeliana se pregateste sa se intoarca - este frig (mai ales in casa), innourat si sta sa ploua. Deabia astept sa facem foc in sobita....

Acum pot sa anunt ziua1 si gata trecem la treaba . L-am anuntat pe al meu sotior iubit ca il iau la bataie daca se gandeste sa plece inainte de perioada prielnica (inca nu stie ca incepem sa intram in lipsa de timp ca doar avem de facut 4 copii)

IoanaMami, Alinutahu, Didi32 bine ati venit Sa aveti aici o sedere placuta, dar scurta si fiecare sa primeasca sprijinul de care are nevoie.

Nike tu ma omori cu retetele tale . Dar mie nu-mi place avocado - nu pot sa il gust nici sa ma picuri cu ceara. Si la noi il gasesti aproape tot anul, si este atat de ieftin.... sper ca te simti mai bine. Asi vrea sa am si eu dragostea asta de stat in bucatarie si sa gatesc toate bunatatile..... dar eu prefer doar sa le mananc.

Bebelush cu RH-ul negativ trebuie sa faci o analiza a sangelui care sa arate daca ai sau nu anticorpi in organism.- inainte de a ramane insarcinata iar. Du-te la dr tau si vorbeste cu el despre asta. Daca ai anticorpi dr te va indruma in continuare.

Elenii ai grija de tine
Sorina stiu ca e greu dar va veni timpul cand vei si rade

Cat am mai scris.... Sa aveti o saptamana minunata

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza Andreea,ma bucur ca sunteti bineSi nu te mai fa balena ca iti dau bataieSanatosi sa fiti,kg le dai jos dupa ce nasti
Bebelu

In 2010 sa dea Domnul sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Doula ma bucur ca ti-ai revenit!Deci de luna asta va apucati de treaba calumeaSpor la lucru si bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

buna dimi,iertare ca n-am mai intrat de vineri dar sambata am servit pe la servici,ieri munca,smotru prin casa si asa ca timpul meu s-a redus si pt o portie de somn de somn pe zii,in rest sunt bine,bebita da din picioare zdravan,deja nu ma mai lasa sa stau mult in fund,e harnicutza ca mami,ALEX e o nazdravana,cica ea are fratior la barza caci sorelele s-au terminat din stocsi taty e bagat la mijloc,toata lumea arunca vina pe elcica nu la pus bine cu mana!
bun venit noilor viitoare mamici,statut de aspirante,va doresc sedere cat mai scurta la acest titlu.in viata DD are multe pt noi;si bune si rele si o data cel putin ne vedem minunile realizate,asa ca inarmativa cu rabdare si cu multa speranta caci si stresul nu face bine,relaxarea si cuvantul DOMNULUI este pana la urma cea mai buna solutie
la cele cu testurile negativa,pana nu vine armata rosie,nu va pierdeti speranta,abia atunci vedeti clar si daca este asa de mare dezamagirea va dau fetitza mea cate o saptamana si va ajunge pt 1ano sa va dati seama cum este cu un copil in crestere si responsabilitate si va vad stand la coada la produse cosmetice,veti cauta vopsea de par ca observati juma de podoaba capilara alba,creme pt riduri la cat de mult radeti si la cat de mult va incruntati cand vedeti grozaveniile realizate si casa cu fundu-n sus,farduri pt a ascunde cearcanele si pungile de sub ochi si lista continua,,,,asa ca mai aveti rabdare ca veti trece si voi prin asa ceva
hai ca azi ma apuc sa scriu telenovele,va pupu pe toate si sa va mai dau din burta de la mine ca m-am facut balena si va invit sa vedeti dupa ce atasez pozele sa admirati o bortoasa cu o echipa de fotbal,sa numai zica NIKE ca parca ar avea 4 luni ,caci eu la 4 arat de parca maine nasc,mai nou ieri mi-a iesit buricul afara

ANDREsiALEX

Andreea multumim pentru incurajari , sa ne scrii mai des, ne binedispui si ne mai ridici si noua moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Cosminutza multumesc din suflet.
Bebelu imi pare rau pentru testul negativ.
Andreea este o placere sa te citesc Ce bine ca si tu si Nike ati hotarat sa ramaneti si cu noi si nu ati plecat de aici. De fiecare data cand scrieti aduceti un val de speranta si bucurie cu voi.
Si apropo de gravidute.... ce o mai fi cu Tanamera??? Cum te simti?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Neatza Andreea,ma bucur ca sunteti bineSi nu te mai fa balena ca iti dau bataieSanatosi sa fiti,kg le dai jos dupa ce nasti
Bebelu

ha-ha nu sunt grasa,am luat doar4 kg pana akm,in perioada asta cu ALEX luasem deja cel putin 7kg dar am o burta de-l imping jos din pat pe al meu sot,el fuge noaptea de mine ca-i este frica sa nu ma preseze si eu dupa elsa-l simt langa mine si cand ma simte intai are sentimentul ca ii da cineva un picior in spate si apoi se dezmeticeste ca-s eu....se mai da un pic la margine pana il culeg de pe josmultam frumos oricum pt complimente,stiam eu ca sunt frumoasa si asadupa ce bei un pahar de vin...
nu va parasesc nici dupa ce nasc,nici cu macaraua;ce sa va facm-ati bagat in seama,v-ati procopsit cu mine

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

atasai poze la fickr cu burticutza mea cea mika
fetele care o iau de la capat cu prestatul,mai incercati ca atunci cand aveti contactul sa va puneti curicelul pe o perna si dupa sa mai rezistati 30min,fara spalaturi,fara duceri la baie dupa contact,eu asa am ramas cu bbe2 exact atunci,in acea noapte,poate va functiona si la voi atata timp cat analizele bune si toate celelalte bune nu strica sa va chinuiti un pic ca doar nu dormiti peste noapte suite pe perini....
va tin pumnii si ma pt voi indiferent cum

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ohooooo Andreea daca sti ce perfect fac macaraua cu perna sub fund plus diverse scheme cu cracii pe pereti si degeaba

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput