Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
ioana am vazut ca ai scris si la fete nou-venite. si eu am Rh negativ, si din pacate am aflat dupa ce am pierdut o sarcina (mica intr-adevar) nu stiu cum trebuia procedat cu dozarea, daca trebuia facuta cand s-a eliminat sarcina sau nu
daca poate vreo fata sa ma ajute, ii raman datoare 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
http://lt2f.lilypie.com/Rvcyp2.png
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Alinutahu, Didi, bine ati venit! sedere cat mai scurta va urezstiu ca e tarziu, dar abia acum am scapat de a doua runda de musafiri si sunt franta. bine ca momentan nu lucrez si pot sa ma odihnesc maine Cosminutza curaj.. mai incearca un test sapt viitoare daca nu vin uratii. eu maine de dim cred k mai fac unul. sper sa fie pozitiv de data asta. inca urinez des si sanii sunt umflati si durerosi, iar bazinul ma omoara. nu pot dormi decat p burta sa nu mai mai doara, si nici asa k ma dor sanii ![]() Noapte buna tuturor ![]() p.s. maine incerc sa pun poza cu prajitura care a facut senzatie si la biserica si la musafiri. sper sa mai apuc sa o pozez http://davf.daisypath.com/WBynp2.png nunta noastra http://lt2f.lilypie.com/Rvcyp2.png |
Iti tin pumnii sa apara liniuta in dublu exemplar:

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
BraveGirl spune:
Neatza!
Sa aveti o satamana minunata!
Eu am facut inca un test...negativ 

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
vine bebe
cos_minutza spune:
Neatza si de la mine
Didi asa suntem noi
Autosugestia asta

Bebelu bafta

Joy 
Camcris multumim de tratatie

Corina imi pare rau
Totusi eu cred ca e devreme(m-am uitat la ticker).Oricum o minima speranta mai avem pana nu vine menstruatia
O zi frumoasa si usoara va doresc!!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
BraveGirl spune:
Da Cosminutza, e devreme, dar la Arianna in Z26 aveam test pozitiv. Inainte imi iesise a doua liniuta extrem de pala, si la mai mult de 5 minute. eu nu am avut nici un test cu a doua lniuta clara, tot pala imi iesea si dupa ce aveam sarcina confirmata ecografic. Mi-am zis ca nu mai fac teste pana nu imi intarzie, dar nu ma pot abtine. Deja astept cu nerabdare ziua de maine, sa mai fac unul 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
vine bebe
cos_minutza spune:
Corina,relax mami.Eu zic sa nu faci test maine,asteapta pana in Z28.Poate l-a Ariana s-a pozitivat mai repede, insa stiu cazuri in care abia dupa o saptamana de la intarziere a aparut si a doua liniuta.Oricum,tu faci cum crezi tu ca e mai bine

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
ellenii spune:
Neata fete cucuiete!
Imi pare rau pentru toate testele negative pe care le-ati vazut! eu le detest! De aia nici nu o sa mai fac decat daca va intarzia suficient de mult (>16 zile de la ovulatie). Altfel suferi inutil...
Bebelu, am o colega careia, dupa ce a pierdut sarcina, i s-a facut vaccinul Anti D. In cazul in care vei ramane insarcinata, va trebui sa faci regulat dozari ale anticorpilor, si in functie de rezultate si de grupa sangvina a bebelui, iti va face vaccinul.
Nike
, biftec tartar?! Ai mare grija, mai ales ca esti insarcinata!!! Chiar daca ai dezlegare de la carne, sunt convinsa ca nu ai dezlegare de la bacteriile si parazitii pe care poti sa ii culegi din putintica carne cruda. Oricat de sigura ar fi sursa de unde procuri carnea, biftecul tartar = carne cruda = risc crescut de a intra in contact cu toxoplasma si listeria... Eu sunt mare fan biftec tartar si mancare neprocesata termic, dar am grija...
Andreea (doula) , mare adevar ai spus tu cu toate cuvintele tale. Dintr-un prea mare exces de zel ne otravim cu substante fel de fel. Poate daca am avea mai multa incredere in corpul nostru si nu l-am supune la atata chin, ar fi si rezultatele altele!
Sorina, nu esti aspiranta, esti o viitoare mamica!
Doar ca, din pacate lucrul asta se intampla altcandva decat ne-am dori noi...
Didi, bine ai venit la noi! Sa-ti spun ca eu am inceput sa citesc DC de prin 2004 si m-am inscris in 2008? Pe atunci nu ma interesa sa devin mama... Era mult prea departe gandul asta de mine si de cariera mea!
Ca de, aveam 23 de ani. Aveam o problema cu chisturile si anticonceptionalele... Acum platesc politele.
C'est la vie!
CamiAntonia, imi pare bine ca te-ai intors si aici. Esti un izvor de optimisc si speranta, de care multe dintre noi avem nevoie. 
Joy21 spune:
'Neata, fetelor!
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Da Cosminutza, e devreme, dar la Arianna in Z26 aveam test pozitiv. Inainte imi iesise a doua liniuta extrem de pala, si la mai mult de 5 minute. eu nu am avut nici un test cu a doua lniuta clara, tot pala imi iesea si dupa ce aveam sarcina confirmata ecografic. Mi-am zis ca nu mai fac teste pana nu imi intarzie, dar nu ma pot abtine. Deja astept cu nerabdare ziua de maine, sa mai fac unul ![]() |
Sa stii ca nu e o regula sa se pozitiveze inainte de CM. Surorii mele, de ex, i s-a pozitivat doar in ziua in care tb sa-i vina CM. Sigur, depinde de la persoana la persoana dar cred ca si de la o sarcina la alta.
Cosmi, tin pumnii stransi sa nu se arate uratii!

Katy,

tanamera, andreea84, nike,
burticoasele noastre norocoase! Sa ne mai scrieti despre voi ca ne ridica moralul sorinake, voi v-ati gandit sau ati incercat FIV? Scuza-ma dc sunt indiscreta, stiu doar ca incercati de mai mult timp si ca ati facut IA.
didi32, alinutahu, ioana_mami, bine ati venit!

E comod sa citesti din umbra insa e mai frumos sa te incurajeze cineva si sa faca asteptarea mai putin grea.Ma bucur ca v-ati hotarat sa scrieti, pt ca stiu ca mai sunt si alte fete care citesc din umbra. Sper sa ne bucuram impreuna cat de curand de vesti bune cu II liniute!Zi cu soare va doresc!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
cos_minutza spune:
Eleni
scumpo,bine zici,trebuie sa avem rabdare...Macar sa avem o zi doua intarziere.
Joy multumesc
Bebelu ce faci?Dormi inca
?
Ukume iubito ce e cu tine?Nu ai mai fost demult pe aici...
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 

va invit la