Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:

Daca sunt inca in pat cred ca e normal sa spun "buna dimineata".
BUNA DIMINEATA!cum te simti mamico?

Nu ma simt prea bine,de asta si stau in pat,cred ca ma paste o infectie urinara,se pare ca apar vechi probleme.

Tanamera nu stiu daca ai voie dar mie mi-a facut foarte bine o baie cu aburi pe lighean si spalat local cu infuzie de flori galbenele si musetel. Probabil nu ai voie sa iei antibiotice, dar urinal sau urinex ai voie? Poti sa intrebi un dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Tanamera ce bine ca ai aparut Pentru infectia urinara poti sa bei ceai de coada calului si urzica (combinate in mod egal). Bea cate 4 cani pe zi pana trece. In plus ai grija sa bei multa apa cu lamaie ca sa se curate infectia. De asemenea ai grija sa stai la caldurica, sa ai un sal/patura calduroasa legata in zona mijlocului.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Doula merci mult,stiam ca ma pot baza pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Camcris merci,cred ca urinal e 100% natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dragele mele,

Nici nu stiu unde sa ma ascund de rusine fatza de voi ca nu am mai intrat de atata timp.canapeaua asta e prea mica si nu ma pot ascude dupa ea.
Nu vreau sa imi caut scuze pentru ca nici nu am dar intr-adevar luna asta am avut mult de lucru. plus ca in fiecare weekend am fost plecati ba la munte la ski, ba pe la parinti, ba am avut un botez si tot asa. Apropos, am botezat o fetita si sper ca acest lucru sa ne aduca noroc. Sotul meu s-a indragostit de fetita si acum toata ziua are chef de prostii:). Zice ca trebuie sa ne iubim mult ca sa vina si la noi bebe. I-am explicat ca acum degeaba prestam ca pe 28 ar trebui sa vina uratii deci suntem in ultima saptamana dar el ca nu se stie. asa ca eu profit de situatie.
ma bucur sa vad fete noi pe forum si va doresc sedere cat mai scurta ca si aspirante . Asta nu inseamna ca dupa ce deveniti trebuie sa plecati. Din contra luati exemplul fetelor noastre dragi care ne impartasesc din trairile lor in perioada sarcinii. Iar noi celelate aspirante optimiste traim alaturi de ele bucuria si speram sa vina si la noi bebe cat mai repede.

Cosminutza mi-a venit sa plang cand am vazut ca nu m-ai uitat si ai intrebat de mine zilele trecute. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:

Camcris merci,cred ca urinal e 100% natural.

Asa-i Tanamera. Urinalul este natural, pe baza de merisor. Poti sa iei. Urinexul nu este recomandat in sarcina si nici baile cu aburi

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ukume ma bucur ca ai revenit si esti bine

In 2010 sa dea Domnul sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

oooooooooooo
ce de lumeeeeeeeeeee prin preajmaaaaa
ma bucur ca e animat subiectul

elenii mii de pupici da ne era dor de tine .... chiar ne intrebam ce mai faci de nu mai zici nimic (la rugaciune)

cosminuta de ce nu ai mai fost prin galati? inseamna ca am fost vecine de cartiere cat am fost mici

nike .... ai grija ce mananci .... intreaba un medic ce ai voie si ce nu .... e adevarat poti face tot felul de minuni de la ceva nepreparat corespunzatorrrrrrrrr

cat despre kg luate in sarcina eu la antonia am luat 16-18kg ... nu stiu ecat cat .... eram uriasaaaaaaaa .... am luat pe luna cam 1 kg iar in ultimele luni cate 1 kg la 2 saptamani sau chiar pe sapt .... si acum ... la bilantul de 1 an sunt mai slaba decat eram inainte sa raman gravi .... ma ingrasasem de la tot felul de idiotenii hormonale pe care le-am luat .... nu recomand nimanui tratamente hormonale .... recomand laparoscopii ... altele da nu astea care te pot nenoroci la stomac si per total corp ... deci nu are rost sa va faceti probleme de kg ca se dau jos numa decat din cauza noptilor nedormiteeeeeee

ahahahah a
nu e usor sa cresti un bebe mai ales la peste 30 de ani
DAR E FRUMOSSSSSSSSSS
E MINUNAT

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Cami cand au fost ai mei ultima data in Galati,sotzul(pe atunci iubi)nu a putut sa vina asa ca eu nu m-am dus...De atunci au venit neamurile(unchiu si buni) pe la nunti( a mea si a lui frate-meu) ,in vizita asa ca noi nu am mai ajuns in Galati.Mi-ar placea sa ajung in viitorul apropiat.Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

ca nu am mai intrat de mult pe aici. Dar acum am intrat sa vad ce mai faceti...si ce-mi vad ochii.......Tanamera este mamica ??????? Felicitari, sarcina usoara si sa fie bine pana la capat.

Ai grija cu medicatia in primul trimestru de sarcina, cel mai indicat este sa nu iei nimic, dar daca nu se poate altfel, doar cu strict acordul medicului sa iei ceva ca sa nu-i cauzeze lui bebe.
Ma bucur enorm pentru tine ca ti s-a implinit acest vis de a deveni mamica si ai grija mare de tine si de bebe.

Mult succes in continuare tuturor fetelor care asteapta liniutele si nu descurajatai ca o sa vina si la voi "barza cea ciufulita"...aveti nadejde si nu descurajati.

Andreea chiar ai burtica nu gluma...dar important este sa fie bebe bine si la sfarsitul celor 40 de saptamani sa iti tii comoara in brate...ca Kg ... se dau ele jos.

fetele

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Elena ma bucur ca ai trecut pe la noiEsti deja la jumatatea sarcini

Mergi la inceput