Discriminarea copiilor de catre stat!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

[/quote]

Foarte bine ca ai muncesti, inseamna ca pensia si indemnizatia CIC vor fi pe masura (acum am vazut ca esti insarcinata)

N-am inteles cu ce-i ajuta pe copiii din familiile sarace sa stie ca parintii lor n-au contribuit la stat. Le tine cumva de cald sau de foame?

Interesant e ca desi recunoasteti ca aia 40 lei reprezinta o suma absolut modica, va luptati cu indarjire pentru ea. Din prinztipiu, se-ntelege.

Si daca tot nu va intereseaza alocatia ci va e frica sa nu ajunga banii in alta parte, sunt curioasa in caz ca legea ramane neschimbata, cate pachete lunare cu alimente in valoare de 40 lei vor pleca inspre copiii nevoiasi...

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

[/quote]

Imi dai voie sa iti raspund eu,,,,vor pleca mai multe pachete decat as putea cumpara cu cei 40 de lei,,,asta in caz ca nu crezi sau refuzi sa realizezi ca sant foarte multi oameni cu bani ( conditie medie) care isi impart venitul si FABULOASA SUMA DE 40 DE LEI cu cei care au intradevar nevoie.
Eu am nascut in austria si am facut alocatie baietilor in Ro cand au avut 3 ani si deja am nascut fetita,prea multe hartii de tradus si am zis ca nu am nevoie neaparata de banii aia.

Baiatul meu are handicap de gr 1 si nici in ziua de azi nu i-am facut certificat si nu beneficiez de BANII STATULUI ptr un drept care i se cuvine,din aceleasi considerente,sant altii care au mai multa nevoie de ei decat mine,,,
In plus de asta chiar azi un copil de la Ct face terapie pe banii donati de mine,,,siar fi vorba de alocatia pe cativa ani ,,,nu 40 de lei,,,plus alte si alte,,
Consider ca daca vrei sa faci un bine il faci fara sa strigi in gura mare si sa te bati cu pumnul in piept eu am facut,,,uitati-ma,,, Dar ma deranjeaza teribil atitudinea UNORA care condamna fara ca macar sa stie cu cine si despre ce vorbeste.
In plus sant ferm convinsa ca multi dintre oamenii fara bani se complac in situatia data si asteapta sa LI SE FACA ,e interesant cum cand vrei sa dai bani sau sa ajuti pe cineva ,gasesti 100 de persoane,dar cand vrei sa platesti pe cineva sa te ajute,nimeni nu vine,,,
La intins mana sar toti,la lucru niciunul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo nu cred ca au suflet rau bogatasii care se lupta pentru cei 40 lei....sint 100% convins ca toti ar fi de acord sa doneze banii daca ar fi filmati de protv si sa apara in direct la ora 21.00

Daca ai vrut sa fi rautacios ai reusit,,,,,felicitari

Editez sa spun ca ar fi interesant cand ii cheama pe bogatasi sa ii filmeze ca isi doneaza alocatia ,intr-o parte sa fie filmati si cei care stau toata ziua in curtea blocurilor la baut si asteapta alocatia bogatasilor si cei care stau la puscat seminte si barfe si cei care stau si vand ajutoarele primite( cred ca la protv i-am vazut ) cum vindeau materiale de constructie primite ca sa aiba bani de bautura si tigari si saracii militari le scoteau apa din casa.
Ar fi o alaturare foarte potrivita,,,din care ai avea ce invata .Nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pe copiii din familiile sarace nu-i ajuta cu nimic,evident;mai ales ca in foarte multe cazuri banii de alocatie sunt cheltuiti de parinti pt bautura si tigari iar copiii sunt trimisi la furat si la cersit

statul ar putea sa acorde alocatia asta nu in bani ci in produse pt copii,de exemplu rechizite;si sa conditioneze acordarea alocatiei de inscrierea copilului la scoala si chiar sa verifice ca acel copil frecventeaza scoala,ca stim cu totii care sunt obiceiurile vis-a-vis de scoala in anumite familii/paturi sociale

despre pensie si CIC...asta e alta discutie,tare mi-e ca guvernul aflat in mare foame de bani o sa modifice iar legea si sa spuna ''nu conteaza ce salariu ai avut si cat ai cotizat la stat,toata lumnea primeste aceeasi suma (mica si fixa)''

sistemul de pensii e oricum cu un picior in groapa si pana o sa ajungem noi la pensie...Dumnezeu cu mila!deocamdata doar cotizam si om mai vedea,dar cu siguranta va fi nasol.

n-ar fi misto o chestie de genul : cei cu salarii mari nu mai primesc pensie de la stat chiar daca li s-a oprit lunar contributia timp de 30-40 de ani,n-au decat sa-si puna deoparte din salariile alea mari,ca au de unde,da-i incolo?

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

pe copiii din familiile sarace nu-i ajuta cu nimic,evident;mai ales ca in foarte multe cazuri banii de alocatie sunt cheltuiti de parinti pt bautura si tigari iar copiii sunt trimisi la furat si la cersit

statul ar putea sa acorde alocatia asta nu in bani ci in produse pt copii,de exemplu rechizite;si sa conditioneze acordarea alocatiei de inscrierea copilului la scoala si chiar sa verifice ca acel copil frecventeaza scoala,ca stim cu totii care sunt obiceiurile vis-a-vis de scoala in anumite familii/paturi sociale

despre pensie si CIC...asta e alta discutie,tare mi-e ca guvernul aflat in mare foame de bani o sa modifice iar legea si sa spuna ''nu conteaza ce salariu ai avut si cat ai cotizat la stat,toata lumnea primeste aceeasi suma (mica si fixa)''

sistemul de pensii e oricum cu un picior in groapa si pana o sa ajungem noi la pensie...Dumnezeu cu mila!deocamdata doar cotizam si om mai vedea,dar cu siguranta va fi nasol.

n-ar fi misto o chestie de genul : cei cu salarii mari nu mai primesc pensie de la stat chiar daca li s-a oprit lunar contributia timp de 30-40 de ani,n-au decat sa-si puna deoparte din salariile alea mari,ca au de unde,da-i incolo?

33+

super buna ideea,,sti mai bine ar fi in Ro numai saraci,,oricum spre asta se tinde si ar fi interesant sa vedem cum saracii se ajuta ei intre ei,,,la ce bun bogatii astia?
A se intelege ca vorbesc despre oameni bogati de conditie medie nu parlamentari sau afaceristi cu neamuri la guvern...
Eu inca nu am intalnit un om care sa zica despre el ca e sarac ,cu suflet mare,,,pentru ca cei saraci nu cer si nici nu condamna,,daca li se da si primesc ceva sant foarte recunoscatori si multi chiar refuza sau dau mai departe,,,pe ei nu ii vezi cersind pe forumuri si condamnand bogatii,,,dar ii auzi si vezi pe cei care le place sa li se dea ,sa li se faca si isi pun in frunte pecetea de SARAC caruia i se cuvine totul si care condamna oamenii care se zbat si muncesc sa realizeze ceva in viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Nu cred ca cineva isi spune <procreez ca sa cistig pensia alimentara>, este vorba de lipsa de educatie si ignoranta care vor ramine cu sau fara alocatia respectiva, deci ipoteza respectiva cade;

Canada aplica aceeasi <discriminare> copiilor, ca si multe alte tari: alocatia incepe sa scada pina la disparitie odata cu cresterea veniturilor- si nu se plinge nimeni de masura asta; pentru familiile sub o limita de venit exista ajutoare sociale- unii profita si traiesc o viata din asta lucrind in paralel la negru- si nimeni nu protesteaza pe forumuri; exista citiva care profita dar sunt mai putini si mai nesimnificativi decit cei cu adevarat in nevoie care sunt ajutati cu masurile astea sociale; apreciez ce-a spus Rufus, dar din pacate in Romania suntem departe de solidaritate sociala.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mare dreptate ai.

La noi mai e de lucru cu intelegerea notiunii de protectie sociala - deocamdata suntem la varianta "doar cei ce cotizeaza merita ceva in schimb".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Adina-Iulia,asa e,suntem mai tampitei,ce sa facem?

nu pricepem de ce statul tine neaparat sa sponsorizeze lenea si nemunca,de ce nu se face o diferenta clara intre cei ce nu pot si cei ce nu vor sa munceasca

de ce nu-i intreaba nimeni nimic pe cei care au pensii de invaliditate obtinute pe baza falselor certificate medicale,dar ei sunt bine-mersi sanatosi tun

pe cei care aparent n-au nici un venit si nu platesc nici un impozit dar de fapt au bani gramada

de exemplu : cati bani castiga Adi Copilul Minune si altii ca el din cantatul de manele la nunti si botezuri?in acte nimic,evident!

apropos de Copilul Minune,ultima data l-am vazut cantand la botezul fiicei lui Bercea Mondialul,un alt cetatean onorabil ;fiica acestuia,Formatia,nu pare a avea carte de munca pe undeva,deci nu are venituri oficiale,deci copilul ei,Mercedesa,e indreptatit sa primeasca alocatia lunara de 150 RON/luna de la bugetul la care n-a contribuit cu nimic;in vremea asta copilul meu va primi 30 RON/luna ca asa e corect,cei fara venituri trebuie ajutati;probabil asta se numeste protectie sociala si eu probabil sunt rasista pt ca am indraznit sa dau un asemenea exemplu

sunt multi cei care fenteaza statul stand degeaba si primind diverse forme de ajutoare sociale si se cred smecheri,considerand ca munca e pt negri si tractoare

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

stati ca acuma un alt ministru vorbeste despre planurile lor pentru a majora toate alocatiile pentru copii (e dl flutur parca)

nu mai intelegi nimic. eu pur si simplu cred ca lanseaza o idee, vad cum se reactioneaza, si apoi se decid ce sa faca. asta din disperare dupa bani - nu mai stiu ce si de unde sa ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Dar daca vine altul si spune ca "marim impozitele cu X% si banii merg la copilasi"..in rechizite...in bonuri pt lapte praf...
Fara sa poti sa cumperi tuica la birt sau trabuce.
Ce ziceti...e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Adina-Iulia,asa e,suntem mai tampitei,ce sa facem?

nu pricepem de ce statul tine neaparat sa sponsorizeze lenea si nemunca,de ce nu se face o diferenta clara intre cei ce nu pot si cei ce nu vor sa munceasca

de ce nu-i intreaba nimeni nimic pe cei care au pensii de invaliditate obtinute pe baza falselor certificate medicale,dar ei sunt bine-mersi sanatosi tun

pe cei care aparent n-au nici un venit si nu platesc nici un impozit dar de fapt au bani gramada

de exemplu : cati bani castiga Adi Copilul Minune si altii ca el din cantatul de manele la nunti si botezuri?in acte nimic,evident!

apropos de Copilul Minune,ultima data l-am vazut cantand la botezul fiicei lui Bercea Mondialul,un alt cetatean onorabil ;fiica acestuia,Formatia,nu pare a avea carte de munca pe undeva,deci nu are venituri oficiale,deci copilul ei,Mercedesa,e indreptatit sa primeasca alocatia lunara de 150 RON/luna de la bugetul la care n-a contribuit cu nimic;in vremea asta copilul meu va primi 30 RON/luna ca asa e corect,cei fara venituri trebuie ajutati;probabil asta se numeste protectie sociala si eu probabil sunt rasista pt ca am indraznit sa dau un asemenea exemplu
sunt multi cei care fenteaza statul stand degeaba si primind diverse forme de ajutoare sociale si se cred smecheri,considerand ca munca e pt negri si tractoare

33+

Asemenea situatii nu sant atat de multe, in schimb sant milioane de oameni saraci care chiar isi pun baza in alocatiile copiilor, parintii muncesc zi lumina pt niste banuti care sa le asigure o masa in ziua respectiva...muncesc la negru ( cand e de munca este, cand nu, nu....ai mancat vreodata ceapa cu paine? ) Nu vorbesc din auzite, am vazut o multime de cazuri la Povestiri adevarate.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Dar daca vine altul si spune ca "marim impozitele cu X% si banii merg la copilasi"..in rechizite...in bonuri pt lapte praf...
Fara sa poti sa cumperi tuica la birt sau trabuce.
Ce ziceti...e ok?

Sant de acord cu tot ce tine de ajutorarea familiilor cu adevarat nevoiase, chiar as fi de acord in fiecare oras sa se faca centre de protectie sociala in care familiile cu venituri suplimentare sa poate dona bani sau ce mai trebuie ptr cei saraci,un loc unde familiile sarace sa stie ca pot gasi intodeauna o farfurie cu mancare calda un banut ptr medicamente sau o haina ptr copii daca e necesar.
Dar sant contra a tot ce inseamna ajutoare ptr romii care stau, mananca si beau ajutoarele copiilor ,a celor care traiesc DOAR pe spinarea statului si a celor care POT MUNCII DAR NU VREAU.

Mergi la inceput