Discriminarea copiilor de catre stat!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Dar daca vine altul si spune ca "marim impozitele cu X% si banii merg la copilasi"..in rechizite...in bonuri pt lapte praf... Fara sa poti sa cumperi tuica la birt sau trabuce. Ce ziceti...e ok? |
Sincer, mi s-ar parea mai corect asa, cu conditia ca statul sa demonstreze ca ii forteaza sa munceasca sau sa-si dea copii la scoala pe cei care nu vor s-o faca.
Jasmine spune:
citat din mesajul lui Guestus Dar daca vine altul si spune ca "marim impozitele cu X% si banii merg la copilasi"..in rechizite...in bonuri pt lapte praf... Fara sa poti sa cumperi tuica la birt sau trabuce. Ce ziceti...e ok? |
ca idee da,ar fo OK asa dar ceva imi spune ca si bonurile alea vor fi vandute pe sume modice,cheltuibile apoi la birt
33+
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
ca idee da,ar fo OK asa dar ceva imi spune ca si bonurile alea vor fi vandute pe sume modice,cheltuibile apoi la birt 33+ |
Sau chiar folosite direct la birt... cel putin la magazinele unde imi fac eu de obicei cumparaturile nu e nicio problema in a achita alcoolul si tigarile cu bonuri de masa.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianapop
Sant de acord cu tot ce tine de ajutorarea familiilor cu adevarat nevoiase, chiar as fi de acord in fiecare oras sa se faca centre de protectie sociala in care familiile cu venituri suplimentare sa poate dona bani sau ce mai trebuie ptr cei saraci,un loc unde familiile sarace sa stie ca pot gasi intodeauna o farfurie cu mancare calda un banut ptr medicamente sau o haina ptr copii daca e necesar. Dar sant contra a tot ce inseamna ajutoare ptr romii care stau, mananca si beau ajutoarele copiilor ,a celor care traiesc DOAR pe spinarea statului si a celor care POT MUNCII DAR NU VREAU. |
"pot muncii dar nu vreau".....spune tu unde sa se angajeze un rom cu 10 inele de aur pe cele 2 miini, cu palarie si cu o camasa rosie. Caut yo 10 bucati si le dau telefonul tau sa-i ajuti sa-si caute de munca.
Il angajezi tu? ...hai sa vedem.
ca sa comentezi e simplu.....nu te doare mina
adrianapop spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
"pot muncii dar nu vreau".....spune tu unde sa se angajeze un rom cu 10 inele de aur pe cele 2 miini, cu palarie si cu o camasa rosie. Caut yo 10 bucati si le dau telefonul tau sa-i ajuti sa-si caute de munca. Il angajezi tu? ...hai sa vedem. ca sa comentezi e simplu.....nu te doare mina |
Vezi ce usor e sa condamni fara sa stii,,,intradevar la mine lucreaza si ROMI,si de-a lungul timpului au lucrat destui,,,dar nu cei la care fac referire eu si nici tu,,,acei nu vor sa lucre.
Cat despre prietenii tai romii cu 10 inele de aur,e simplu ,nu au decat sa vanda inele si au bani de paine,,,iar in loc de palarie si camasa pot purta si tricou,,e mai simplu si iar scot vre=o doi bani...
solutii sant ,trebuie doar sa vrei sa le gasesti.
Editez sa te anunt ca sotul meu face angajari,deci daca gasesti 10 romi dispusi sa lucreze pe santier discutam cu placere....
Vezi sa ii anunti inainte sa isi lase inelele acasa si sa nu confunde lucru cu furtul,,,,
Jasmine spune:
se pot angaja la stat,dar nu vor,ar trebui luati cu arcanul!
la ce munci?pai sa vedem....la curatenie prin parcuri,la vopsit banci,la dat zapada....
33+
Guestus spune:
Pai vinde inelele...apoi ramine fara bani si o sa-si vinda si copii si iar o sa sari in sus...ca te face de ris in lume.
Il ajuti sa cistige bani cinstit si corect..asa ..ca un fel de proces ...sa aiba un venit luna de luna de luna sau facem misto aici unii de altii cu sa-si vinda inelele si palaria si omul are 2 rinichi si unul costa 10 000 euro?
De misto si idei de 2 bani geme planeta...hai cu ceva realistic.
adrianapop spune:
citat din mesajul lui Guestus Pai vinde inelele...apoi ramine fara bani si o sa-si vinda si copii si iar o sa sari in sus...ca te face de ris in lume. Il ajuti sa cistige bani cinstit si corect..asa ..ca un fel de proces ...sa aiba un venit luna de luna de luna sau facem misto aici unii de altii cu sa-si vinda inelele si palaria si omul are 2 rinichi si unul costa 10 000 euro? De misto si idei de 2 bani geme planeta...hai cu ceva realistic. |
ti-am raspuns mai sus ca fac angajari,,nu ai decat sa citesti,,,dar parerea mea e ca misto faci tu,,,nu eu,,,adica faci referire la cei care atata timp cat au ceva de vandut vand,indiferent daca e vorba de copii sau organe,,,dar nu zici nimic de lucru...
De ce ? pentru ca marea lor majoritate e obisnuita cu mismasuri,furt sau stat degeaba pe spinarea statului,,,
Daca faci o statistica din 5 romani si 5 romi angajati deodata la aceeasi firma care crezi ca pleaca primul ,dat afara sau fugit cu bunurile firmei? Ghicesti????
De ce au faima asta incat se sperie toti de ei cand aud si patronii fac angajari cu reticenta ?
Imi pare rau sa iti spun ca nu le-am facut-o eu,,,chiar daca nu crezi
cl spune:
S-a spus de luarea alocatiilor de la copiii cu parinti, hmmmm, avuti, dar nu de suplimentarea alocatiilor copiilor cu parinti saraci. Statul doar va lua niste bani, nu va da nimic celor saraci. Cel putin asa am inteles din ce am vazut pe la stiri. Oare de ce nu s-a pus insa problema veniturilor parlamentarilor (salarii, prime, diurne etc) care sunt, ma scuzati, nesimtite de-a binelea? De ce nu li se reduc lor veniturile? Umbla la niste amarati de nici 10 euro de copil! Oare nu le e jena????
Pentru cei/cele care traiesc in alta tara decat Romania si spun ca nu toti copiii de acolo beneficiaza de alocatie, le rog frumos sa vada de la ce venitituri ale parintilor nu beneficiaza copilul de alocatie si sa faca o comparatie cu veniturile de aici. Sa mai faca o comparatie si intre alocatiile copiilor romani si cele ale copiilor tarii in care traiesc. Probabil as cere prea mult daca le-as cere sa vada si cat la suta din salariul romanului se duce pe mancare/intretinere/curent electric/rechizite si cat la suta din salariul lor. Ce vreau sa spun este faptul ca ce la noi e considerat bogat, la voi s-ar putea sa fie sarac. Asta daca vrem sa fim fair-play...
PS De ce "dragutii" nostrii de parlamentari care, pe langa faptul ca au veniturile alea "micute", mai beneficiaza si de mese la niste preturi modice la "cantina" lor, nu fac ei acte de caritate si nu sponsorizeaza cu masa de pranz niste copii saraci care merg la scoala???? Credeti ca o sa-i vedeti luand masa de pranz cu cate un copil sarman???? Daca tot vor sa faca pe haiducii ar trebui sa inceapa prin a lua de la ei!
Fomalhauti spune:
As fi curioasa sa stiu cati din cei care sunt de acord cu masura propusa de guvern sunt intr-adevar in situatia de a pierde cei 42 RON. Nu de alta, dar eu cred ca, din punct de vedere psihologic este cu totul altceva daca TU decizi sa dai acesti bani sau daca ALTCINEVA iti ia banii. Si mai conteaza si cine e acel altcineva. Poate unii au incredere in biserica, de exemplu si ar fi de acord sa-i ia biserica. Uite, eu as fi de acord sa mi-i ia Angelina Jolie - chiar as fi convinsa ca ii foloseste bine. Dar nu sunt de acord sa mi-i ia statul roman. Chiar daca din punct de vedere economic este acelasi lucru, nu mai ai banii...
Persoanele care nu au de pierdut in urma acestei masuri ar trebui sa faca urmatorul exercitiu de imaginatie: Sa presupunem ca maine, la prima ora, te cheama seful si te anunta (atentie, nu te intreaba, nu iti cere parerea): "De luna asta eu iti scad salariul cu 40RON/10euro/12USD ca pentru tine tot nu conteaza si ii dau altora care au mai multa nevoie." (Atentie, nu "ii dau copiilor din Haiti" sau "ii dau celor care mor de foame in Africa" sau "ii dau celor din Romania care nu isi pot trimite copiii la scoala"; ii dau cui cred eu, seful, ca are nevoie.") Alternativ, ar putea specifica: "Ii dau altora care au salariul mai mic decat tine." (Si poate pe unii chiar ii cunosti si au salariul mult mai mic decat tine, dar nu au pregatirea ta, nici nu muncesc cat tine....). Deci, cei care sunteti de acord cu guvernul, ati fi de acord si cu seful vostru daca v-ar spune asa?