Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 14
menics spune:
nico, sa stii ca m-am gandit la voi, ca va pregateati de o intalnire, numai ca la mine a fost totul atat de aiurea organizat incat nu am stiut pana in ultima clipa nici cu ce plec, nici cand se termina acel minunat curs, beah
iar azi pe baricade ca deh e vineri...si ca de obicei toti mi le paseaza mie sa se stie scapati de acte, facturi asmd...
iar afara e o vreme de iti vine sa-ti dai pumni...
in alta ordine de idei... tot nu mi-a venit CM, ... si situatia asta ma enerveaza...
azi-noapte cand am ajuns acasa, imi tremurau piciore;e de oboseala, vai ce m-am babit...momentul placut, dragutz a fost cand G la tel mi-a spus ca pleaca de la sora-sa si se gandea sa mearg ala mine ca poate vreau sa-mi pregateasca ceva de mancare
sau cada
, am acceptat cada, deci la ora unspe cada era plina cu apa si spumant... iar eu tzup in ea...o tigara si in pat...
Manu
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics nico, sa stii ca m-am gandit la voi, ca va pregateati de o intalnire, numai ca la mine a fost totul atat de aiurea organizat incat nu am stiut pana in ultima clipa nici cu ce plec, nici cand se termina acel minunat curs, beah iar azi pe baricade ca deh e vineri...si ca de obicei toti mi le paseaza mie sa se stie scapati de acte, facturi asmd... iar afara e o vreme de iti vine sa-ti dai pumni... in alta ordine de idei... tot nu mi-a venit CM, ... si situatia asta ma enerveaza... azi-noapte cand am ajuns acasa, imi tremurau piciore;e de oboseala, vai ce m-am babit...momentul placut, dragutz a fost cand G la tel mi-a spus ca pleaca de la sora-sa si se gandea sa mearg ala mine ca poate vreau sa-mi pregateasca ceva de mancare sau cadaManu |
bine ca nu uit de perle...mai sus ati inteles ca de picioare vorbeam, nu??
Manu
MayanMistica spune:
Neatza fete frumoase si cucuiete! La noi azi e zi de market , da nu e cine stie ce ..peste , branza, legume.Da de multe ori sunt mai scumpe decat la magazin, ptr ca magazinele mai au si promotii.
De azi , nu mai fac prajituri pentru noi ...e cazul sa trecem la cura.Doar daca e vre-un special si va trebui sa luam ceva cu noi atunci da , sau daca e ziua cuiva din neam.
Libra spune:
Buna ziua!
Cine, unde si cand se intalneste? Ca noi joia viitoare vom fi la Bucuresti, pt. eco si triplu test.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
fetelor, s-ar putea sa vina si micomic la intalnire!!!
nico,ai intrat pe mess??
mayanule, nu ne spui cum ai petrecut?
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
MayanMistica spune:
Fetelor a fost super.Miercuri ne-am plimbat prin Amsterdam , am vizitat Rijskmuseum ..eu il mai vizitasem si inainte dar cum pentru ea era prima oara si musafirul e musafir , am mers si cu ea.Pe urma am tras o partida de shopingareala ca asa sta bine unor fete cucuiete ..dupa care..hai la sex.Hehe nu va ganditi ca ne-am facut de cap cu baietii prin A'dam ..nuuuu , am vizitat SEX MUSEUM.
Poze din 1900 toamna in cele mai diverse ipostaze , diverse scene sa zic asa din celebrul redlight district , statuete in ton cu subiectul.Toate pozele sunt la ea , acum astept sa le descarce si sa mi le trimita si mie.
Seara ca sa fie totul in ton , am tras o sesiune in trei ...dar sexul s-a rezumat doar intre mine si al meu .![]()
![]()
alina06st spune:
Fetelor, vin si eu la voi... ca-s si senioara si tot astept si eu dupa un bebe de ceva timp... O sa va povestesc. M-am uitat pe pozele voastre si m-a luat melancolia, asa ca m-am uitat si pe ale mele.
http://s849.photobucket.com/albums/ab56/alina06st/Nunta/
Se intampla acum un an si vreo 4 luni...
Eu aveam o banuiala ca ceva nu merge inca de atunci, fiindca am incercat si vreo 3, 4 luni inainte de nunta si nimic, nimic.
Mada, cred ca tu mergeai la acelasi dr ca si mine. Bine, eu dupa laparoscopie (iulie2009) n-am mai fost la el, ca ma costa cam mult. Am fost la un medic de aici, care imi tot zice ca e totul ok, sa mai incerc pana in aprilie si daca nu, in aprilie sa imi faca un HSG... Va mai povestesc eu, deocamdata voiam sa ma prezint. Las pozele de la nunta sa o faca...
ada29 spune:
Salutare cucuiete,
Alina bine ai venit!
Sedere placuta si sa se lase cu bb cat mai repede.
Am vazut miresici care de care mai frumoase,Amy
,Vio,Samira si Alina

.
Lumy,felicitari pentru fetite
Eu am zis ca o sa aveti baietei,ma pricep de minune![]()
Nico,bafta cu noul job
Tocmai am citit ca Monica Anghel este insarcinata.Ce frumosss! sa fie bb sanatos!Trebuie sa ies sa cumpar cadou la o prietena draga ce se aniverseaza maine,va pupic pe toate si un weekend minunat sa aveti!
amy2007 spune:
Sal gagici.
La mine a fost zi de manechiura ca nu ma mai descurcam cu domnisoarele unghii.
Si acum am pus sa fac o prajiturica, pt ca e week-end cu pitici.
Monica Anghel a anuntat la Europafm ca e graviduta si aseara am vazut-o si pe Bianca Brad, extrem de fericita pentru ca in vreo 4 luni jumatate o sa nasca o fetita.
Ne vine si noua randul.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png